תגידו איך נראית עורלה אצל תינוק?

תגידו איך נראית עורלה אצל תינוק?

זה הקצה האדום הקטן של הפין? או שאצל כל תינוק זה נראה אחרת?

אפשר תמונות?

She Dolphin

New member
מקווה שעכשיו את פחות המומה ומזועזעת

MotheRonit

New member
הו שאלה מצוינת

אני כל הזמן קוראת פה שאצל הלא נימולים המטפלת/סבתא/אחות פתחה את החיתול, נדהמה ו... (התגובות משתנות אבל זה האישיו פה).
עכשיו אני מטפלת, שמרטפית ומה שאתם רוצים כבר מעל עשור... החלפתי אין ספור טיטולים בחיי... ברור לי איך פין נימול נראה (כי זה הרוב) אבל לאחרונה ראיתי גם פינים מוזרים... עכשיו מהיכרות עם ההורים יש סיכוי שהילדים לא עברו מילה, ויכול להיות גם שמדובר בסתם מראה שונה ממה שאני רגילה... בכל אופן, אני לא מתכוונת לשאול כי זה לא ענייני, וגם קצת פדיחה לי... אין לי בעיה לשאול זאת אומרת, אלא מהבחינה הזאת שזה נראה לי שזה אמור להיות ברור ורק אני לא מצליחה להבדיל?

An0nym0us

New member
פינים מוזרים?

הניסוח שלך הוא קצת בעייתי לטעמי, אין שום דבר מוזר בפין לא נימול. להיפך, כך זה אמור להיראות באופן טבעי
.
לדעתי קשה מאד לא לזהות פין שלם כאשר את רואה אחד. זה פשוט נראה שונה לגמרי מפין נימול.
מה שאולי יכול לבלבל זה אפשרות של עודף עור שנותר מהמילה או היווצרות של פין חבוי, וגם אז אמורים ואפשר להבדיל בין השניים.

HouseAtreides

New member
עד כמה שזה נשמע מוזר

גם לי נדרש הרבה זמן (והרבה תמונות) עד שהצלחתי לומר בוודאות שהפין שאני רואה כרגע הוא נימול/לא נימול.
עד אז פשוט חשבתי שכנראה לאותו אדם יש בעייה מסויימת ונדירה באיבר המין. לא יכולתי לומר בוודאות שה'בעיה' שלו היא אי-מילה.

An0nym0us

New member
אוקיי,

קצת התבלבלתי.
יצאתי מנקודת הנחה (שגוייה) שאנשים בישראל יודעים מלכתחילה איך פין שלם נראה (כי אני למשל מגיל צעיר יחסית יודע).

רב האנשים לא יודעים

מי שגדל בארץ או באוכלוסיה מסויימת בה המילה פחות נהוגה, ידע כמובן. אבל בארץ אין כך המצב, לפחות ברוב האוכלוסיות. הילדים שלי, למשל, יכולים להבדיל בלי שום בעיה, מכיוון שהם רואים הרבה מאוד תינוקות שלמים בסביבתם. כך היה גם כשחיינו בארץ, וגם כעת כשאנו בחו"ל. אבל זה בגלל שאנחנו חלק מקהילה מאוד מסויימת שבה הרבה אנשים עושים בחירות שונות מהרגיל, וחלק מזה זה ויתור על ברית המילה.

מכאן גם הדעה המוטעת ש"רוב שחקני הפורנו

נימולים"....
היום אני יודעת שכמעט כולם שלמים.
פשוט ישראלים לא יודעים לזהות את העורלה בזקפה.

An0nym0us

New member
לא חושב שכמעט כולם... זה תלוי בארץ ההפקה.

כמה פורנו את רואה שככה הפכת את רובם לשלמים?

באירופה זה נכון.
בארה"ב לא בדיוק. למרות שאחוז השלמים עולה בשנים האחרונות, קצת קשה לקבוע שרובם ככה (גם סטטיסטית, מדובר על כ-60% נימולים בשנים הרלוונטיות לשחקנים בימנו).

רוב הגברים לא מתרכזים בחלק הזה יותר מדי, אבל אם מדובר בסרטים ולא בתמונה סטטית, אז קצת קשה לפספס כי בתנועה העורלה מכסה את העטרה (אבל שוב, אולי כי אני יודע איך זה נראה, אז לי קשה לפספס ולרוב הישראלים קל).
קשה לי לקבל את הטענה\עובדה שרוב הישראלים לא יודעים איך פין טבעי נראה, אלא רק אחד שהשחיתו אותו - האם זה עניין של גיל גם? אני חושב שכן.

אני חושבת שהכוונה היא לכך שבישראל חושבים

שאם רואים את העטרה בתמונה או סרט, אוטומטית הבחור נימול. לא כולם יודעים שבעת זקפה הרבה פעמים העטרה גלויה. לא כולם יודעים להבדיל בין המראה של רקמה צלקתית של פין נימול, ובין קפלי עורלה רכים מופשלים בפין שלם. אני לא יודעת מה הסטטיסטיקה של שחקני הפורנו, אבל אני בהחלט יודעת כיום להבדיל בין השניים בוודאות מוחלטת, ויכולה לתאר לעצמי איך אנשים בארץ מתבלבלים כשהם רואים פין בעת זקפה. רובם פשוט חושבים שהפין השלם תמיד מכוסה...

An0nym0us

New member
אבל

בשלב מסויים העורלה כן מכסה את העטרה. זה נדיר מאד אצל נימולים (זה קורה שמורידים מעט עור במילה), ו-95% מהגברים בארץ יודעים זאת על בשרם.
אולי את הנשים זה באמת יכול יותר לבלבל (מבלי להישמע שוביניסט)...

