תגידווווו

morsh17

New member
תגידווווו ../images/Emo123.gif

שמיניסטים, זה פאקינג בית זונות, אין שעות במערכת, בקושי לימודים... והכי טוב עוד חודש מסיימים ללמוד... מה אתם הולכים לעשות ?! זה לא הולך להיות מוזר להתעורר בצהריים, בלי לפגוש את כולם, ופתאום להיות קצת מנותק מהשכבה, ואין משהו שיעסיק אותך... דוגרי, מה עושים ? זה יותר מופנה לאלה שמתגייסים קצת יותר מאוחר ולא ב20 ביולי אבל בעקרון עוד חודש חודשיים כולם מסיימים ללמוד וגם עד הבגרויות יש הרבה זמן חופשי... דבר שני -
מ ס י ב ו ת - אתם יוצאים למסיבות שמיניסטים או חוגרים ?

אממ כן...גם אנחנו חושבים על זה הרבה

ובערך כל יומיים מעלים את מחשבותינו לפורום. ואין לנו תוכניות כאלו מגובשות. או שמוצאים במה להתעסק, או שפשוט שמחים על סיום ביה"ס, 12 שנות כליאה בבית כלא שהשתנה 3 פעמים (יסודי, חטיבה, תיכון), או שמוצאים דרך למות כי אין יותר כוח.

lboy2

New member
../images/Emo6.gifאהבתי../images/Emo70.gif-"מוצאים דרך למות"

lboy2

New member
גיוס ב- 23.11../images/Emo13.gif

חחח ואיזה אין שעות... אנחנו טוחנים בבית ספר כל יום עד 3 ובגלל שרת החינוך ה"חכמה" שלנו המתכונות מתחילות עוד לפני פסח
חח וכשנסיים ללמוד בטח נטוס לאיזה שבוע ונתחיל לעבוד עד לגיוס. חח אני כנראה ממשיך ללמוד
אולי אפילו עם מקס

morsh17

New member
חח

יופי אני שמחה שיש פה מישהו כי פאקינג משעמם לי עכשיו ! לי יש בערך 18 שעות במערכת (ואני עושה בגרות!!! אז יש כבוד
), ואנחנו מסיימים ללמוד 10 ימים אחרי פסח. אני מתגייסת באפריל 2005 וזהו בינתיים.... אבל עם כל הבעסה של הסיום והכל, אני חייבת להגיד ש... ז ה ה ג י ל נהניתי ממנו !!! :)

lboy2

New member
18 שעות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני בשוק../images/Emo70.gif

Superchen

New member
18../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif יש לי פאקינג 39../images/Emo70.gif ../images/Emo122.gif

OpticalIllusion

New member
אני? לישון? ממש לא ....

המיטה אוהבת אותי. אני לא אוהב אותה בחזרה...
היא עומדת לה בפינת החדר, בודדה ומסכנה , מחכה שאני אבוא ואכנס פנימה. לא ולא ! חח סתם .... כשיושנים בממוצע 5 שעות ביום, לישון כמו בנאדם לשם שינוי , לא יזיק ...

34 שעות במערכת:\ אז זה לא זה

קשה קשה ואם כבר אז כבר מתגייס 25.7.04 ויש כבוד:)

wednesday2

New member
היי גם לי!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo6.gif

תני כיף אחותי!

למעלה