תגידו אנשים....

תגידו אנשים....

הדיסקים האלה באמת חתומים? כי איך זה הגיוני שהוא חתם על איזה 20,000 עותקים?? או משהו כזה.. כאילו אני קניתי את זה ואת החולצה וזה נראה אמיתי אבל ז הגיוני שהוא חתם על על כך הרבה?. ג´קי

זיגוטה

New member
מסתבר שכן!

גם אני הססתי אם זה אמיתי או לא... אבל אז רציתיל ראות אם זה אמיתי אז נגעתי בחתימה וזה מסוגל לרדת! אז מסתבר שכן!

גם לפי דעתי זה אמיתי...

זה ממש נראה אמיתי.. הלורד או הטוש שהוא רשם איתו רואים שזה אמיתי... עשינו על זה דיון בבית והגענו למסקנה שזה אמיתי... עכשיו... אח"כ שאלנו אם זה באמת הוא חתם על הדיסקים וההורים של אפילו אמרו שברור שהוא חתם כי אין לו אינטרס למכור דיסקים חתומים ולא שלו... אם כבר אז הוא חתם על הדיסקים בעצמו... אף פעם אני חושבת שלא ראיתי את החתימה של אביב אבל... אם יש למישהו תמונה עם חתימה שלו אז שישים פה ונראה...

אבל

עשרים אלף דיסקים זאת כמות עצומה. הגיוני שעוד אנשים חתמו את החתימה שלו על הדיסקים. כלומר , שילמו לאנשים שיחתמו את החתימה שלו , כי אני לא חושב שהוא ישב וחתם על עשרים אלף דיסקים.. אה?

rainbowgirl

New member
אבל יש משהו מוזר...

אני ,שירלי,הגר ונטע קנינו את הדיסקים היה לנו חתימות שונות...

Yael Floyd

New member
לא מוזר בכלל ולא עובדים בעיניים

תקחו 3 דפים ותחתמו עליהם מהר שלושתם ייצאו בדיוק אותה חתימה? לא. אני לא מאמינה שאביב יעבוד ככה על הקהל שלו, אז זה חלק ממה שבנאדם צריך לעשות כדי לרכוש לעצמו מעריצים. לחתום על 20 אלף דיסקים, מה יש? :)

kibutznikit

New member
לא הגזמנו

רק 20,000 עותקים? זאת הגזמה! אין לו 100 ידיים הוא בנאדם, ולחתום על כל כך הרבה עותקים? שומסיכוי שהוא חתם בעצמו על כולם

Yael Floyd

New member
אז אולי אני תמימה מדי...

מ אמינה שאומן לא עובד על מעריצים בעיניים.. אולי..

הכל מכונת כסף מיאו שלי

אביב חותם על נייר הנייר משוכפל כל איש מקבל כשלוש מאות דיסקים לחתום עליהם את החתימה שמצוירת על הנייר והרי לך חתימה אישית על דיסק לה לה לה לה לה

M o o n G i r l

New member
איזה אינטרס

יש לו למכור דיסקים עם חתימה לא שלו?

Piccolo

New member
אינטרס כדי לשמור על יד בריאה

ולא כואבת... אבל מי יודע.. אולי זה כן שלו...

למעלה