תגידווו...

Prince Yoni

New member
תגידווו...

יש איזושהיא מסיבה השבוע?? יאנו מסיבת פתיחת שנה??

MaorrVeliTheDon

New member
אני שמעתי שיהיה מסיבה מחברים!

אבל המדריכים לא הודיעו לנו כלום! אז לא נראה לי שיהיה מסיבה..

MaorrVeliTheDon

New member
ועוד דבר.....

סוף סוף אתה יודע לשרשר! ולהגיב נכון... ישר כוח מתן!! בהצלחה בהמשך!

מה אתה משחק אותה

תיראו תיראו את הדובון אכפתלי הזה מה אתה משחק אותה פה ליד כולם ??? ותגיד לאמא שלך שתחזיר לי את הכסףףףףףף המניאקית הזאת שדדה אותי!!

MaorrVeliTheDon

New member
כן-תשאל את אמא שלך איזה ..

סדיסט הייתי אצלה!! נו שאלת אותה???????? מה היא אמרה?? רואה שצדקתי!! עילג..

כל פעם מחדש כשאני בפורום

אני נהנה לראות את הוויכוחים האינפנטילים שלכם שצריכים להתקיים על גבי האייסיקיו ולא על גבי דפי הפורום. יש לפורום הזה מנהל שיטפל בזה?! צאו מזה!!! תתבגרו!

MaorrVeliTheDon

New member
תאמת אני אף פעם

לא מתחיל עם זה! מי שמתחיל עם זה אלו ילדים חסרי חיים שכל היום בפורום!

yaheli האחת

New member
וגם...

סליחה שאני מתערבת אבל..את המריבות השטויתיות שלכם תעשו במקום אחר בלי שכולם יראו את הרמה שאתם יורדים אליה...

You Go Girl

אולי יש לנו סוהרת חדשה?!

שטויות, לא שטויות../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif

תנו להם לעשות מה שהם רוצים..זה בסך הכול פורום
ואייל - צריך לארגן מפגש פורום שוחרים-בטכני או בכול מקום אחר. זה פשוט דורש
בפורומים אחרים אנשים גרים דיי רחוק אחד מהשני ועד שמארגנים מפגש..(מניסיון - אני מנהל שלושה פורומים בניק אחר, ועד שכולם מזיזים ת'תחת שלהם כדי לארגן משו..נפגשנו רק פעמיים בעזריאלי כולם, - מי שרוצה תמונות..שיגיד) ואנחנו יותר קרובים אחד לשני..
ותדע, שיש [URL='target=_blank']רק[/URL] סוהר אחד!! למרות שיש גם את כישלון טכני גירל..כול אחד והשם שלו - העיקר המטרה של כולם..לשרוף את הטכני

אז הנה עצה לכולם

כולנו פה שמים לב שחניך תורן הוא הילדותי מבין חברי הפורום. הוא זה שגורר אותנו לדיבורי הבל ושטויות סרק. לכן, אנחנו נלמד להתנהג בבגרות ולא להיגרר אחריו. גם אתה, וגם רז וגם כולם. ונ.ב. מופנה למתן, פוץ - זו קללה מה זה פאסה. תנסה משהו חדש בבקשה. ושא תעיז לומר שזה פ-ו-ר-ו-ם שכולם זכאים להביע את דעתם כי הילדותיות שלך זו לא דעה אלא שריטה נפשית. אשמח לשמוע את דעותיך במגוון נושאים אבל די עם הוויכוחים הילדותיים.

MaorrVeliTheDon

New member
אחי בקטע הזה אני איתך!!

יש לו יציאות כמו-"מאור אתה סדידט לא נורמלי" ,"פוץ",וכ"ו... הבנאדם משועמם רצח! זהו יותר אני לא מתייחס לשטויות שכותבים. נמאס

גם אתה יאידיוט

אני רושם את זה בצחוק ואתה יודע את זה טוב מאוד ושלא נדבר על היציאות שלך ! כל אחד בטכני מכיר את השריטה העמוקה שיש לך ! כולם מדברים על איזה משהו הוא פיתאום יוצא עם הפוץ הזה או משהו כזה ודרך הגב מי כל הזמן אומר " תפוד פוץ " או מי המציא את ה" תפפפפ" אתה יודע טוב מאוד שזה אתה אתה הילד שהמציא את כל הדברים האילו אז תפסיק לשחק אותה גבר בפורום ... כי אתה מממש לא

MaorrVeliTheDon

New member
בו'אנה- בולבריןןןןןןןןןןן

דבר ראשון אני לא צוחק איתך! ולא מדבר איתך!-אז המלצה שלי-תחשוב פעמיים לפני שאתה רושם משהו בפורום... ודבר שני אתה המצאת את כל השטויות האלה-מה אתה משקר???-טוב לא משנה זה כבר מחלה!!!!!!!!!!!! אצלך לשקר... *יש לך עכשיו חברים-לא,לא נראה לי! ועוד משהו-ישקרןןןןןןןןןןןןןןןןןןן. טיפ-תחשוב טוב מאוד אם כדאי לך לבוא שבוע הבא לטכני!!!

