תגובת הטיש

מיכל25אב

New member
פולניה???

מאחר וגם אני וגם את נפגשות בטיש....נראה לי שבני הזוג הגברים הם הקורבן...

Le Fay

New member
כמעט...

או ששתינו יוצאות מהבית רק כי אנחנו יודעות כמה הם צריכים להיות לבד

מחופש

New member
אשמח להיות בחברתכם בהמשך

אבל בכל זאת לא להרגיז אנשים וידוע לי שיש אנשים שכל עוד אני לבוש כחרדי הדבר גורם להם צמרמורת ורוגז אז אין לי חשק ולא מגיע להם בזמני הבילוי לראות דברים לא רצויים כמו שאני לא הייתי רוצה בשעת בלויי לראות לנגד עיני עכבר או חתול מת כי זה מגעיל אותי אז אני באמת מבין את האנשים שזה כמעט אותו דבר בעיניהם ואני מתחשב בהם ובזה שאני שולח 50 ש"ח אינו הכוונה שאני מממן משהו אלא בגלל שאני אוהב אותכם ויש כאלו שידם אינם משגת לקנות איזה דבר מאכל או שתיה אז אני שמח לתמוך בהם ביי

למה אתה עושה את עצמך מפגר?

למה אתה מנסה להיות מסכן בכוונה? יניב הסביר לך משהו, הוא בן אדם כנה. אין שום סיבה בעולם שתגזים עם זה ותמציא עוד דברים. הפאב למטה הוא סגור יותר, מקובע יותר, אנשים רוקדים, משתוללים. המסעדה היא מקום לכל אחד וזה מה שהוא אמר. תאמין לי שאם הוא לא היה רוצה שתבוא למסעדה הוא היה אומר. אם אתה רוצה לא לבוא לטיש בבקשה, אבל היות ואני יודעת עד כמה זה חשוב לך אני לא חושבת שאתה צריך לוותר על זה. אל תתבכין ואל תפרד בבכיות ומרורים. הלך לך משהו, אוקיי שמעת, קיבלת. עבור. לא אכפת לי עם תגיע זקן ופיאות או עם לבוש של חרדים. הפורום אוהב אותך בגלל מה שאתה זה לא קשור לזה שלמטה זה מפריע. אני באה היום ואשמח לפגוש אותך. גילי.

מחופש

New member
גילי לא התכוונתי

חס ושלום לא התכוונתי להתבכיין ולא אני זה שבכלל התחיל לדבר על הנושא אני חמש דקות אחרי מה שקרה כבר שכחתי כי יש לי דברים יותר חשובים ומשמעותיים על הראש אני לא מובטל!!! רק אמרתי את דעתי ואני לוקח לתשומת לבך מה שכתבת אבל את יודעת כמה הייתי שמח לבוא היום לראותך אבל היום יש לי סיבה מיוחדת למה אני לא בא ללא שום קשר למה שהיה ביי ולהתראות

מחופש

New member
אם הצלחנו להחזיר את אלוהימית דיינו!

תודה ותודה הסברתי לך יותר במסר פרטי הכל ביי

גמ אני מצטרף למחופש וכופר

ובשם כל המחופשים אנחנו לא רוצים לקלקל מקום שנחמד לכם אתם יקרימ לנו ולכן תמשיכו את הטיש במקום הזה ואנחנו לא נבוא לקלקל את...

Le Fay

New member
בשומפניםואופן לא מסכימה!

זאת ההזדמנות, בדיוק כדי שלא יצטרכו לחפש הזדמנויות.

Le Fay

New member
להפך, לי ממש כואב להסכים

לוותר על מריבה הגונה מרצוני? הגנים האידישאיים שלי צורחים חמס!

אני בטוחה שלא תאמינו לי. אבל...

אני פשוט יושבת כאן וקוראת את השירשור תוך כדי דמועת. פשוט בוכה. ולמה? בגלל תחושת חוסר אונים שמציפה אותי. ישנם כמה מחברי הפורום שהפנאטיות שלהם פשוט מוציאה אותי מדעתי. אני לא מצליחה לעמוד לא רק בזה שיש אנשים שלבוש 'שונה' מפריע להם, ולא רק בזה שיש אנשים שהפרעתם של אלו שלבוש 'שונה' מפריע להם, מפריעה להם, ולא רק בזה שבעל הבית עוד מתיימר להיות מי "ששיקולי ריווחיים לא מעניינים אותו. ולא רק בזה שקראתי כאן ש"בחורות לא צריכות להרגיש לא נוח בגלל שלך חשוב הלבוש שלך. נורא. הבחורות מסכנות מרגישות לא נוח, ממש רחמנות. אין לי כוח להיכנס לחשבון פילוסופי שעייפתח ממנו די. רק אומר שהייתי שמחה לו הבסיס להבדל בין החילוניים לחרדים היה בכך שלחילוניים אין בעייה עם 'שונה'. אני כחרדית לא הייתה לי בעייה עם 'שונה' מכל סוג שהוא. אבל בעיקר יש לי בעייה עם הרגשתם של המודחים. אני יושבת כאן וחשה את תחושת הצריבה שמעיקה על אותם שחשבו שחבריהם יעמדו לצידם ויהיה אשר יהיה. בטח זה כואב להם. אם הטיש הוא למעלה ולא למטה, אני הולכת עם חברותי וידידי החרדים לברים ולמועדונים. אף אחד לא אומר להם כלום. אז מה? אז מה אם הם חרדים? זה לא עצוב שיש בעולם אנשים שלבוש חרדי מעיק עליהם? זה מדהים. זה מדהים כי לא מדובר כאן בעדר של ימניים קיצוניים שכל מי שצבע עורו לא תואם את צבע עורה של סבתא שלהם מצד האמא הוא פחות בן אדם בעניהם. אלא באנשים אינטלגנים. זו בושה. הייתי נורא עצובה. ופתחתי כאן שירשור בעל אופי שברירי. ופתאום זה בא לי באמצע החיים. אני לא יכולה לעמוד בזה. היתי בטוחה שכל חברי הפורום יאכלו אותו (את מנהל הבר) בלי מלח לנוכח החוצפה שלו וימצאו מקום אחר כך שינעם גם לו (לבעל הבית) וגם לשאר החברים המחופשים.

למעלה