תגידו, איך אתם עם "זמן"?

kung fu

New member
תגידו, איך אתם עם "זמן"?

מתקשים להצליח הכל? איך אתם מארגנים את היממה שלכם? ניהול הזמן שלי טוב יחסית, אבל לאחרונה אני רוצה לשפר אותו עוד יותר כי נוספו לי עוד דברים שאני רוצה לעשות ביממה

nivinivini

New member
הזמן טס

לא, אני לא מספיק לעשות הכל. אבל זה לא חכמה, כי אני אחד שרוצה לבלוע את כל העולם, ועכשיו. אבל כשאני קצת משתחרר מה"ילד-בחנות-צעצועים-ענקית", ומסתכל קצת אחורה מה הספקתי, אז אני מבין שעשיתי מספיק, בדיוק במידה הנכונה. בכל מקרה ניצול הזמן בהכרה הזאת רוב הזמן לא מעניין אותי ויותר מטריד אותי העניין של כמה זמן עבר ואיך התקדמתי בחלימה בפרק הזמן הזה. (למרות שאת קונג פו בטח יודעת שיש קשר הדוק בין ההתקדמות בחלימה לבין התקדמות העשייה כאן). מצד שני (או חמישי אולי), אם לא הולכים עם הראש בקיר יותר מדי אז באמת הכל נעשה בזמן שלו.

kung fu

New member
שאלה

"למרות שאת קונג פו בטח יודעת שיש קשר הדוק בין ההתקדמות בחלימה לבין התקדמות העשייה כאן" על איזה קשר הדוק אתה מדבר?

nivinivini

New member
דוגמאות (מה שקורה אצלי)

1. אם בחיים את אומרת לי "התקפה" (משתדל לא להכנס למלחמות אבל...אני עדיין לא נקי עד הסוף) ואני פועל מתוך עוצמת אש נמוכה יחסית (במקרה הטוב כשאני לא פועל מעוצמת אדמה), ולא זוכר למשל שלאויר אקטיבי או מים יש כח רב (תלוי מול איזה מצב), אז יהיו יצורים אי-אורגניים שיוכלו לתמרן אותי בקלות. 2. כנ"ל לגבי "הגנה". 3. אם אני בנאדם שמוקסם מנופים קסומים או מושפע בקלות מחפצים נוצצים (כמו עורב למשל) אז יכול ליהיות מצב שאשאר "תקוע" באיזה לנד-סקייפ אסטראלי (זה מצב לא נעים כי אז כל המשפחה באה לבקר אותי בבית חולים כשאני צמח ובינתיים אני יושב תחת עץ קוקוס בסטלבט). והרשימה ארוכה...זה פשוט מראה למציאות כל תפיסה שלי את החיים פה, וכל דרך שלי להתמודד מול מצבים כאן, משפיע לגמרי על איפה אני בחלימה. בחלימה זה מופיע בלי משחקים יותר מדי. פשוט מול ה"עיניים" בגודל טבעי. וזה מה שהבנתי מתוך נסיון בינתיים...ויכול ליהיות שאני תקוע לגמרי בכלל ולא קלטתי כלום עדיין.

למעלה