תגידו, אני שפויה??

תגידו, אני שפויה??

פתאום מצאתי את עצמי (ורק לכן, אגלה בסוד, שזו לא הפעם הראשונה...) מסיירת באתר של "שילב" בודקת עגלות, כסאות בטיחות, בגדים זערוריים, ואני עוד רחוקה מזה כל כך. לא יכולה להכיל את הפנטזיות כבר. הן מציפות אותי ומאיימות להכריע... מצרפת לכן כתבה שהעלתה דמעות בעיני.

מיטל72

New member
את לא היחידה

אנחנו גם נורא רחוקים ,מחכים להכיר פונדקאית מקווים שמירב תמצא מהר אמן!!
אני גם מוצאת אתעצמי מסתכלת בקטלוג של שילב או מוצצים ומתחילה לומר איזו אהבתי ואיזו נקנה למרות שכל זה כ"כ רחוק אך קרוב מצד שני.

הדר421

New member
אני מאוד מקווה שאת כן..

כי אני גם מוצאת את עצמי מכלה שעות בשיטוטים באינטרנט. מחפשת המלצות על עגלות, קוראת על induced lactation וכתבות על התפתחות ועל הורות. בקיצור מקננת כבר מעכשיו... . אני משתדלת לא לאכול את עצמי על זה וחושבת שדווקא נחמד שיש לי זמן להכין את עצמי ולרכוש ידע. אבל כמובן שאני מדי פעם גם מזכירה לעצמי שיש עוד זמן ושנגיע לגשר...וזה צובט בלב, אין אפס. אז אוריתוש מותק לא יודעת אם זה ינחם אותך אבל את ממש לא לבד- לא בפנטזיות ולא בדמעות. מה שבטוח ברגע שהפנטזיות יתממשו
- אוך זה יהיה רגע מתוק..אושר צרוף!!! המחשבה על הרגע הזה עוזרת לי להשאיר את הראש מעל המים. היא גלגל ההצלה שלי. שולחת לך
ענק על הרגישות והכנות ותודה על השיתוף (ככה אני יודעת שאם אני לא שפויה לפחות אני לא היחידה...חחח..
)

רוית ב

New member
שפויה לגמרי../images/Emo88.gif

עוד בשרשור הקודם שלך רציתי לכתוב לך שחלק מהתקווה היא להאחז בחלומות . גם אני עוד בטיפולים לילד הראשון כבר חפרתי במדפים של שילב והכנתי רשימה מה ומי.. ברור שאת שפויה - את אמא לגמרי והילד בדרך כמובן ברור!!!! רוית - שיש לה כבר סדינים לילד הבא ווילונות לחדר שלו וכל בגדי התינוק מוכנים כארילו עוד רגע הוא מופיע בסלקל שלו ודורש סטייק בפיתה

אני חושבת שרק נשים שפויות יכולות

לעשות את מה שאנחנו עושות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז תלכי לעשות סקרי שוק מוקדמים..........
אז תפנטזי על שמות לילדים...........
אז תרקמי חלומות ורודים......
ולפעמים שחורים........
אבל הכי חשוב תעשי מה שעושה לך טוב ב
!!!!!!!! דרך אגב, אשמח לחלוק איתך מניסיוני בנושא הקניות , וזה אומר מצידי בעוד 8 חודשים מהיום (דאה.... כאילו זה רק מצידי) אותי היום הכי מתסכל שכשאני נכנסת לשילב וכל חנות אחרת (טוב נו, בכל זאת עוד 4 חודשים הלידה, מותר לי לא?!) אני לא מוצאת מה לקנות, חוץ מבקבוקים חדשים ועוד כמה אביזרים נלווים... זה פשוט סימפטום הילד השני... לסיכום יקירתי - את שפויה, אני שפויה, כולנו שפויות... זה העולם מסביבינו שלא שפוי

יקירתי את שפויה...../images/Emo24.gif

אפשר ואפילו רצוי...לסייר באתר של "שילב" לפנטז,לחלום,ואפילו לחשוב על...שמות!!ולצפות לרגע הגדול
תאפשרי זאת לעצמך,בלי לשפוט את עצמך האם זה נכון או לא נכון!!ויתרה מזאת אגלה לך סוד...רק לך
אני ניסיתי לדמיין את ה-
עוד לפני שבכלל היה הריון!!אגב ה-
הרבה יותר יפה במציאות
אז חלומות מתוקים...ואכן חלומות מתגשמים

אני מסכימה עם המאושרת

הנסיכה
אכן מקסימה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואגלה לכולם סוד
היא כבר משודכת
אז תוותרו על בנים !!

מירבי*

New member
את שפויה לחלוטין../images/Emo24.gif

ההתנהגות שלך עדיפה על התנהגות הפוכה בה נמנעים מלהסתכל אפילו בטעות על חלונות ראווה של חנויות לתינוקות. את יודעת שזה יקרה ואת מתכוננת- זה נפלא!!! תהני מהפנטזיות שבקרוב יהפכו למציאות.

למעלה