תגובות!!!

S.tal

New member
הם באמת נמסים...

כבר דיברנו על הדרך הזו פה... טל, t@l

MadonnaFan

New member
אבלס אספניול!

אסטוי טאן קונטנטה! אנקונטרה אלגיין קה אבלה אספניול! דה דונדה סון טוס פדרס? לוסס מיוס סון דה אורוגוואי (אל לאדו דה ארגנטינה) @מעין@ לה קוקראצ´ה... גם אני גדלתי על השיר הזה...

PopPy

New member
חחח.

אני דווקא טורקיה אבל מדברת גם כן ספרדית (ספרדית-לדינו אבל זה נורא דומה אצל היהודים יוצאי טורקיה שפה פופלארית)
את יודעת מה מרגיז? שבגלל הגל הלטיני כל העולם ואשתו מבינים קצת ספרדית או טוענים שהם מבינים ספרדית אז פעם זה היה די שפה "סודית" שלי עם כמה חברות שלי שדיברו את השפה ועכשיו כל העולם נדחף, והכי מרגיז זה כשאומרים שאת "מתלהבת מהספרדית" ואת עונה להם שלא למדתי ספרדית מ או בגלל הטלנובלות (המפגרות! בעע! אנטי טלנובלות!) התשובה האופיינית זה "כן בטח"... |S| פופי שאין לה מה לעשות אז היא נדחפת לשיחות בספרדית
|S|

Nagini Potter

New member
היי! עכשיו הכעסתם אותי!

אני מקללת את כל הגננות נחמה באשר הן, טפוי! מי אמר לכם שהשבלול שהחילזון נושא על גבו הוא הבית שלו?! שטויות במיץ עגבניות! לכל הוותיקים האומללים והחסודים - אני מאוד מצטערת שאני סוטה מנושא, אבל לא אתן שישמיצו כך את שם השבלולים! החילזון נכנס לשבלול לשם הגנה, אבל הוא לא גר בו!!!! יש לו בית משלו - באדמה, או על עלה או משהו כזה, אבל שבלול הוא לא שריון! תשכחו כל מה שהגננת נחמה אמרה לכם! היא גם אמרה שלכינרת קוראים כינרת כי יש לה צורה של כינור, אז מה?! שבלול הוא לא בית! שבלול הוא ללללאאאאא בית!!!!!!! לשנן בראש ולכתוב מאה פעמים על הלוח!!! ש-ב-ל-ו-ל ה-ו-א ל-א ב-י-ת!!!!!!!! וזהו! הא לכם! The Shablooles-Saver Nagini Potter

rock_chick

New member
לא ראית חשופית?

אני ממש בהלם, אצלינו הם מסתובבות חופשי בשכונה. ויוצאות בערב..

למעלה