תגובות!!!

einzuc

New member
תגובות!!!

אוקיי, היה לי קצת קשה להגיב להודעות עצמן כי לא מצאתי אותן. אז הנה תגובות. 1. לכל ה"ותיקים" שבינכם. אני מאוד מצטערת שאתם חושבים שהפורום נהרס קצת, ואני מאוד מצטערת על זה שחלקכם רוצים לעזוב, אבל אתם לא יכולים לצפות מאנשים אחרים לכתוב פחות הודעות, או מהחדשים שלא ישאלו שאלות. כולם פה רוצים לדבר ולהתעדכן,וזה מה שיש. 2. התנ"ך הוא באמת ספר מעניין, אבל לא בצורה שמלמדים אותו כיום בבתי הספר. מעבירים את שיעורי התנ"ך בצורה כזאת משעממת שזה בלתי נמנע לא להרדם בשיעורים, ותיהיו בטוחים שאני לא אשב בבית ויתחיל לקרוא את התנ"ך להנאתי. 3. ענבל את מנהלת מצוינת ואין מה להתווכח בנושא! אני חושבת שאם פנתר החליט להעביר לך את השרביט הוא שב שאת טובה מספיק, וזה גם מספיק בשבילי. 4. כל ההודעות באנגלית הם של טל עד שהיא תחזור מחו"ל, בנוגע לזה אין מה לעשות, וגם אני לא יכולה לקרוא את ההודעות האלה כי אני מסתבכת איתן. 5.לפי מה שאני יודעת חשופיות זה חלזונות ללא הבית שלהם, זה מה שאני יודעת. 6. שיהיה לכולם בוקר טוב ויום נעים! (מצטערת הייתי חייבת!)
-עינת-

כמה דברים:

לגבי 2-את צודקת. לגבי 3-ענבל היא בהחלט טובה מאד עד עכשיו. כשאני הגעתי זה היה רק שבועיים לפני שפנתר עזב כך שאני לא יודע איך הוא. לגבי 4-ההודעות באנגלית הם של לירון (S.riddle) שנמצאת עכשיו בחו"ל ולפי דעתי אפשר להסתדר עם האנגלית. לגבי 5-חשופיות זה לא חלזונות בלי הבית שלהם! זה כאלו רכיכות שנראות כמו חלזונות בלי הבית שלהם. לא אמור להיות להם בבית! חוצמזה אני עו אף פעם לא ראיתי חשופית אז אני מחכה שנעמה תביא לנו תמונה של חשופית. לגבי 6-כנ"ל s@me @ne

PopPy

New member
בתאבון לכם..

תמונה של חשופית? אני אוותר.. גרווס! באמצע הדיון הזה תפסתם אותי באמצע האוכל וכמו שאפשר לנחש.. התאבון נעלם לו. אם מישהו מעוניין בדיאטה חדשנית הוא מוזמן לעבור על הדיון בנושא החשופיות - חוסר תאבון לימים מובטח וברגע שההשפעה מצטמצמת עוברים על הדיון עוד פעם! עד שמקיאים.. הלורד חשופית שולט |S| פופי ש*מקיאה* |S|

Marty McFly

New member
אתה צודק לגבי 5...

חשופיות זה חלזונות שנולדו בלי הבית שלהם, וגם להורים שלהם לא היה בית ככה שזה זן אחר של חלזונות שלא יכולים לייצר לעצמם בית.

לחשופיות יש הרכב גנטי דפוק..

זה נכון.. יש חשופיות שלא מסוגלות לייצר את הקונכיות שלהן בגלל הרכב גנטי קודם אבל יש גם זן מיוחד של חלזונות שעוזב את הקונכיה שלו-בתקופה מסויימת. אני לא ממש בטוחה בקשר לזה.. אבל מה שבטוח-יש גם חשופיות ים-יפיפיות! אדומות-ירוקות-צהובות. כל מה שבא לכם- אבל.. הן גם מסוכנות יותר-וחלקן אפילו קטלניות! בקרוב תמונה!

