תגידו ,אמהות מיועדות

שבוע הבא אני באילת../images/Emo160.gif

אבל ככל הנראה אף פעם זה לא יתאים לכווווווולם! רק שתפול החלטה ,מתי ואיפה, אעשה את כל המאמצים להגיע.

רוית ב

New member
התפקדות ל 17 לחודש בים

מנסיוני זה כמו מסיבת רווקות באוירה קסומה ושקטה (אף אחד לא דוחף ת'אף) יש מספיק מקום מה שמתחשק נראה לפי ההתפקדות מגשימים אם את רוצה אצלך תני תאריך מסודר.

אני לא אוכל ב- 17.5

ה- 27.5 יוצא יום א'... אין מצב
אוכל ביום ה' 31.5 כמובן עדיף בית, אבל לא קריטי...

31/5 הכי מתאים לי. בכל מקרה - ביתי פתוח...

הי, מתפקדת ומזמינה אלי ל - 31/5 (שזה המועד שהכי נוח לי). אם לרובנו יותר נוח מועד אחר - זה גם בסדר. אפשרי גם ב 17/5 אבל נראה לי קצת קרוב מדי...יאללה - בואו נמשיך בהתפקדות ונקבע יום. והכי חשוב - מי מכינה את המרגריטה/ מוחיטו/ סנגריה? ברוח הקיץ מצאתי הוראות הפעלה והרי הן מצורפות לפיתוי הקהל...
מתכון לסנגריה אמיתית : 1 בקבוק של יין אדום 1/2 בקבוק של מיץ תפוזים 1/4 בקבוק יין שרי (ספרדי) פלחי תפוזים פלחי לימון ניתן לחזק עם וודקה * מוזגים את כל המרכיבים לקערה עם קרח ושותים בכיף. סנגריה משודרגת : אל תוך קערה יש לחתוך: תפוזים, שזיפים, דובדבנים ללא גרעינים, אפרסקים, תפוחים,אגסים (או לבחור רק חלק מן הפירות)בקבוק יין אדום. שליש בקבוק ליקר תפוזים ,טריפל סק או עדיף קוונטרו שהוא מוצר איכותי יותר, חצי ליטר של ספרייט או גינגר אייל או שמפנייה (כל אחד יתקבל לטעם אחר כולם מוצלחים). * אפשר להוסיף סירופ פירות או ליקר פירותי אחר כ 200 - מ"ל.

רוית ב

New member
מחר , ב 8 בערב

חוף ראשל"צ מול פרנצ'סקה. יש היענות מכמה אמהות.. הוראות הגעה מדוייקות בנייד שלי במסרים. מיקי, חדווה, משנה מזל, הדר.. מעבר לזה מפגש גדול ומסודר בשבוע שאחרי מגשימים חלום אני מעבירה לך את השרביט. אני בכל אופן אהיה שם.

מיקי1212

New member
רויתוש אולי נעשה התפקדות לגבי ה 31.5 ?

נראה לי שהרבה חברות לא יוכלו להגיע מחר וחבל .... עד שכבר נפגשים ): מבחינתי עדיף בים הייץי במפגש כזה מצומצם וגם חששתי אבל היה פשוט מצויין ממליצה באמת מכל הלב בחום

טוב...

אז בינתיים מחר בערב אני בחוף ראשון... איזה כיף......!נכנס לפרנצסקה?? זה אחלה מקום...! דרך אגב...מלנה ,"מילמרק" אם מישהי יודעת את הטלפון.. ואם את קוראת כרגע מלנה...באופן אישי ממני את מתבקשת להתפקד גם!

milamark1

New member
חדוה אני כאן

מה זה נעים שחושבים עליי
אני אשתדל להגיע. מחר בשמונה בחוף ראשון?

למעלה