מילים כמו חול ואין מה לאכול !

תגיד לי אתה אינפנטיל או מה! מה קשה לך להבין שאני לא מפחד ממך ??. לכתוב לך את זה אולי גם בעמרית אולי אז תבין ??? א-נ-י----ל-א---מ-פ-ח-ד תקלוט אז היה לך ריב אחד ואח שלך עזר לך והוא יצא איתך אחלה גבר בזה ... אבל אתה משחק אותה כיאילו יש לך את כל הטכני על היד שלך מה אתה משחק אותה מה!?? אתה כלום מתי תבין שאתה אשקרה כלום כל ה"קשרים " שאם ככה אתה קורא לזה ...זה בזכות אחיך הקשרים האילו זה לא בזכות עצמך אז אל תחשוב שלך יש את הקשרים האילו אתה לא השגת אותם .. זה הכל אחיך .. לא אתה ! אם לא היה לך את אחיך ..אפילו רבע קשר לא היה לך ... מאז שרבת עם רועי חרמוני התחלת לשחק אותה כיאילו " מי יכול עלי " ואתה נישארת אותו דבר אף אחד לא מפחד ממך ובטח שלא אני אני לא מפחד ממך תכניס את זה טוב טוב לראש ...ואתה עדין לא מבין שלא עשית כלום לרועי חרמוני .. כלום!!!! אז אל תשחק אותה כיאילו פיצצת אותו או משהו כזה כי לא עשית לו כלום סגרתם אתזה יפה רק בזכות אחיך ... תאמין לי שאחיך בקטע הזה יצא איתך אחלה גבר שעזר לך .. אם לא אחיך .. לא היית קיים עם פוזות כיאילו אז לך חפש מי ינענע אותך .. טיפ- אל תחשוב שאתה ה"בוס" של כל החברים כי אתה ממש לא ... שמעתי הרבה אנשים מהחברים שלנו אומרים שהם שונאים אותך ולא שמים עליך בכלל ושלא נדבר על אילו שאומרים שיש לך שריטה עמוקה בראש כי את זה כולם כבר אומרים ... עכשיו סע לי מהפרצוף אין לי זין לעבריין צעצוע ...

אני לא יגיד שמות

אבל הרגע דיברתי עם מישהו שאומר שהוא מסתובב איתך רק בגלל שאתה שרוט ואתה מצחיק אותנו בגלל זה כולם מתנהגים אליך כיאילו אתה איזה אוטיסט .. כל הזמן אתה בא באיזה יציאה אינפנטילית ואל תשחק אותה כיאילו לא .. מה לעשות אתה אינפנטיל ! זה מה שאתה ואתה חושב שיש לך קשרים ואתה הורג אותי אני פשוט מת מצחוק שאני שומע את זה מתי תבין שאנשים מסתובבים איתך רק בגלל שיש איתך בגלל שאתה שרוט כזה ויש לך יציאות שמצחיקות את כולם ואל תחשוב שאתה מצחיק .. אנשים צוחקים בגלל הטימטום שבזה והשריטה שיש לך ...לך חפש מי יהיה חבר שלך עלק לי אין חברים לפחות כל מי שמסתובב איתי הוא איתי בגלל מי שאתה ואיתך מסתובבים או בגלל מה שאמרתי הרגע" השריטה" או בגלל שזה חברים של אחיך ולא נעים להם לא ליהיות איתך בגלל אחיך ... זה האמת המרה .. ולא משנה מה שתגיד כולם יכולים להגיד שאני לא טועה .. עכשיו אני יודע שאתה תכתוב תגובה .. רק תבין שגם ממנה אני לא אפחד ואני לא אפחד משום דבר שאתה תרשום ... כל מה שאמרתי אמת לאמיתה וכל אחד מהחברים יכול להגיד שאני צודק .. סע ללפלנד יבלורה ישפתיים של זברה .

למעלה