תגידו איך מגיעים ב-xp

A.M.L

New member
תגידו איך מגיעים ב-xp

אז ככה יש לי כמה שאלות והן: 1)איך נכנסים ל-Disk Manager ומשם ל-Scan Disk? 2)איפה אני מוצא את ה- System Monitor ב-xp? 3)קראתי באיזה ספר איך להכין Backup בקלות, עכשיו עשיתי Backup לפי ההוראות ויש לי עכשיו תיקיה בגודל של 129mb עכשיו השאלה היא אם קורה משהו למחשב איך אני יכול לשחזר הכל עם ה-Backup? 4)מותקנות לי 2 מערכות הפעלה (win98 ו-xp) על אותה המחיצה (c) עכשיו אני רוצה למחוק את ה-98, איך עושים את זה? (אם אפשר בכמה שיותר פירוט) תודה מראש על כל התשובות!!!

A.M.L

New member
אולי יש פו בכל מקרה מישהו שיכול...

לעזור לי??? תודה מראש על התשובות.

antidot

New member
בוא נראה...

(כאן הכוונה ב c:\windows לספריה בה התקנת את הXP ) 1. DISK MANAGER מסתתר ב c:\windows\system32\diskmgmt.msc 2. SCAN DISK הפך ל DISK DEFRAGMENTER ויושב ב c:\windows\system32 \dfrg.msc טיפ לעתיד: לכל זה אתה יכול להגיע דרך: Start->Settings->Control Panel->Administrative Tools->Computer Management 3. איזה גיבוי ביצעת ? של הREGISTRY ? SYSTEM STATE ? 4. במקרה שלך בשביל להפתר מ98 הדרך הכי פשוטה היא למחוק את הספריה של WINDOWS98 ואת כל התוכנות בPROGRAM FILES שמותקנות רק ב98 ולאחר מכן לעדכן את הקובץ c:\boot.ini ולמחוק משם את ההפניה ל98. Antid0t

A.M.L

New member
קודם כל תודה על תשובה! עכשיו...

1)עשיתי את הגיבוי לפי הוראות ספר מחשבים וזה הולך כך: נכנסים לפנקס הרשימות כותבים את הטקסט הבא: xcopy c:\"file i want to backup"\*.*the place i want to backup:\/c/h/e/k/r/m ואז שומרים את זה כקובץ bat. 2)איך מעדכני את ה: boot.ini? ואיך מוחקים משם את ההפניה ל-win98?

antidot

New member
הםםם...

1) זה נקרא גיבוי ? לידע כללי: גיבוי=שמירת נתונים במדיה אחרת (דיסק פיסי אחר, CD, אתר אינטרנט וכו´) אחרת זה לא גיבוי. אם הלך הדיסק אז הלך גם המקור וגם הגיבוי. לא יותר פשוט לדחוס לקובץ ZIP את כל מה שאתה צריך ולצרוב או לשמור על דיסק אחר ? 2) במקום שרשור ארוך ומפרך, פשוט תעלה את תוכן הקובץ בתשובה ואני אכוון אותך. Antid0t

A.M.L

New member
אני מעלה את הקובץ...

אני מעלה לך את קובץ ה-boot (אני באמת מקווה שזה הקובץ). שנית בקשר לגיבוי התכוונתי שלאחר צריבת הגיבוי, אם קורה משהו לדיסק הקשיח או משהו אחר איך אני יכול לשחזר את הנתונים שלי בעזרת הגיבוי?

antidot

New member
~~>

1. קליק ימני על הקובץ BOOT.INI , אפשרויות, תוריד V מ READ ONLY 2. פתח את הקובץ בעזרת עורך כלשהו (NOTEPAD) ותמחק את השורה האחרונה. מה גיבית ? קבצים של מה ? גיבית מערכת הפעלה ? קבצים אישיים ? Antid0t

A.M.L

New member
גיביתי את כונן c ויש לי עכשיו...

תיקייה של קובצי הגיבוי שגודלו הוא 129mb. תודה על התשובות!!!

למעלה