נעמה ע.

New member
לצערי הרב...

מאז שהתחלנו לדבר על חשופיות, לא היתה אפילו אחת על השביל שלנו! כמה מביש! אבל כבר הוצאתי את המצלמה האלקטרונית מהבוידעם, ונראה מה יהיה. תשמעו, כתבתי עליהן שיר, זה במנגינה של ´כלניות´ של שושנה דמארי: חשופיות חשופיות, חשופיות, חשופיות כה ריריות יפהפיות חשופיות, חשופיות מתחת לסנדל- להיות או לא להיות? (קרררעעעחחחצצצ- קול של מעיכה...)

PopPy

New member
*רצה להקיא*

מיצינו את הרעיון - כמו כל חולה רוח שמכבד את עצמו יש פה אנשים שאוהבים חשופיות. גרווס. חשופיות הם חלזונות ללא קונכיה שקימים באמת בישובים של כמה אנשים. בעעע. *מקיאה*. נעמה עומדת לצלם אותן במצלמה דיגיטלית ועד אז תיהיו רגועים. עכשיו אפשר להפסיק את הדיון הזה?! |S| פופי *רצה לשירותים בפעם רביעית4 היום* |S|

Marty McFly

New member
הממ...

אבל חשופית זה דבר כל כך טעים!! ופופי, אולי את בהריון?

PopPy

New member
בעעע,

רעיון נחמד, אם כי אלו בטח לא בחילות בוקר - הבקרים שלי ממזמן כבר הופכים אמצע לילה (8:00 זה לא בוקר!!! רחמים!!) כי חברה הכי טובה שלי (שתיהיה ז"ל כשתתיפס על ידי) טוענת שלא בריא ללכת לישון ב2:00-3:00 ובטח שלא להתעורר כמו בנאדם נורמלי בחופש ב11:00-12:00, ולכן היא טורחת ברוב טובה לנדנד לי בטלפון ב8:00 (!!!!) בבוקר כל בוקר בשביל להעיר אותי! (היא לידע הכללי שלכם מתעוררת ב7:00... תמיד ידעתי שאני מסתובבת בחברה של פסיכים.. ארג) |S| פופי |S|

PopPy

New member
חחח

ואם בעבמים עסקנו... בעע השנה היה לנו להכין עבודה על חרקים יתושים ושלל עבמים והיינו צריכים.. איו היינו צריכים לאסוף תמונות על העבמים הקטנים, ומי נבחרה למשימה? בואו נסכם את זה כך. קבעתי עם חבריי לקבוצה וישבנו להחתיל לתכנן את העבודה. "מי אוסף תמונות?" שאלתי בתמימותי. "לא אני" כולם עונים כמו מקהלה. *חברתי מסתכלת עלי במבט זדוני* "הו אתי..." "כן.. אתי´לה!" "מה אתי´לה?! מאיפה אני אביא תמונות של עבמים מגעילים?!" "www.abamim.magilim.com?" "בעע." "איזה מזל שיש לנו גאון מחשבים בכיתה!" "בעעע!" "נו אתי!" "אני לא עושה את זה!" "אתי!" "בעעעע!" "אתי נו זה רק תמונות!" "צריך לבנות אתר מיוחד בשבילכם: go.to/hell!" "אבל אתי!"... וכך הלאה וכך הלאה... כמובן שאני נודבתי ולפניכם כמה תמונות מגעילות במיוחד, להנאתכם (או שלא). בתאבון! אופס.. הקובץ גדול מדי ^-^ חסכתי לכם את ההקאה.. בעע! |S| פופי |S|

זה מזכיר לי ...

את הביקור שלי אצל האחות כי היו לי בעיות בקיבה וסיפרתי לאחות את התסמינים-חוסר תאבון, הקאות,הרגשת בחילה וכו,... אז האחות מקשיבה אח"כ מסתכלת על אמא שלי ואז עלי ואז שוב על אמא שלי ואז לכיוון הבטן שלי ואומרת בשיא הרצינות "אולי היא בהריון?". מאי.

