תגידוו מה עם המפגש?!

shaharyy

New member
|דןבי| כן.. חייבים בים...

עשינו את המפגש הזה בשביל שנלך לים..... תבואו.. לא חייבים להכנס למים...^^העיקר זה שניפגש כולנו!! שווווווווווווווווווווובבבבבבב

../images/Emo124.gif פרטים על המפגש ..

תאריך: 25.6.2007 שעה:10:00 - מחכים בעזריאלי עד 12:00 !! מיקום: קניון עזריאלי. היכן? איפה שהקולנוע בקומה השנייה. מה עושים? נמצאים בעזריאלי על הגג\ליד הקולנוע עד 12 ואז הולכים/נוסעים לים. מה להביא? סדין/שמיכה כדי לשים על החול, חטיפים,בגד ים,מגבת,שתייה,כסף,המוווווווון מצברוח טוב! שעת סיום: כל אחד יחזור מתי שנוח לו ^^

zivid

New member
כן בערך ../images/Emo129.gif

יש מצב שאני אבוא.. אולי אני לא אבוא לים וזה אבל לשעתיים הראשונות ככה.. ואם אני אבוא אני אביא חברה כי אני לא באה לבד וזה :) [email protected] 347442353 http://www.myspace.com/feelused אין לי תמיד מחשב אז אני לא תמיד מחוברת אבל מאיספייס אני תמיד בודקת :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני כנראה באה ^^

אני צריכה לפגוש מישהו בעזריאלי וזה.. אבל אני גם צריכה לקחת חזרה רכבת בשלוש ועשרים :\ ככה שאני אשאר איתכם איזה שעה ככה ואז פוגשת מישהו ואממ.. מסתובבת איתו ברחבי ת"א D:

Fall Out Liel

New member
../images/Emo41.gifפרוייקט האלבום../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

מי שלא יודע: מכינים אלבום תמונות ומכתבים כדי לשלוח ללהקה ולנסות לשנע אותם לבוא לארץ. תמונות ומכתבים של מה? שתי תמונות מקסימום שלכם. ולכתוב מכתב באנגלית, על מה שאתם רוצים, מכתב קצר וקולע, לכתוב מי אתם ושאתם אוהבים אותם מאוד ואתם תשמחו אם הם יבואו, או משהו כזה. למתי להביא? ב-25.6 יש מיני מפגש שאליו תוכלו להביא את הפריטים הנ"ל: מכתב,תמונות וחמישה שקלים למשלוח. מי שלא יביא לא ישתתף!. יהיה עוד מפגש ביולי שאליו תוכלו להביא גם את הדברים [מי שלא יהיה במיני מפגש]. הערות:|סדגש האלבום חייב להיות מוכן לפני סיום החופש! באוקטובר יש מופע רוק בארץ והרבה להקות רוק מגיעות מחו"ל [ואפילו יכול להיות שמכ"ר יגיעו, זה במו"מ]. יכול להיות שפוב יכנסו לזה גם, והאלבום יעזור נורא. וגם- פוב מתכננים לצאת לעוד סיבוב הופעות בספטמבר, אם האלבום יישלח יכול להיות שהם ישקלו על להכניס אותנו לאחד היעדים שלהם.

בקשר למופע../images/Emo223.gif

ממש שהצלחתי להוציא מלירון אין ממש סיכוי שפו"ב יבואו.. הסיגנון שם הולך להיות שונה לגמרי ובבקשה לא לפרסם כאן סתם שמועות שהם הולכים לבוא, אין שום ביסוס לדברים האלה חוץ מזה שאנחנו ננסה לעשות הכול בשביל שזה יקרה

Fall Out Liel

New member
דווקא..../images/Emo168.gif

אני לא יודעת מי זו לירון אבל אני יכולה להגיד לך שבהחלט יש סיכוי שהם יבואו בספטמבר/אוקטובר. אני לא סתם כותבת שמועות, אני בודקת בכל מיני אתרים מוכרים וידועים שניתן לסמוך עליהם. אני ממש לא רוצה לאכזב אף אחת ואני כן מאמינה שהאלבום בהחלט יעזור, ואני חושבת שהוא יהיה המרכיב העיקרי בהבאתם לארצנו הקטנטונת.

תראי אני מאמינה שיום אחד הם יגיעו לכאן../images/Emo223.gif

פשוט לא כחלק מהפסטיבל הזה.. ועד עכשיו לא שמעתי על שום דבר שקשור לזה שהם מתכננים לבוא לפה.. גם כשהייתה את הכתבה בידיעות אחרונות ובנענע על כל האמנים שמגיעים לא כתבו כלום עליהם

למעלה