תגיבו! נכון ש.....

תגיבו! נכון ש......./images/Emo170.gif

כמה דברים: 1.משפחת מאירי בוכה שאין לה כסף,אבל...........לגידי תמיד יש ג´ל לשים על השיער ובכמויות. 2.הצמידים של כלנית ממש מכוערים! 3.רונה ממש טיפשה שהלכה לאלי. 4.גידי נתן קטע חזק ביום חמישי,ממש סוחט דמעות.......

swirrrly

New member
הגבתי! נכון ש......./images/Emo170.gif

1-נכון 2-כמו הזולים האלה שאפשר לקנות בשקל, נכון 3-דה! 4-אמממ... מיותר ולא מרגש

נוני 17

New member
זה בכלל לא אמיתי../images/Emo70.gif

אני יוגעת שזה נשמע לא הגיוני אבל הכל הטלנובלה לא אמיתית. זה סתם משחק.

Hole In The Sky

New member
ממממממממההההההההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תיכף תגידי לי שגם אין סנטה קלאוס! ושאין אליהו הנביא!

../images/Emo46.gif חוצפה../images/Emo70.gif

איך את מעיזה להוריד מכבודו של סנטה? איך את חושבת, מגיעות כל-כך הרבה מתנות לבתים של ילדים צעירים? הא? אולי זאת הגורילה שברחה מגן החיות, גנבה פאה ג´ינג´ית וכמה מתנות, פרצה את הדלת והניחה בעדינות (מבלי שאף אחד יתעורר) את המתנות? לא נראה לי
בקשר לאליהו, לא יודע, אף אחד לא ראה אותו

טוב, לענות לך......

שיט! אני לא זוכרת מה שאלת, טוב ככה... - כן, הצמידים של כלנית ממש מכוערים וזה סתם נדחפת.. - כמו שאמרתי, רונה האבלה שהלכה לאלי, איפה הראש שלה לאחרונה?! מה עוד??? - גל לא עולה כ"כ הרבה... - וגידי נתן הופעה גדולה, אמרתי לכם- הוא היה ענק!!! - ניבה

ניבה, תתחדשי על הכינוי../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

בקשר לג´ל - יותר מפריע לי הבגדים של "גידי העני". ומה קרה לתקופה של ההתכוננויות למבחנים
נעלמה לה מעולמו הצנוע של גידי, כנראה...

זה לא ממש כינוי חדש, זה.....

משהו כנראה חיבל לי בשם, והחלפתי אותו, אבל עם הרווחים זה היה יפה יותר, אולי אני אשנה את זה עוד...

yulia1

New member
ניבלה...

לפחות זה הדבר היחיד שמכוער אצלה לעומת אנשים אחרים(המבין יבין) :) בקשר לגידי! מה אתם רוצים? שילבישו אותו כמו קבצן?

תלחצי על הכרטיס האישי שלך

ותראי שם סעיף ממש למטה .. כתוב חתימה אישית אז תרשמי שם מה שאת רוצה ותלחצי על העדכון

אוקיי סליחה...

טעיתי אז הבנתי שאתה יודע איך לעשות חתימה ומה עם איזה תודה על זה שניסיתי לעזור ????

shirakl

New member
את נכנסת לעדכון הכרטיס האישי

ושם יש אפשרות של "חתימה", ואת יכולה לרשום מה שבא לך!

אתה פשוט הולך ל"עדכון כרטיס אישי",

ושם משנה את החתימה שלך למשהו נורמלי כדי שלא תעצבן ותבלבל גולשים חדשים במערכת
בהתחלה זה היה נחמד, אבל עכשיו זה יוצר הרבה עומס מאנשים חדשים שלא מבינים...

למעלה