תגידו,איך אווזי?

adidushim

New member
תגידו,איך אווזי?

יש לי ליד העבודה סניף אווזי. האם זה פתרון בשרי טוב לדילמת ה"מה אני יאכל בהפסקה"? מעולם לא אכלתי באף סניף שלהם. תודה רבה וערב טוב לכולם. איזה שם מעצבן זה אווזי,אגב.

meravbr

New member
תקרא את השרשור הבא

אנחנו אהבנו בעיקרון אבל לפני יום-יומיים דווח שהיו ג'וקים בסביבות מיכלי האוכל שלהם בעזריאלי (בכל מקרה קיבתנו לא היתה רעה בעקבות האוכל...) וכמובן, שאני גם מוזכרת כמרשעת הראשית והקלפתע המכשפית של הפורום שני שרשורים למטה. למה? כי העזתי לא לסתום את הפה. אז אתה יכול להתרשם גם שם. בכל מקרה - השיפודים טריים (דגמנו לבבות וכבד אווז), הפיתות התעכלו במהירות - גם ע"י הקטנטונת - והמלבי היה מפתיע בטעימותו. וכן - היה גם שרות די טוב וקשוב (למרות שהמלצר נטה לפנות אל בעלי כדי לשאול אותו מה אני רוצה לאכול, ואם היה לנו טעים..., כמה פעמים במהלך הארוחה). שיהיה לכולנו רק טוב בחיים

../images/Emo70.gifמכשפית? ממש לא- בדיוק הפוך../images/Emo70.gif

מי שלא מוצא חן בעיניו ביקורות של חברי פורום ותיקים ומייסדים שילך לפורום אחר
ביי ביי ביי

מילה קטנה על אווזי ../images/Emo26.gif

אני הייתי כמה פעמים בסניף שלהם בהרצליה. השירות שם היה תמיד ממש טוב. הם כבר הכירות את אמי והבוס שלה ותמיד ניגשו להגיד שלום והשירות היה מהיר ויעיל. האוכל- סלטים טריים, פיתות חמות ובשר טעים. אוכל מהיר ותו לא. יש לקחת בחשבון, כמובן, שכל סניף טיפה שונה. ולכלוך/נקיון לא מעיד על סניף אחר.
שפיונה נדרסה קלות אבל היא בסדר
לספי- אחות של נינט- את נורא מקסימה, אבל נא ללמוד לדבר יפה בטלויזיה (יענו להפטר מגמגומי התרגשות) ולהשתמש פחות בידים. חוצמזה, את ממש
.

adidushim

New member
ספי זאת "אחותי היפההההה!!!"?

לא יודע מה יש אצלך,אבל 2 הודעות מתחתי מצויה ביקורת על ארניה
... מה הלך פה בכלל? כנראה נמחק. בכל מקרה המון זמן לא שמעתי את המילה קלפתע! (מאז שאמא שלי אמרה אותה על המורה אהובה מביה"ס היסודי,בדיוק כשיצאנו מהאסיפת הורים...נוסטלגיה!) לגבי אווזי - מהיר ויעיל זה בדיוק מה שאני צריך! ינוסה מחר (אהה...שים לי שתיים פרגית וצ'יפס).רק חבל שהמקקים הרסו את התאבון כרגע...
לציונה..אהה...פיונה..
לצרצר שלעניות דעתי נכנס לי לחדר ולא מפסיק לצרצר!!!

למעלה