תגובת HOT להחזרת צח"מ

junny

New member
תגובת HOT להחזרת צח"מ

יש שתי בשורות- אחת טובה ואחת רעה הטובה- צח"מ אכן חוזרת ב 04/09 הרעה- זה המייל שקיבלתי מHOT ,שלום ב 4.9 1745 יום טוב יהודית לוי -פניות הציבור, 1745???? איזה מן שעה מוזרה זאת???? למה??? שלחתי מייל חזראה אם הם לא יודעים שזוהי שעה בא אנשים עובדים אבל אני מבקשת- אנא בואו נציף אותם שוב איך קורה שככה משנים לוח שידורים?? שככה מזלזלים בצופה? בואו ננסה לעשות הכל על מנת שהסדרה תחזור לשעה המקורית.

soapsfan

New member
מה?!

הסדרה חוזרת ל17:45? פשוט זלזול

17:45 ../images/Emo6.gif למה זה לא מפתיע אותי?

HOT פשוט נבלות - זה למה
לא שעה הכי אידיאלית גם עבורי, כי מן הסתם יהיו ימים שאני לא אגיע הביתה בשעה הזאת מהלימודים...

junny

New member
לטווח הארוך זה מאוד לא נוח

מי מסיים לעבוד בעולם המטורף שלנו כל כך מוקדם? בשביל להגיע הביתה עד 1745 ולראות צח"מ? זה כל כך לא פייר כתובת המייל של הבחורה שהחזירה לי תשובה מפניות לציבור הוא: [email protected] אנא ממכם- מייל אחד ביום כדי להפסיק עם הזלזול הנוראי הזה!! גם השקטים בפורום- עזרו לנו!

pumiki25

New member
סליחה-סליחה-סליחה?!

רבע לשש?! לא ייאמן! (או שכן, כפי שציין אדר...
)
אז מה - Back to war?

Dawn12

New member
../images/Emo4.gif

עלי באופן אישי הצעד הזה לא משפיע כי גם ככה בקושי יצא לי לראות צח"מ LIVE וברוב המקרים ממילא הייתי מקליט, אבל די ברור לאן הם הולכים עם זה... קודם הוציאו אותה לחופשה, עכשיו משנים את השעה, ולא צריך להיות גאון כדי לנחש מה יהיה הצעד הבא. אני לא יודע כמה אחוזי רייטינג היו לסדרה לפני כל המשחקים המטופשים האלה אבל האחוזים האלה כבר לא יחזרו לעולם. מעניין מה ישודר בשבע בערב... עוד טלנובלה איכותית? גם אני אכתוב להם בקרוב אי-מייל אבל מהתגובות שקיבלתי במאבק הקודם שלנו כבר הבנתי עם מי יש לנו עסק שם ואני לא תולה הרבה תקוות בעניין.

b o t t e n

New member
חרא../images/Emo70.gif

ונצל"ש
היה אתמול פרק של ימי חיינו שפה השחקנים שיחקו את עצמת וסיפרו על דרכם בסדרה ותוך כדי זה העלו זיכרונות, ככה אפשר היה לראות כל מיני סצינות מהעבר. יש משהו דומה של צח"מ
לידיעה כללית, לא מתוך שאיפה שHOT יהיו בני אדם וישדרו

jaguar2

New member
hot החוצפנים עוד ישלמו על זה

חבר'ה, איך שולחים מייל ל-hot ? זאת חוצפה,מה אנחנו אזרחים סוג ז? ואני עוד מחכה שהסדרה תחזור,איך אני יראה אותה אם אני בעבודה? גועל נפש,אני שוקל ברצינות גמורה לעבור ליס. ושתבינו,אני במתב 16 שנה. גועל נפש שככה משחקים עם לקוחות.

taish

New member
Bummer ../images/Emo4.gif

גם אני אשלח אי-מייל לאותה גב' יהודית לוי מהמחלקה לפניות הציבור (כנראה שזה יהיה כבר מחר, כי היום אין לי זמן). בשלב הזה, אין שום דבר אחר שאנחנו יכולים לעשות. אם הצפת המיילים לא תעזור, נאלץ להשלים עם השעה החדשה והמוזרה שנקבעה (ולפספס כמה פרקים מדי שבוע בדרך...
).

