תגידו, איך עושים Fireball?

ויניארד

New member
תגידו, איך עושים Fireball?

נזכרתי בפרק של "מכושפות" שבו השלוש פוגשות מספר זקנות שמתנסות בעניין של כישוף אבל אין להן כוחות אמיתיים, וזה גרם לי לחשוב על משהו. האם לדעתכם זה אפשרי (ברמה התיאורטית כמובן, מכיוון שאין הוכחות לדברים כאלה) שישנם אנשים עם כוחות מאגיים חזקים מאוד, אנשים בודדים, שמסוגלים לנצל את המאגיה עד כדי השפעה ישירה ופיזית בעולם? זאת אומרת, לגלות את המספרים הזוכים בלוטו, לזמן ישויות בצורה פיזית, ליצור אשליות וכדומה. אם לוקחים את הדוגמא המפורסמת של העוגה, אז האם זה נראה לכם אפשרי שאנחנו מסוגלים לעשות טורט פשוטה וחלקנו גם עוגת גבינה משובחת, אבל ישנם אנשים בודדים בעולם שיש להם את הכוחות להכין עוגה של עשרים שכבות? מה דעתכם בעניין?

imdark

New member
בתאוריה

על מה מבוססת אש שלושה דברים 1 אוויר (עם אני לא טועה היא זקוקה רק לחמצן) 2 חומר דלק 3 חום את האחרון אפשר ליצר בעזרת קסם(לא בדיוק קשה לי להעמין שמתמשים בטקס אבל אפשר לשלוט לחלוטין על חום הגוף שלך בעזרת קסם) אוויר יש תמיד באשר לחומר דלק זה קטע קצת מסובך אבל כן ניתן להיתמש באנרגיה שנוצרת באיכבות המאגיה כחומר דלק כמובן שעם לא אפשר פשוט גם לקחת חומר כמו נייר ולחמם אותו עד למצב הזה ובאשר לדברים אחרים בימי הבינים של יפן העתיקה מומחי יין ויאן פורסמו כמוסגלים לאשות דברים מדהימים קפיצות לגבהיים עצומים תנועה במהירות אדירה וכמה מהסיפורים מספרים על אנשים אשר היו יכולים לעוף ולהישתמש בסוג של היתרוממת נפשית(עם אני לא טועה כוח האהבה)כדי לשנות כמעט לחלוטין את המציאות סביבם

imdark

New member
שליטה באש באזרת עבודה עם

האלמנט הפילוסופי של אש אתה יכול להגיע לרמה שבה אתה שולט על אש שולט על התנועה שלה אבל ממש ליצור קשה לי להאמין(למרות שמה כבר אני יודע

CharmedSite2

New member
אם כבר מכושפות - ../images/Emo115.gif

http://www.charmed.co.il האתר הטוב ביותר לסדרה המצליחה מכושפות. באתר תמצאו כל מה שאי פעם רציתם על הסדרה ואף יותר מזה. החל ממדריך פרקים, תמונות, סרטונים ועד למדריך כוחות ואנימציות. בדקו בעצמכם! http://www.charmed.co.il

CAT4

New member
לפי הבנתי

ניתן ליצא דבר כזה כמו חברי שאמר באמת לאש זכוקים שלושה מרכיבים חמצן, חומר בארה וטמפרטורה מסוימת קימיים מספיק חומרים אשר טמפרטורת הדלקה שלהם היא פחות מ 30 מעלות צלזיוס ולחן הם ניצלקים במגע אם האוויר אבל לפי תפיסתי כל כדור אש שמסופר עלין בספרות הוא הגירסה הפרמיטיביט מאוד של הרימון נפץ של ימנו כמו כדור האש גם לרימון יש השהייה עד שהוא מתפוצץ ואם הוא היה מורכב מכדור בד טבול בחומר אם פטיל בקצה הוא היה משאיר אחרו את אותו שובל אש מפורסם שמשאיר כדור אש כאשר הוא מושלך באוויור ככה שכן בהחלט ניתן ליצר את האשליה האופטית הנ"ל

EvilFlame

New member
אז כך בכלליות.

כן אפשר... עם יש לך מספיק כוח/ידע בשביל זה. אבל השפעה על המציאות ועשיית דברים מוזרים יש כבר אנשים שעושים את זה...

