תגובת הסביבה

• פותח הנושא Sycko
  • פורסם בתאריך

Sycko

New member
תגובת הסביבה

אני בכיתה י"א כרגע, אוטוטו צו ראשון וכל הבלאגן... התחילו לדבר איתנו על הצבא והכל. אני ממש עוד לא יודע לאן אני אלך, מה אני רוצה לעשות בצבא, ואני יודע שזה טבעי, הבעיה היא, שהמון לוחצים עליי ללכת לקרבי בעיקר המשפחה, אח שלי הבני דודים וכו', ואני לא יודע עוד מה אני עושה, אני לא יודע אם מתאים לי קרבי ואני לא יודע אם מתאים לי משהו אחר... אבל אני תמיד בחשש מהתגובות של המשפחה שלי בעיקר, בגלל הבחירה שלי לא ללכת לקרבי. אני יודע שזה חשוב, אבל אני לא יודע אם אני מתאים לזה ואני פוחד שאני אסבול שם, ושוב, אני עוד לא סגור, יש סיכוי גבוה שאני אלך לקרבי אבל אני פוחד שזה יקרה בגלל מה שאחרים אומרים ולא בגלל שזאת הדרך שרציתי ללכת בה. אח שלי כבר ממש נזף עליי ללכת לקרבי, הוא בעצמו וקרבי ואמר שהוא ממש יתאכזב ממני אןם לא אלך לקרבי, בצעקות וריבים. ו... לא יודע, לא יודע מה לעשות, בסו,ף אני אבחר בקרבי רק בגלל מה שאחרים אומרים ולא בגלל מה שאני באמת מרגיש, אני פוחד ממה שאחרים יגידו לי, יגידו עליי בין כולם, כי אצלנו במשפחה הרוב הלכו לקרבי \=

belabula

New member
פורום מתגייסים

בשביל זה יש פורום מתגייסים, תיכוניסטים וכל אלה.. לנו אין קשר לזה..

onix 88

New member
../images/Emo207.gif מישהו רואה את "עשרת הדברות"

בערוץ 2 עכשיו? יש תכנית מעניינת על מקרה שקרה בפורום (לדעתי בנענע), כנראה איזשהו שקר גדול. התחלתי לראות את זה אבל אני צריך ללכת עוד מעט ואני אשמח אם מישהו יעדכן אותי במה שקרה שם בסוף, כי עדיין לא הגיעו לפואנטה.

danzk

New member
לא בנענע. בynet

פורסמה היום כתבה שם שבפורום מסויים (שכרגע פרח מזכרוני השם שלו) מישהי כתבה שהיא איבדה תאומות בהריון מתקדם.. (כלומר, היא היתה כביכול בהריון מתקדם עם תאומות והפילה אותן) ובכך סחפה המון נשים שתמכו בה. יש את הכתבה המלאה בynet אם זה מעניין אותך

onix 88

New member
כן בסוף יצא לי לראות כמעט עד הסוף

זה באמת בYNET. בסוף זה לא היה כזה מעניין כי רק אמרו שהיא עבדה על כולם, אבל לא אמרו מה איתה, אם גילו מי היא/מה היא ולמה היא עשתה את זה.

danzk

New member
וזה הכתבה שפורסמה היום בynet

יש שם גם קישור להודעות של אותם המרמים..

למעלה