תגידו, אחיות

תגידו, אחיות

זוכרות שסיפרתי על ההוא הנשוי? קיבלתי כאן עצות מאד טובות. כמה ימים לאחר שחתכתי קיבלתי ממנו את המייל הבא: ``אני מתגעגע אליך בטירוף. אני יודע בראש שזה הדבר הכי נכון לעשות אבל בלב אני לא מרגיש ככה``... מזל שיש ראש. אוריאנה

אור-לך

New member
אני...

לא הייתי עומדת בזה... אז מה זה אומר - שאין לי ראש...? וחוץ מזה שאין לי ראש גם הפיוז כבר נשרף לי מהתפוז הזה!!! איפה יפעת??? שתעשה משהו...

נורא קשה לי

אבל, בעצם, אין לי ברירה. הראש מציל אוותי כאן. וזה מה שכתבתי לו. אוריאנה

אור-לך

New member
אני מקווה...

שאני לא אצטרך לעמוד שוב בסיטואציה כזו...כי אצלי הלב מדבר ואח``כ, כמובן, הוא נשבר... אור (שפורשת למיטה) תגידי לי, למה התפוז הזה עושה לי את זה?????????? ההודעה מופיעה ואח``כ היא נעלמת. כנראה שגם אותי הוא לא אוהב...

קימבאל

New member
אני אמנם לא אחות אבל...

היי אני מקווה שזה בסדר שגם אני מגיב. אם הבנתי נכון מה שהיה הינך לבין קונפוז אז רק הזכרון של מה שהיה ביניכם יכול להשכיח את הנשוי לא? קימבאל

קטעים איתך, תישאר

באמת האמנת לכל מה שכתבנו? אני מתחרטת, אכן מגיע לי אוסקר.

אור-לך

New member
הוא...

האמין להרבה יותר... כבר התחלתי לרחם עליו...נפל פה לפה של הפולניות האלו.

אור-לך

New member
מטערת...

אך אני לא יכולה לבגוד באחיותי... אור (שחושבת שיש משהו יפה בתמימות)

קימבאל

New member
רגע אז אור לך זה לא באמת השם שלך?

בדיחה על חוסר אמינות - אחד הלך לקורס צניחה, המפקד אמר בתדריך: משכו בטבעת האדומה והמצנח יפתח אם הוא לא נפתח משכו בכחולה והרזרבי יפתח למטה יחכה המיניבוס שיקח אתכם חזרה לבסיס הבחור קופץ מהמטוס מושך בטבעת האדומה - לא נפתחת! מושך בכחולה - לא נפתחת! אומר הבחור:```כסס אמממו! בטח גם נחזור ברגל לבסיס!``

אור זה באמת לא שמה

שמה אוריאנה, אבל היא קיצרה כדי שלא יהיו כאן שתי אוריאנות (אחת זה די והותר). ברצינות, איזו מן שאלה זו, שמה אמיתי ושממיתי בדיוק כשלך. אוריאנה

קימבאל

New member
--אוריאנה

זאת לא הייתה שאלה רצינית (את חושבת שאני טיפש עד כדי כך? נו באמת....) קימבאל

למעלה