S.tal

New member
חחח...

סיפור נחמד...! ומה הזכיר לך את זה?! טל, t@l

S.tal

New member
אה...

הבנתי מה הזכיר לך את זה..., פשוט קודם פיספסתי פה הודעה אחת... לא חשוב!! טל, t@l

נעמה ע.

New member
נעלבתי!

ככה את קוטלת את התחביב החדש שלי? לא יפה. יש אנשים שאוהבים את בריטני ספירס ויש אנשים שאוהבים חשופיות (רגע, זה אותו הדבר בעצם...). תלמדו לכבד אנשים אחרים! "כל אחד הוא מיוחד באיך ובמה שהוא חושב, כל אחד הוא מיוחד באיך ובמה שהוא אוהב"- מתוך צ´ופר לפעולה של חברה שלי.

Nagini Potter

New member
זהו, בדיוק, תלמדו מפופי!

בעצם, שני דברים תלמדו מפופי: 1. מה אתם מדברים על חשופיות יא משועממים? שבו בשקט! 2ץ חשופית זה חילזון בלי ק-ו-נ-כ-י-ה! קונכיה! לא בלי בית - בלי קונכיה! לא בלי בית! לא בלי בית! בלי קונכיה! לא בית - קונכיה! או אפשר שבלול אם אתם ממש מתעקשים. אבל לא בלי בית! לא! וזה גם לא לגמרי חילזון אלא סוג של חילזון, אבל זה כבר לא כל כך עקרוני אז אני אוותר לכם. לא בלי בית - בלי קונכיה!!!!! וואהאהאהא!!! *מבט משוגע**ריר נוזל מהפה**תוהה לאן האנשים בחלוקים הלבנים לוקחים אותי* The Kookoo Nagini Potter

אייייכס!! אל תזכירו!

אחותי נגעלת מהם. בל´ג בעומר היא הרימה עץ כדי לשים בתוך המדורה והיה על זה חשופית וזה היה פשוט דוחה! היא זרקה את העץ בטעות על הרגל שלי והתחילה לרוץ הביתה לשטוף את הידיים ואז היא כזה אומרת:"הם בכל מקום! לאן שלא אלך הם ימצאו אותי!" חחחחח... אבל האמת שהיא צודקת לי יש את הדבר הזה נגד קוקארצ´ות. זה מין ג´וקים ענקיים וחומים ו.. אייכססס... אני שונאת אותם!! הייתה לנו פעם אחת במקלחת ושמתי עלייה אציטון והיא מתה. אחותי האחרת פעם מצאה קוקארצ´ה ותלשה לה רגל ושרה :"לה קוקארצ´ה לה קוקארצ´ה כה נו פוואדו כמינר פורקה טה פלטה פורקה נו טיינה דוס פטיטס קמינר" תרגום לעברית (מספרדית) "הקוקראצ´ה הקוקארצ´ה לא יכולה ללכת כי חסרה לה,כי אין לי שני רגליים כדי ללכת" הבנתם ת´קטע? חחח.. זה היה מצחיק עד שהיא התהפכה והתחילה לרדוף אחרי.. אייייייכס.. ממני לבנדר (שעדיין אומרת "איייייייייכס"

Marty McFly

New member
"התגוננות מחיות קסומות"...

מי שרוצה לדעת איך להרוג חשופיות בקלות, ולא בצורה מגעילה, שימשיך לקרוא: כדי להרוג חשופיות, פשוט צריך לפזר עליהן כמות נדיבה של מלח. תוך כמה דקות הן כבר מתות. תנסו.

כן, כבר כתבו על זה בפורום.

אף פעם לא ראיתי חשופית אז אף פעם לא יצא לי לפזר מלח על חשופיות אבל זה נשמע מגניבבבבבבבב... s@me @ne

למעלה