תגידו ... אם נניח בעלי

תגידו ... אם נניח בעלי

שהוא גבר חתיך לכל הדעות , מסתכל על בחורות אחרות ואני , אמנם סקסית בטירוף (אם יורשה לי להיות צנועה), שהרבה גברים מסתכליים עליי , אבל חשה שלא זוכה למבטיו. מה זה אומר עלינו ? ונא לא לדבר על בגידות. זו לא השאלה. אני קצת אסביר - הוא בחור נאמן , ואני , פלרטטנית קטנה , אבל בסה"כ לא הורסת משפחות . חסר לי שהוא לא מפלרטט איתי. אז מה - רק בגלל שאנחנו נשואים? כאילו - תנו לי קצת עצות - איך לגרום לו לרדוף אחריי ?

קאפלה

New member
זה לא בסדר.

גם אני נשואה, וגם בעלי חתיך, וגם אני... אהמ.. מצטנעת... ואנחנו מפלרטטים זה עם זה כל הזמן. הנישואים לא אמורים להדהות את האהבה, אלא להעצים אותה. אם הוא כבוי ואת בעניין, תתחילי לפלרטט. זה יכול להתחיל משיחת טלפון קצת אירוטית... מלבקש מסאג' ואחריו לשבח את מגע ידיו המדהים ולהציע לו מסאג' בתמורה הכולל נשיקות רכות על גבו... או מדברים קטנים יותר כמו סמסים מתגרים... (היית מדהים אתמול בלילה... לא יכולה להפסיק לחשוב עליך).

פנומן 72

New member
אני לא חושב שיש דרך לגרום לו לרדוף

זה ענין של אופי ושל הרגל. אפשר להמשיל את זה לאורחת גורמה מאוד מאוד טעימה. בהתחלה הולכים למסעדה לבושים כל טוב ומתלהבים, כל ביס זוכה לתשומת הלב שלו, וכל יום הולכים לאותה מסעדה וכבר לא מתלהבים ולא מרגישים צורך להתלבש יפה ולהתבשם ובסוף זה כמעט הופך לטירחה. את לא יכולה לצפות ממנו לזייף התלהבות, אלא אם את מחליטה לצרף צלע שלישית למיטה אבל אז רוב הסיכויים שהוא יתלהב מהחדשה ב-99% ולך הוא יקדיש 1% ואת זה אנחנו לא רוצים. do we ? ואפרופו פלרטטנית קטנה - אני מאוד מקווה שבעלך הוא לא עבדאי גדול - שיתפוס אותך מפלרטטת ויישלח אותך לאשפוז עם עצמות שבורות. חבל.

עבדאי גדול...

אבל אני נשמה טובה. גם הפלרטוט הוא לא רק סקס , הוא גם באמת שיחות וכאלה - גברים נשים , אני לא בוררת. אני אוהבת אנשים. ובעליהוא לא דברן גדול (דהההאאא) אז יש קצת פערים...

פנומן 72

New member
אני לא יודע לאן את מובילה עם הפלרטוט שלך

אבל אף גבר שפוי עם רבע אשך בתחתוניו ושני תאים במוחו, לא ימצא את הענין כמשעשע והוא עשוי להגיב בצורה שעשויה להביא את שניכם לעמוד הראשי בעיתון. את משחקת באש.

seymore butts

New member
את מסוגלת להגיד עם יד על הלב

שאת מתלהבת ממנו כמו בהתחלה ? שיש לך פרפרים בבטן בכל פעם שאת עומדת לפגוש אותו מחדש ? שבמיטה ההתלהבות והצעקות והאורגזמות הן כמו בפעמים הראשונות ? אם כן אז את יחידת סגולה.

פנומן 72

New member
מזקיר את הבדיחה

אחת שואלת חברה שלה: תגידי, את מדברת עם בעלך אחרי הסקס ? עונה לה: אם יש טלפון ליד המיטה, אני מתקשרת אליו ...

לא ברור למה אלה שמעניין אותם רק תחום אחד

מתחתנים ומביאים ילדים. אחר כך הילדים משלמים את מחיר חרמנות ההורים.

פנומן 72

New member
השמאלנים מספרים את זה על ביבי

כי השמאלנים הרי יפי נפש ונאמנים זה לזה (רק לא למדינתם)

למעלה