יש מישהו כזה שמסוגל

לעשות דברים, אולי לא לשנות דברים בעולם אבל הוא נגיד עושה הופעות ומראה לקהל אנשים איך הוא מוציא חשמל ממקרופונים. או נגיד הוא מבקש ממישהו את השעון שלו והוא מזיז עם האצבע את החץ בשעון [בלי לגעת בחץ עצמו] וכל מני כאלה והוא יכול בקלי קלות לגלות את המספרים בלוטו [ולכן השב"כ אסר עליו לשחק בזה אגב]. אני לא זוכרת איך קוראים לו אבל אני יכולה לברר לך

פעם סבא שלי סיפר לי שהיה לו שכן

שהיה ממש מוזר. כל הזמן, כשהיה יורד גשם\שלג- וזה היה כהוא עדיין לא עלה לארץ- אז אתה יכול לדמיין לך גשם בחו"ל... אז בקיצור, כשכולם היו לוקחים מטריות, מעילים, צעיפים, בלאגנים, יש רוח- אותו שכן היה עושה כזאת צורה של עיגול עם האצבע מעל לראש- ואתה קולט ת'בנאדם פשוט לא נרטב [!!] אין! כולם מנסים לברוח מהסערה-והוא הולך לו בשלווה ולא קורה לו כלוווום-וזה היה ממש מוזר- אבל זה היה- וסבא שלי היה עד [גם אבא שלי...]

neophile

New member
לנצל?

לא נמאס לכם לענות על כל שאלה ב"זה אפשרי אם יש את הידע\כוח" בקשר לכל שאלה שנוגעת ל"האם אפשר..." ? "שישנם אנשים עם כוחות מאגיים חזקים מאוד, אנשים בודדים, שמסוגלים לנצל את המאגיה עד כדי השפעה ישירה ופיזית בעולם?" לא צריך להיות חזק או בודד ובטח לא צריך "לנצל" את המאגיה כדי להשיג השפעה ישירה ופיזית בעולם. ניצול מראה על חוסר אכפתיות ,אם אתה חסר איכפתיות למכונית שלך לדוגמא זה רק עניין של זמן עד שהיא תתקלקל . מאג שמתמקד רק בהיבט החומרי כמו לדוגמא להשיג את המספרים הזוכים בלוטו סביר להניח שלא יתקדם יותר מדי מפני שהוא לא יהיה מסוגל לראות את מה שמעל האף שלו אם אתה צמוד לקרקע אתה אף פעם לא תתרומם. כשאתה משפיע על הרגשות של מישהו או מישהי אתה יוצר השפעה פיזית וישירה בעולם

ויניארד

New member
נכון

אבל כשאתה משפיע על הרגשות של מישהו אתה תמיד יכול לטעון להשפעה פסיכולוגית, אתה חושב שהוא יראה אותך באופן שונה, ולכן זה יקרה. אני מדבר על דברים מוכחים, גדולים. בקשר לשאר ההודעה אני לא מתכוון להגיב, פשוט בגלל שאתה מזיין את השכל עם פילוסופיה בגרוש ובסופו של דבר לא אומר כלום.

neophile

New member
אתה מזלזל

"אבל כשאתה משפיע על הרגשות של מישהו אתה תמיד יכול לטעון להשפעה פסיכולוגית" באותה מידה אתה תמיד יכול לטעון שכל אקט מאגי מתחיל ונגמר בהשפעה פסיכולוגית. לקח לי הרבה זמן להשתחרר מהספק המעיק הזה , שאולי כל דבר שאני עושה הוא רק פסיכולוגי ובלה בלה כאילו אני בתוך המטריקס או במן סדרת ריאליטי התוצאות מדברות בעד עצמן אז מה, רק בגלל שזכייה בלוטו זה דבר חומרי זה מאפשר להפריד בין "תוצאות חומריות" ו"תוצאות רוחניות" ? מבחינתי זאת טעות שמרחיקה את המאג מהשגת תוצאות , כי אז הוא מגביל את תוצאות הכישוף וזה א.ב של מאגיה. אחרי הכל גם ההורמונים שמשפיעים על מצב הרוח שלנו הם חומר לכל דבר ולכן זה שאתה מפריד בין תוצאה "פסיכולוגית" ו "פיסית" רק מראה איפה אתה עומד מבחינת ההבנה שלך . יותר מזה אין לי מה להגיד לך אתה לא פתוח לאור

ToryMaster

New member
תקשיבו

ותקשיבו טוב. אם אתם לא מסוגלים לקיים דיון תרבותי, אני לא יודעת מה אני עושה לך. שחר, בלי הערות על רמת ההבנה של אנשים, גם אם הם החברים הכי טובים שלך, תודה. כרם - בלי הערות פעולות התרבות פסיכולוגיות, תודה.

למעלה