junny

New member
תגובת HOT השניה

שאלתי אותם למה לשגע צופים שהתרגלו לשעה וכל שאר הדברים שדיברנו עליהם בפורום. אני אשמח להגיב להם, ורציתי להתייעץ איתכם איך ולהגיב ומה להכיל במייל תגובה. מה אתם אומרים? "שלום רב למה לשגע? אנחנו לא סטטים. חברה דינמית שינויים תוספות כל הזמן. לאחר שנים רבות שלך היה נוח ולמאות אלפים לא... גם מגיע זמן לשנות לנוחיות אלה ששעה זו נוחה יותר כשיש מליון לקוחות יש העדפות שונות. יש וידיאו ויש שידורים חוזרים צר לנו זו השעה עתה. יום נעים"

soapsfan

New member
../images/Emo6.gif

איזה מטומטמים.כן,אני בטוח שלמאות אלפים מהצופים יהיה נוח שהעבירו את שעת השידור אחרי שנים

איך זה הגיוני...

איך זה הגיוני שלאלפי צופים נוח יותר בשעות האלה.. הרי רוב הצופים של הסדרה הם אנשים מבוגרים, או לא כ"כ מבוגרים אבל עדיין אנשים עובדים.. ולא יצא לי לפגוש הרבה אנשים שמגיעים הביתה לפני 6

אור2221

New member
WHATTTTTT?

מה?! מה נסגר עם השעה הזאת? שנים, שנים זה היה בין רבע לשבע לשבע ורבע.

dvd3434

New member
ולי

הם נתנו תשובה לאקונית מזלזלת מאוד sorry this is the new hour Have a good day חוצפה- צריך להתארגן למשהו נגדם

ran1286

New member
שלום לכם... לדעתי זה יחס ממש מגעיל

כאילו עושה טובה בזה שהיא עונה לשאלה ששאלת, ככה זה נשמע.

junny

New member
קודם כל נראהלי ברוך הבא.. לא?

כבר בירכנו אותך? אם כן אני מתנצלת שאניל א זוכרת, מלא חדשים לאחרונה, אם לא- אז שיהיה לך בכייף איתנו! אכן אתה צודק- יחס מזלזל, תשובה לא ראויה לכל הדעות אבל חבר'ה עזרו לי מה עושים עכשיו? איך עונים להם? חשבתי אולי לנסות לפנות לדרג בכיר יותר ולכעוס על התשובה המזלזלת, אבל מצד שני מה אשמה הנציגה שאנחנו כועסים. עדיין מחכה להמלצתכם, יום ראשון אני מעוניינת לשלוח תשובה, עד אז יש לכם זמן..

ran1286

New member
תודה רבה.. אני חושב שזה לא ממש יזיז

תודה רבה על מה שאמרת. אנחנו יכולים לנסות להשפיע על השעה, זה כן לחץ שיכול לעבוד ולגרום להם להזיז את השעה ל-19:00. מה שכן, לגבי פנייה לדרג בכיר יותר ולכעוס על התשובה המזלזלת לא חושב שזה יעזור כי הנציגה הזאת לא היחידה הזאת בתחום שמתייחסת אליך ככה, לרוב נציגי שירות במקום לתת עזרה לאדם שעומד מולם מעדיפים להתייחס אליך כאל לעשות טובה ולא לבוא מהלב ולעזור. זה שהיא מראה עמדה של כעס וחוסר סבלנות כזה ממש לא מתאים. כמו שיש בעיות אחרות בחיים שצריכים להיות קשובים אליהם גם לבעיות כאלה צריך להגיב במענה הראוי והמתאים.

enicegirl

New member
שאלה חשובה:

האם הם ימשיכו את הפרקים מהנקודה שבה זה הופסק? אני סקרנית לדעת מה יהיה עם המצב בין ניק-שרון-טרישה-מאט...

למעלה