שלום לכם כל היוצאים משאלה.
הגיע עת דין וחשבון. אני שתמיד כתבתי פה בהגיות מוזרות בכדי לשעשע את הציבור כאן, שבמשך זמן רב הייתי שותף עמכם בכל הרגשותיכם, בא חשבון איתכם חברי הפורום. כבר תקופה ארוכה של כמעט חצי שנה אני משתתף פאסיבי נלהב בפורומכם, הגיחות שלי היו אם שמתם לב בזמנים הקשים של הפורום כשחשבתי שזו הדרך אולי להפיח בו חיים באמעות מעט צחוק וחיוכים שתמיד מוסיפים למצברוח. אני חרדי, אב לשלושה בנים. עברתי הרבה בחיי, שירתתי בצבא, עשיתי תואר ראשון במשפטים עוד בעודי בישיבה. אני לא יוצא בשאלה ולעולם לא אהיה כזה. לא בגלל שאני מאמין באלהים, לא בגלל שאני אוהב את החברה החרדית, גם לא מפני שאני מפחד מהשתלבותי הסוציולוגית בחברה החילונית. לא אצא בשאלה אך ורק מן הסיבה הפשוטה. הפורום הזה עם כל מגוון דעותיו שלעתים אני מוכרח לציין הן יוצאות דופן בתסמונת האטימות החרדית שלוקים בה רבים מחברי הפורום. אטימות ופנאטיות. שאין למוצאה אף לא בקרב הציבור החרדי. אם חברים היקרים לכם באים למפגשיכם, ומרגישים שם שלא בנח, הרי זה אך ורק מפני שאתם לא דואגים לתמוך בהם, ליישם את מטרות הפורום הזה בעצם שכפי שהבנתי הוא פורום תמיכה. אם אחדים מהם כותבים כאן הודעות מזעזעות על התייחסות גזענית נלעגת וחסרת פתיחות מינימלית של אנשים חילונים למהדרין, ואני קורא את אותן הודעות אשר המסכנות והזעקה לעזרה צועקות מבין השורות בהן, ואתם שקטים, אין כמעט מישהו עם ביצים שיבוא וירים את הכפפה, יתמודד עם בעל המקום שהבנתי כי הוא כותב פה במקום ובמקום ללקק לו את הישבן בחנופות נלעגות יוכיח אותו על הגזענות הנוראה שמבצבצת בחוצפנות מבין קפלי יפיפותו. והעובדה שהוא מעז כאן בפורום תמיכה לכאלו שעדין באמצע הדרך, לשטוח את טענטותיו האוויליות במקום להתנצל על עוול נורא שכזה הכולל עבירה במידה מסויימת על כל קנה מידה אנושי וחוקתי כאחד. ואתם, היוצאים בשאלה, מסכימים עמו, כשמאן דהו מציע לפנות בתביעה משפטית, אתם מייד משתיקים אותו, חרדים הייתם וחרדים נשארתם, את ריקוד ה'מה יפית' שרקדתם בשעתו לפני החילוניים כשהייתם שם, אתם רוקדים לפניהם כיום. רוקדים לצלילי חליל הגזענות הנורא מכל שמפלה אנשים בגלל צורתם החיצונית. לכו, לקקו את ישבנם של החילונים הנאורים, ועל פיאותיהם של אחיכם הצריכים כל כך בתמיכתכם תלעגו, תגחכו ותנידו ראש מאחור.