An0nym0us

New member
הכוונה הייתה

ש-95% אחוז מהגברים בארץ יודעים שזה לא יכול לקרות במקרה שלהם.

HouseAtreides

New member
לא מדוייק - להרבה נימולים יש יכולת לכסות

את העטרה, באופן חלקי לפחות בזמן שהפין רפוי. הם פשוט לא יודעים איך העורלה המקורית היתה אמורה להשתלב באנטומיה שלהם, זה סימן שאלה גדול מבחינתם. קרוב ל- 100% מהם לא טורחים להתעניין, ופוטרים את העניין במחשבה שפשוט "הורידו להם" משהו מיותר שהיה יכול להזיק להם. הם לא מקשרים את זה ליותר או פחות מתיחות בעור הפין (כלומר, מישהו עם קצת פחות מתיחות בעור שיכול לכסות את העטרה, עדיין לא יגרום להם להצביע עליו בוודאות כעל ערל, שזו האשמה חמורה מאד מן הסתם....).

An0nym0us

New member
יש הבדל גדול

בין מצב רפוי למצב זקפה.
עד עכשיו לא דיברתי בכלל על מצב רפוי (מאחר וזה בד"כ לא המצב הרצוי בפורנו
), אז מה שרשמתי דווקא כן מדוייק.
גם לא טענתי שהישראלים מבינים גדולים באנטומיה של הפין, אבל אני חושב שההבדל בכמות העור במצב זקוף זה לא משהו שאפשר לפטור בטענה של "קצת פחות מתיחות" כל כך בקלות. מצד אחד העור מכסה את כל העטרה בקלות ומצד שני העור לא תמיד אפילו יכול לזוז וגם אם כן אז מעט מאד.

היום שהפורנו כ"כ נפוץ, אני בטוח שלרוב הגברים יצא לראות שחקן שלם ואני מאמין שהרוב מבחינים בהבדל ולא כולם כל כך clueless כמו שאתם טוענים, פשוט לא נראה לי שזה כל כך מעניין אותם.

HouseAtreides

New member
הרוב לא מודעים בכלל לכך שצריך להיות הבדל

ויזואלי גדול בין מצב רפוי למצב זיקפה. הרוב בטוחים שפין תקין מזדקף "כמו אנטנה" שנפתחת (כלומר, ההבדל בין רפוי לזקוף הוא רק באורך ותו לא). אתה יכול למשל להקשיב להרצאות של ד"ר צחי בן ציון, סקסולוג מוכר ופופולרי מאד, ולהיווכח שכך בדיוק הוא מתאר את העניין ("כמו אנטנה"). לדעתי גם הוא, הדוקטור הידוע, לא ממש מודע לכך שזה לא המצב הטבעי/התקין אלא מצב עם מום.

היום כשאני יודע בדיוק מה זו עורלה, אני מבין בדיעבד שבאמת ראיתי את ההבדלים, אבל:
1. במצב זיקפה, לא ידעתי שמדובר בעורלה אלא חשבתי שזו סתם שונות טבעית בין אנשים שונים, כמו שצורת הפנים שונה מאד למשל.
2. במצב רפוי, חשבתי שפין ערל הוא פין חולה באיזו מחלה נדירה - אולי נשרה לו העטרה, אולי חתכו לו אותה בטעות בברית או משהו..... לא היה לי מושג שהעטרה מתחבאת בפנים...

אני יודע שאני לא היחיד שחשב כך, כי דיברתי עם מישהו שכמוני ראה פעם ברית מילה מקרוב, והזיכרון המרכזי שלו מזה הוא "זה נראה כאילו מורידים לו את כל הזין!" (כלומר גם הוא לא הכיר את האנטומיה התקינה שבעצם מאפשרת למתוח את העור כל כך הרבה מעבר לעטרה).

HouseAtreides

New member
מאיפה הם אמורים לדעת איך פין טבעי נראה?

רובם מעולם לא ראו אחד, לא בתמונות ולא במציאות, וקרוב ל- 100% מהם מעולם לא קיבלו הסבר בנוסח: "אתה רואה, חמודי? זוהי עורלה, פה נמצא הפרנולום, זהו הסולקוס, זוהי העורלה הפנימית הרירית".......

אם תסתכל על ציורים/קריקטורות שבהם מופיע זין, תיווכח לגלות שהישראלים לא מודעים בכלל לאנטומיה הנוכחית שלהם. הם לא יודעים שצלקת המילה היא צלקת, כל אחד חושב שרק אצלו יש תופעה מוזרה כזו של עור בצבע שונה...

An0nym0us

New member
בעבר

הייתי מסכים שלא הייתה דרך לדעת.
היום? כמו שרשמתי, היום פורנו נפוץ מאד. אין הרבה שלא צופים בזה. ואני חושב שניתן לשים לב להבדל גם מבלי לדעת מה זה פרנולום, סולקוס, עורלה פנימית ולהיכנס ממש לאנטומיה המדוייקת.

ברור לי שהרוב המוחלט לא יודע מה זה עור פנימי, חיצוני והצלקת שמפרידה ביניהם אבל לא הבנתי בדיוק איך אתה רוצה שיציירו את זה אחרת? אתה רוצה שיראו את ההפרדה בין האיזורים? ידגישו את הצלקת? נראה לי קצת מוגזם בשביל קריקטורה של פין מלכתחילה. לצורך העניין, גם אני שיודע את כל הההבדלים, אם הייתי צריך לצייר הייתי מצייר באותה דרך (הטענה שלך נכונה אבל הדוגמא לדעתי לא מבססת זאת).

למעלה