תגובתי על הפרק!!

תגובתי על הפרק!!

נלך מהכיפחות מעניין למעניין ביותר... (זה שג´סטין בסוף לא מרמז על כלום זה בכדי להשיאר אתכן במתח!!) הבנות-אחלה להן!!.. שיהנו ביחד... טד- שום דבר מיוחד... דבי-כרגיל ממש חמודה ומצחיקה!.. אמט- מאמי שלי!!!!... ג´ורג´ באמת ידע מה הוא עושה כשהו נתן לך את הכסף!!!!!... חמוד שלי!!!!!... מייקי- אהבתי את מה שהוא אמר לג´סטין!!.. אבל אני לא מבינה למה לעזעזל הוא אוכל איתו ארוחת בוקר?. כאילו... עונה 1 הוא שנא אותו ועכשיו הוא דואג שהוא יאכל?????... ג´סטין- יא חתיכת אידיוט דפוק ומטומטם!!.. מה הוא מנסה לשנות את בריאן החמוד שלי????? הוא ידע טוב מאוד מי זה בריאן מההתחלה... לא מתאים לו שילך!! מה הוא מנסה לשנות אותו??? מה הוא חושב לעצמו??? שהוא הבעלים של בריאן?? והוא לא מבין מזה לעבוד בשביל לחיות... כי בריאן משלם לו על הכול!!!...אידיוט הוא לא מבין מזה כשאומרים לא שאי אפשר... איזה ילד קטן!!1... רוצה מישו שיהיה פנוי לחשוב כל היום רק עליו? שימצא מישו בגילו ושיעזוב את בריאן בשקט!!!... בריאן-אחחחחחחחחחחחח... כמו תמיד רררררררררררר... סקסי!!... יפה!!.. אלילי!! אלוהי!!!!!!!!!! חולה עליו, גוססת עליו מתה עליו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתוק שלי ורק שלי!!..

maayan15

New member
שלך?....בחלומות....

וזה בדיוק מה שג´סטין עושה...מוצא מישהו בגילו....רק שזה ממש לא מהסיבות הנכונות...אני פשוט לא מצליחה להבין למה הוא כזה אינפנטיל...כי הוא כבר לא ילד קטן...והייתי חושבת שאחרי ניסיון הרקדנות שלו הוא יבין כמה כסף חשוב (או בעצם..לא הניסיון..אלא זה שהוא היה צריך למצוא עבודה)....אז למה הוא לא מבין שעבודה קודמת להנאה?...אידיוט....

maayan15

New member
אם לקללות יש סיבה שקשורה לפרק

והן מעבר ל"הוא מעצבן כי הוא תמיד מעצבן" את מוזמנת לעשות זאת...

sapir21

New member
ג´סטין אולי לא מבין את האילוצים

של בריאן אבל לבריאן היה יכול להיות טיפה כבוד ולהודיע לג´סטין שהוא לא נוסע איתו-ולא בצורה שעשה את זה

enya

New member
עדיין לא כתבתי תגובה לפרק...

אז ככה : אמט ממש נשמה טהורה ! הוא כזה מלאך ! ומשפחת שיקל סתם הומופובית... אני מקווה שהוא יסתדר בסוף ויפגוש איזה מישהו מאמי כמוהו... כל הכבוד למל ולינדסי - אין להן ממ"ל יותר (קרע אותי מצחוק...) ועכשיו לדובדבנים : בריאן וג´סטין - אז ככה - אני מתה על ג´סטין הפשוש אבל בפרק הזה הוא היה ממש אנוכי ! מסכן בריאן שצריך לשלם על הדירה שג´סטין חיי בה , על האוכל שג´סטין אוכל ועל האונ´ היוקרתית שהוא לומד בה! כאילו לא מספיק שהבנאדם (בריאן) עובד כמו חמור בשביל לפרנס אותם ועוד יש לו טענות ! והוא השאיר אותו לבד ? הבנו שהוא רוצה חבר רומנטי ואפילו בריאן הסכים (ועבר על כל חוקי "אני לא מאמין באהבה" שלו..) אז קצת יחס ! לא היה קורה כלום אם הוא היה מחכה לבריאן שיחזור משיקגו... אני צודקת , לא? אבל למרות הכל אני לא יכולה לשנוא את ג´סטין כי הוא עדיין פשוש וגם בריאן עשה טעויות ... מחכה לפרק הבא...

HiLaloSh

New member
תגובתי!!!!!

אז ככה.. עכשיו שאני רואה שזה באמת אמיתי ואית´ן הזונה הזה גרם לג´סטין לחשוב פעמיים על הקשר שלו עם בריאן בא לי לבכות! כי בתאכלס אי אפשר להאשים את בריאן על זה שהוא עובד וצריך לפרנס את שניהם אבל מצד שני אפשר גם להבין את ג´סטין.. צומת לב וכאלה..אבל עדיין אם הוא ממש היה אוהב את בריאן כמו שבריאן אוהב אותו אז הוא ממשיך "לסבול"... אני חולה על אמט..כל הזמן הוא גורם לי לחייך!!! נשמה שלי,עיניים שלי אין על הכי גאים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נשמה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת,הילה

למעלה