תגידו, אם היו . . .

תגידו, אם היו . . .

מציעים לכם גיורת או גר שהם טובים וצעירים יעני שלא עשו שטויות בחיים עדיין, הייתם הולכים על זה?

חצויה 22

New member
תלוי

ברמה הרוחנית שלי כיום, לא! ואני אסביר- בתור יהודיה נולדתי יהודיה, לא אוכל לברוח מזה! אז גם אם אני מודרנית.. וחוטאת אני יהודיה.. גוי שמקבל עליו עול תורה ומצוות- יש לו סוג של מחוייבות גדולה יותר... אז גר מודרני מבחינתי לא גר! מבין?! אי אפשר להתגייר ולחפף! מעידות קטנות לעיתים רחוקות מתקבל איכשהו.. ולי אישית במצבי הנוכחי ממש לא מתאים דוס, ממילא גר- אין סיכוי! חוצמיזה שבכלל לא נראה לי שהוא יהיה בראש שלי!

חצויה 22

New member
../images/Emo4.gif

מי אמר שזה מעניין אותי? הניסיון הזה יש גם לחוזרים בתשובה, וגם לחרדים!!! כן כן לבחורי ישיבות..... הוא לא יהיה בראש שלי כי יחסרו לו כל מיני ניואנסים וכאלה.... לא מחייב, אבל מן הסתם, מזה משנה? הסיבה הראשונה שכתבתי יותר תופסת

חצויה 22

New member
אבל אני לא דוסית

אז לא נתחתן... חבל

לא.

תתפלא לשמוע, אבל אני לא מחפש רק בחורה טובה, אני מחפש גם משפחה טובה. בחורה ממשפחה טובה- זה בחורה עם שורשים חזקים.

2ת Wל ר2

New member
אני לא בטוחה שאתה צודק..

לא פעם ראינו בחורים/בחורות עם "ייחוס".. אבל הבחור/ה רקוב/ה!! זה ממש לא נכון! לפעמים דווקא אלה שאין להם שום ייחוס, הם הטובים.. (מבני עניים תצא תורה..)

קליט

New member
היום, כן

ולא משנה אם היא עשתה "שטויות" כמו שאתה קורה לזה . יש מקום לבדוק את התכונות שלה - כמו שאתה בודק יהודיה מלידה . (לא נראה לי שזה שהיא קיבלה "נשמה חדשה" אז היא גם תהיה עם "גוף חדש" ועם "תכונות איכותיות", יתכן, לא שמעתי על כך...) מאוד חשוב לבדוק אם היא התגיירה גיור כהלכה, לדוגמה ; הרב אייזנשטיין פוסל חלק מהגיורים שנעשו ע"י "הרבנות הראשית" כי יש פקידים שלוקחים שוחד , ואני לא מוכן לקחת גיורת שיש עליה עוררין . ולא חסר בי"ד שהגיור שלהם הוא לא כפי ההלכה . . אם היא התגיירה אצל בי"ד של הרב קרליץ/אייזנשטיין שזה בי"ד מקובל וטוב, אז גם חשוב להתקשר אליהם ולשאול אם הגיור רשום אצלהם בבי"ד .

2ת Wל ר2

New member
אני חושבת שכן..

כיון שהוא קיבל על עצמו את עול תורה ומצוות. מתוך אהבה והכרה מלאה שזה הדבר הנכון. לו זה לא ברור מאליו להוולד יהודי. הוא מרגיש זכות בחייו ומקייים מצוות מאהבה ואין דבר טוב מזה! הוא בחר בזה ואני חושבת שזה משו טוב גם בשבילי, כאישתו- הציפיות יהיו גבוהות, אני לא אוכל לחפף.. וזה מצויין!

למעלה