תגיבו בקשה!!!

תגיבו בקשה!!!

אתם חושבים שמשינה תצליח להוציא שירים שישתוו לגדולה של השירים הכל כך אהובים ומוצלחים שהם הוציאו לפני הפרידה? זה נראה לכם אפשרי בכלל?

לא חושב...

וכמו שאמרתי כבר, אסור להם לקחת את הסיכון, אולי שיר או שתיים, אבל לא יותר מזה, הופעת איחוד תספיק לנו

GiLaD15

New member
לפי מה שפורסם לא מדובר בחומר חדש,

אלא בסיבוב הופעות, אבל כדי להיות בטוחים נצטרך לחכות עד יום רביעי
בכל אופן אני מאמין שאם משינה יוציאו חומר חדש, הוא יהיה שונה מאוד מהחומר של פעם, ואני לא יודע אם הם יצליחו לשחזר את הרמה המדהימה מהשירים ההם

kortex

New member
אני חושב ש...

משינה יבואו לסיבוב הופעות, או אפילו שניים, במשך כל הקיץ, כי זה משתלם להם, וזה בטח הדבר הכי טוב בשבילנו, אז כולם מרוצים. בקשר לשירים, שמעתי שיש להם שיר חדש שיובל כתב, הכל תלוי בהם, וזאת באמת השאלה הגדולה, אם יש להם כוח או רצון להלחין ולחזור להיות כמו פעם, אני אישית חושב שהסיכויים קטנים לזה, אבל, אין לי בעיה שהם יוציאו דיסק, גם אם הוא יהייה גרוע, זה הדבר הכי טוב שיכול להיות. בקיצר, נקווה לטוב, אחרי יום רביעי נדע הרבה יותר... וחוץ מזה, אף אחד לא יכול לקחת מאיתנו את השירים הגדולים שיש להם. יהייה טוב אנשים, הם לא היו עושים כזה דבר ומסיבת עיתונאים בשביל איחוד חד פעמי... תחשבו על זה. יום טוב. ערן

Vdrums

New member
אין מצב.

אחרי 8 שנים של הפסקת פעילות, כל אחד מהם פנה לכיוון אחר, עשה דברים אחרים, חווה חוויות, זה לא כמו להוציא דיסק כל שנה ולעבוד באינטנסיביות. כל אחד מהם מגיע עם מטען שהוא צבר בזמן האחרון ולכן אם הם אכן יקליטו משהו חדש זה יהיה שונה. אבל האנרגיות של ההופעות יהיו מטורפות כמו תמיד!

kortex

New member
בכל מקרה,

יהייה מגניב האיחוד, החזרה, או איך שלא יקראו לזה. mashina is back on the stage!

למעלה