תגידו אני נורמלית?

matal girl

New member
תגידו אני נורמלית?

אני לא יודעת אם זה חלק ממשבר או לא. אני נהנית מתשומת לב מיוחדת של ילד בן 18 וחצי. הילד הזה מתקשר אלי מעת לעת. מתעניין בי מספר לי דברים. אין ביננו קשר גופני בכלל. אנחנו מכירים הרבה שנים דרך מסגרת מקצועית מסוימת. כל השנים אנחנו בקשר. הקשר רק נעשה דרכו. אני לא יוזמת ולא מתקשרת. בשנה האחרונה מאז שמלאו לו 18 אני חשה משהו באוויר. כאילו מריחה את האינטימיות הקול שלו נמוך כזה כשהוא מדבר. האם נדמה לי או שזה באמת? ואם כן מה הוא מוצא בי? מה שמעניין בכל העסק שזה מוצא חן בעיני . זהו באופן רשמי אני שרוטה.
 

j u l i a n o

New member
למה שרוטה למה?

אם עכשיו צעירה בת 18 מתקשרת אלי ומדברת בקול שקט, זה לא עושה לי את זה? וכמובן שהשילוב עם הכניסה לגיל ה40 שבו אנו "מגלים" את עצמנו, ממש לא שרוטה... חושב בכל זאת ש 18 קצת צעיר, תתחילי עם גילאים יותר בכיוון שלך בואי נגיד...44? אני למשל??? חחח... תהני לך
 
נורמלית?הייתי אומר:הרס

הרס לך ולו.מה ייצא מזה.המקרה שהיה בארצות הברית עם המורה לא מספיקה לך?תראי כמה הם סובלים. מחפשת ריגוש או משהו שונה?חפשי בגילך(למרות שרוב הגברים עדיין ילדותיים).
 
../images/Emo6.gif

תשאיר לה כאן מספר טלפון. ותדבר בקול נמוך כזה, נוטף מיניות מתפרצת ....
 

niva99

New member
דה ז'ה וו

אמנם לא הייתי אז בת 40 (גם עכשיו יש לי עוד כמה שנים ליעד המופלא). התק'-שלהי שנות ה-80 ואני מורה חיילת באחד הבסיסים בצפון הארץ. אחד מתלמידי ,להלן עלם חמודות, התחיל לגלות סימנים של התאהבות... אלמלא הייתי אמורה להנשא בעוד כחצי שנה אז,לא יודעת כיצד הייתי נוהגת (סביר להניח שהרציו היה גובר בכז'). -לגבי שאלותיך אחת לאחת : האם זה נדמה לי או שזה באמת? אם יש ספק אז אין ספק - הכוונה שאם את מרגישה כך סימן שיש דברים בגו. -אם כן מה הוא מוצא בי? -אולי הוא שייך לאותו סוג של אוהבים מה שנקרא "נשים בשלות". -וזה בכלל לא מתמיה שזה מוצא חן בעיניך. -זריקה לאגו. לסיכום:את לא שרוטה. השאלה מה תעשי עם המשיכה הזו-האם תתני ברקס או גז?
 

sagiberg

New member
כל כך מחמיא../images/Emo99.gifוכל כך מסוכן

בוודאי שזה כיף כשגברבר צעיר מתלהב ממך ומנסה ללכוד את תשומת ליבך, הבעייה היא במה שאח"כ- לאן קשר כזה יכול להוביל ? בדר"כ לשברון לב לשני הצדדים. ואם כך- אולי עדיף לחתוך מהר ולחפש מחזר מעט יותר בשל ?
 

j u l i a n o

New member
מה מסוכן כ"כ? היא יודעת עד לאן

היא תגיע, נראה לך שהיא תתחתן איתו? מקסימום תגשים את רב הפנטזיות שנשים בגילה רק יכולות לחלום עליהן. יאאלה-ת'פרגני לה, אם תרצה-תוכל אם לא? תמשיך לפנטז... היא ילדה גדולה וכבר כתבתי לה שפער הגילים גדול,שתחליט מכאן לאן.
 
אמממ...

יתכן ואת צודקת. יתכן והוא באמת נדלק עלייך, זה קורה לילדים בגילו. בקשר אלייך
גמני חושבת שגיל 18 זה צעיר מידי. לדעתי,זה המקום להראות בגרות.
 
למעלה