תגידולי להתחדש

ZVIMAX

New member
תגידולי להתחדש

בשעה טובה ומוצלחת קניתי את קסדת החלומות שלי ARAI RX7 CROS חברה זאת קסדה בת זונה קצאת מרעישה כמו שאמרתם אבל איזה קור בפנים חבל לכם אל הזמן פשוט מזגן דרך אגב קניתי אותה בארץ במחיר סבבה בהשוואה לחול זהו אחשב נשאר רק האופנוע!!!!!!!!!!!!

moko21

New member
תתחדש! ואגב, אם עדיין אין לך אופנוע

אז מתי בדיוק היא הרעישה לך? רצת מסביב לחנות?
בחברווווות.

Shredingerscat

New member
או חיפשנו משהו כזה

צבועה או חלקה? תחלס בכמה? יש וויכוח אם שווה להביא אותה מחול (שם היא עולה 640$ צבועה), למרות שיש מספיק קסדות מרעישות גם בחצי המחיר הזה...

Shredingerscat

New member
את זה תראה ל Ducati999

אני לא אוהב אראי, לא מתאים לי לראש ויותר מידי מרעיש.

Ducati999

New member
מדהים!

אבל זה שובר את הכלל שלא קונים קסדות בלי למדוד. אם אכן קנה במחיר כזה ואין לו בעיות מידה, שיחק אותה בגדול. כיוון שהנקודה, לדעתי, לא מי יותר חכם כאן, אלא באיזה מידה כולנו שפוטים של הסוחרים המקומיים, כדאי לכולם ללמוד.

מדדתי שם, קונה רק שם

שהיבואנים בארץ יצטרפו לגב"ב ויסעו לים לחפש עמלייצים

DiscoCat

New member
מנצל"ש, מעיל מתנפח

פעם יצאו המעילים האלו שאם אתה נופל הם מתנפחים ואמורים להגן עליך, למה זה לא תפס? מי מייצר אותם? כמה זה עולה? זה שווה?

nunimon

New member
נראה לי ש...

או ב.מ.וו או דיינזה ייצרו אותם. זה היה יקר בטירוף - מעל ה2000$ - התענינתי בזמנו באיזו תערוכה שהם הציגו. זה נשמע יעיל ובטיחותי, אבל לא דיברתי אישית עם מישהו שהוא לא איש מכירות, או מישהו שפיזית התגלגל... זה היה גם נורא מסורבל וגדול ומגושם- היית צריך כל פעם שאתה עולה על האופנוע לחבר איזה חוט שזה ה"רגש" שאם הוא מתנתק אז זה מתנפח. לא זוכר יותר מזה..

אני רק זוכר

את זה מלפני כמה שנים בתערוכת מכוניות ואופנועים בגני התערוכה.. היו 3 דגמים והמחירים נעו בין 1500 עד 3500 להכי יקר עם הכי הרבה אזורים מתנפחים

ZVIMAX

New member
המחיר הוא

המחיר הוא 3200 ש"ח צבוע וטמבלים יש לי אופנוע רק צריך להחליף אותו ההשווא נעשתה לפי חבר שנמצא באוסטרליה ונכון חייבים למדוד קסדה לפני קנייה במיוחד את הדגם הזה כי אפשר להחליף את הכריות בצדדים בלכיים לפי מידה של הראש לצר או רחב יותר כמובן התשלום הוא בתשלומים 10 מומלץ לכולם

למעלה