תגובת אל-על

תגובת אל-על

רציתם את תגובת החברה, ובכן - הם ענו לי במכתב, אבל אין בו שום חדש, תקראו ותעשו לכם את החשבון והשיקול העצמי, אני את שלי כבר עשיתי... ריבת אור

gershon17

New member
אני שמעתי שב-KLM

מגישים קפה עם חלב גם אחרי ארוחה בשרית. ומי שלא רוצה יכול לא לשתות קפה עם חלב אחרי ארוחה בשרית - הם לא מכריחים אף אחד. אני לא בטוח לגבי חברות תעופה אחרות, אבל יש לי תחושה עמומה שגם בלופטהאנזה זה אותו דבר.

מגי35

New member
אתה מתכוון לטיסות היוצאות מהארץ?

בזמנו, טסתי עם סוויס-אייר והם שאלו אותי אם אני רוצה ארוחה כשרה או רגילה. כך, שאני מבינה שאין בעיה לנוסעים לבחור.

gershon17

New member
בכל חברה הגיונית אין בעיה

באל-על יש. בכל חברת תעופה הגיונית אפשר גם לבחור לטוס בשבת, ורק באל-על אי אפשר. כי אל-על נכנעת ללחץ של הדתיים. מה איכפת לדתי אם אני טס בשבת - זה אני לא מבין. אני גם לא חושב שלדתיים יש בעיה לטוס בחברות תעופה אחרות (מאיפה את יודעת שהקפטן של סוויס-אייר שטסת איתו לא יהודי שמחלל שבת בטיסות?) אבל זה אופיה של כפיה דתית. ויוצא, כרגיל, שכולנו משלמים על הכפיה הדתית הזו, כי לטוס רק 6 ימים מתוך 7 הופך את אל-על לחברה מפסידה, והמדינה מממנת את ההפסדים שלה. כלומר, אנחנו.

אני שמעתי ש.....

הם החליטו לבטל את התלונה שהם הגישו במישטרה, הם נתנו הדואה רישמית לגבי הביטול או שהם מעדיפים למשור את זה מתחת לשולחן ולהגיד לא ראינו לא שמענו לא אמרנו כמו הקופים החכמים

goldi2000

New member
קיבלתי את אותו מכתב תגובה בדיוק

וכנ"ל לגבי חשבון הנפש (רק שאני את שלי כבר עשיתי בפעם האחרונה שטסתי 12 שעות בלי סרט ובלי אוכל - כי זה היה ט´ באב. למיותר לציין שלא היה חובש כיפה אחד על המטוס)

מה ? אפילו לא מרק גרזן היה לאכול ?

אתה רוצ הלהגיד שלא נתנו לך לאכול כל הטיסה ? ספר עוד... ריבת אור

מגי35

New member
אין אוכל באל-על????

לפני שנה, חזרתי יחד עם קבוצה גדולה של דתיים (בני נוער) ביום תשעה באב. כולנו צמנו. ולא הפריע לי כלל שהדיילות חילקו אוכל לאלו שרצו לאכול.כמו שלא הפריע לנו הקרנת הסרט עם שון קונרי. (זה עוד הקל עלי את הצום...) ואני מתקשה להבין איך לא היה אוכל בטיסה הנוכחית. ומה עם אלו שאינם יהודים? לא השתכנעתי....

אל תתפלאי בכלל

את מוזמנת לשאול את אורן פייט מנהל פורום "עיצוב גרפי" לגבי סיפור דומה ועוד הרבה אנשים שגולשים בפורומים וטסו בט באב שיעידו על כך שלא הוגש אוכל בטיסה.

פלסטיק

New member
גם אני קיבלתי את המכתב המשוכפל

זו כנראה התגובה הסטנדרתית שהיועצים המשפטיים והתדמיתיים שלהם כתבו. בכל מקרה הבוקר שמעתי שהם שוקלים לחתוך מחירים, כנראה שמשהו בכל זאת מתחיל לזוז שם. עכשיו רק צריך להסביר להם שאנחנו לא רוצים 50$ פחות אלא סתם שלא ישפילו אותנו (ההשפלה שןןה לנו הרבה יותר מ 50$).

למעלה