תגידו איזה סימס

hen 111

New member
תגידו איזה סימס

עדיף לקנות? סימס "עושים קסמים" או סימס"2"? עוד שאלה... עם אני קונה את הסימס"2" אז אני צריכה לקנות את הראשון?

simsית

New member
אם..תשובות

1.לדעתי הכי כדי לקנות את סימס 2! כי..די כבר עם הרגיל 2.אם את קונה את הסימס 2 את לא צריכה לקנות את הסימס הראשון כי זאת לא חבילת הרחבה זה משחק בפני עצמו ...

אם התחלתה עם הרגיל תמשיך עם הרגיל

אני למשל,קונה את סימס כשפים(הוא גם ככה האחרון-והפעם זה סופי)ואני לא קונה את סימס2 כי יצאו לו גם ככה תוספות וכו'...אני רק עם סימס1...

מוליפופ

New member
אני גם ... ../images/Emo9.gif

קונה את כשפים ואחר כך אולי (רוב הסיכויים) שאני אקנב את סימס 2

לדעתי

מייקין מאג'יק תהיה ההכנה בשבילי לסימס 2... עד שהסימס 2 יצא לפחות נוכל לשחק במשהו במקום לשבת ולחכות!

hen 111

New member
אז..

אתם אומרים שעדיף לקנות את סימס 2? אה,אתם יודעים שסימס 2 הגיע כבר לארץ והוא עולה 200 ש"ח? ראיתי בעיתון של איזה חנות כל שהיא אז אני לא יודעת מה לקנות,אמא שלי אמרה לי שהיא תיקנה לי רק סימס אחד ואחרון (כי יש לי את כולם)אז היא לא מוכנה לקנות לי עוד אז אני רוצה לקנות מה שהכי עדיף לי.. בבקשההההההההההה בבקשהה תגידו כולם ביחד מה שניקרא הכי עדיף..

catherin

New member
לא יכול להיות....../images/Emo70.gif

סימס 2 עוד לא יצא בחו"ל אז איך הוא יצא בארץ?? דרך אגב באיזה עיתון אמרת שראית את זה??

hen 111

New member
אני לא זוכרת...

אבל אני ראיתי בעיתון אחד של חנות אחת שזה עולה 200 ש"ח ואת המשחק עושים קסמים לא ראיתי שהיה שם...

כאילו ממש לא...

לא הגיוני שהגיע... אולי מייקין מאג'יק הגיע לחנויות שצורבות משחקים, אבל סימס 2?!?!?!?!? וזה נדמה לי יעלה מאקסימום 250 ש"ח כי זה 50 דולר... ואי אפשר לדעת מה יהיה שער הדולר כשזה יגיע לארץ... טוב לא משנה שיגעתי לכם ת'שכל!

hen 111

New member
טוב..

תודה רבה!!!! תודה תודה תודה עזרתם לי מאוד!!!!!!!! תודה!!!!!!

hen 111

New member
אני רצינית!../images/Emo140.gif

ח'ברה אני רצינית לגמרי! הסימס 2 כבר בארץ! והוא עולה 200ש"ח!!! אל תבלבלו אותי..

tamar brandy

New member
סימס 2!!!

אבל השבוע יהיה לי:סימס אחד, החיים הטובים, מסיבת השנה, יוצאים קבוע, חופשה ובשבועים הבאים: הכלללללללללללללללללל (חוץ ממג'יק ו-2 כמובן)

למעלה