תגובתכם

יאצפן

New member
תגובתכם

אני לא מבין את מערכות המישפט בארץ,ותגובת הנוער השוטק ככבשים, אני גם לא מבין את הקלות הבילתי נסבלת,של האדישות של בני הנוער, על התוצאות של המישפט, והנושא הוא האונס של נערה בת 13, אשר עובר לו היום בשקט, הדחיה של הנערה מכם בני הנוער, בגלל שיש לחץ של הבנים אשר משפיעים על הבנות בחברה ונידו את הילדה. לא מקובל, מחר זה יקרה לך, ומה תגידי??????? תישתקי????????. או שישתיקו אותך, אני כותב זאת אחרי שיקול דעת, ומבקש התיחסותכם בני הנוער בשני המישורים, אפסות בתי המישפט והחוק בארץ, ודחיה לא מוצדקת במקום תמיכה.

יאצפן

New member
יפה מאוד../images/Emo117.gif

אם תעבירו הנושא, בקן ארגיש מעולה, זה יחזק את הכבוד שלנו, אחד לשני, שלא לדבר בין המינים, תודה.

EverMan

New member
איזה קן

טעות בידך , אנחנו לא הנוער העובד והלומד אנחנו נוער העבודה=נוער מפלגת העבודה. אבל אני עדיין אשמח להעביר על זה פעילות בקרב הפעילים שלי ואולי אפילו אעביר את זה לשטח ואפגין נגד זה.

EverMan

New member
מה עושים ?

מרעישים ! מפגינים ! מראים לשופטים שזה לא יעבור על סדר היום ! לא יעלה על הדעת שמישהי שנאנסת והחיים שלה לא יחזור להיות כמו שהיו , תאלץ לראות את השמוק ההוא לאחר שנה וחצי שוב !

EverMan

New member
הממ...

אולי אם תדבר איתי ולא תשחק אותה פעיל ליכוד שמנסה לנגח אותי
... (רמז רמז) , אז אתה תגלה שאתה מסכים איתי על הרבה יותר משני דברים.

EverMan

New member
ואתה באמת מאמין במצע שלה ?

כולו ? האם אתה מאמין בכל פסקה ופיסקה בו ? על תחומיו הכלכליים ? ועל תחומים החברתיים ? משהו מעבר להטפת השנאה שהם עושים ? כי עד כמה שאני פגשתי ומכיר פעילי מולדת , כל מה שהם עושים זה להתנכל לדעות אחרות ולהגיד מוות לערבים , טרנספר עכשיו , ואין שמאלנים אין פיגועים. ? האם יש בך משהו מעבר לזה ? או שאתה עוד מטיף שנאה שלהם ? אולי תתקן לי את הדימוי שיש לי בראש של פעילי מולדת ?

בוודאי!

ואתה מוזמן לקרא את כולו כאן. (אל תשים לב לעיצוב של האתר
אני לא מטיף לשנאה, לא מתנכל לדעות של אחרים (רק חושב שהם טועים
), ולא אומר מוות לערבים. בקשר לטרנספר - זה דיון ארוך, שאני מניח שבסופו של דבר לא אני אשתכנע ממך ולא אתה ממני אז חבל על ההקלדות (אני לא מקליד מהר
). חבל שזה הדימוי שיש לך בראש לפעילי מולדת.

Pacha

New member
לידעתך

כבר פתחתי נושא על זה במיוחד על העונש שנתנו לנאשם בפרשה עם בת ה13 צריכים לארגן הפגנה נגד העונשים המפגרים האלה ובקשר לנידוי.. אין לי מילים בכלל לתאר את האכזבה במקום לתמוך בה האנסים זוכים ליחס טוב יותר פשוט בושה

יאצפן

New member
לידעתך../images/Emo117.gif

זאת הבעיה, ועצוב מאוד לשמוע זאת, זה היה גם בקיבוץ שומרת, אותו הדבר, ובגלל הדממה, הנה זה חזר על עצמו, עצוב מאוד, ומישהו צריך להתעורר!!!!!!

למעלה