תגידו אחים שלי

ממררבב

New member
תגידו אחים שלי

זה נכון שבקרוב לא יהיה דבר כזה שנקרא בפי העם "אם פי3"? יענו שיאסרו להוריד משם שירים? ובנימה זו אוסיף שאלה שמי שיידע אותה מקודש הוא בעיני: באלבום החדש של DMX זה שרואים לו את רק את העיניים (כל ההסברים האלה זה כי שכחתי את השם של זה) יש שיר אחד פצצות ,שהוא שר שם, here we go ,here we go מה השם של השיר? נראה לי שיר או 3 או 6, לא בטוחה בבבבבבקשה תגידו אם מישהו יודע!!!!!!!!!!!

Oleg Silver

New member
אני לא בטוח אבל נראה לי שזה

WE WHRITE HERE נראה לי שככה כותבים

stas aka GhoSt

New member
תשובה

לא בטוח אבל ניראה לי לשיר קוראים "here we go agian" תאמת אני די בטוח שזה זה שיר ממש טוב

Bruce L

New member
לא זה ולא זה

יכול מאוד להיות שאת מתכוונת לשיר הזה: Who We Be... שיר מאוד יפה ולדעתי את מתכוונת לזה.

Bruce L

New member
והנה רשימת השירים:

Sometimes School Street Who We Be Trina Moe We Right Here Bloodline Anthem (It´s Our Time) Shorty Was The Bomb Damien III When I´m Nothing - (with Stephanie Mills) I Miss You - (with Faith Evans) Number 11 Pull Up - (skit) I´ma Bang Pull Out - (skit) You Could Be Blind - (featuring Mashonda) Prayer IV, The Minute For Your Son, A

thug4life

New member
../images/Emo46.gifלצערי כן

בארה"ב הוציא מהחוק את הפורמטים: mp3 mpeg4 מסיבה לא ידועה לי לדעתי זה לא יוציא את כל הקבצים מהרשת אבל יהפכו אותם להרבה פחות זמינים! וגם אם כל האמריקניזציה שקוראת בישראל לדעתי החוק החדש יפול בישראל בקרוב ואז האינטרנט לא יהיה שווה כלום!!!!!

למעלה