תגובות/ פרסום/ תהילה ...

niki love

New member
תגובות/ פרסום/ תהילה ...

היי באגי, אני יודעת שהפורום הזה בדמך, ותעשה מעל ומעבר שיפרח. הרבה אנשים כותבים כאן, כשרונות אחד אחת, כל אחד בסגנון הייחודי שלו, וזה נפלא. אני יודעת שאתה מקפיד להגיב לכל כתיבה , מעודד ומחזק (אחרים גם ) תודה. אבל, כשאני כותבת, חושפת, נחשפת זה לכולם. אני קוראת דברים של אחרים מתמוגגת, מרטיבה ... אבל לרוב לא מגיבה, לא תמיד יש מה לומר, לעיתים כבר הגיבו וזה נראה מיותר. אנשים כותבים גם לחיזוק/ פרסום/ תהילה.. לפתוח דברים אישיים אישור, תמיכה, הבנה, לגרות , להיות מגורים וכל החבילה. אני חושבת על הפטמה היפיפיה שפורסמה כאן היום, על ההתרגשות, על ההעזה, (והיא באמת יפה ... ). יהיו בטח תגובות שלך, אולי עוד של שניים שלושה, אבל שום דבר שיצביע על ההדים, על גודל החשיפה. אז ככה : האם יש אפשרות כלשהי ( או להעלות את זה לתפוז) לפרסם את מידת החשיפה של ההודעות. נניח שליד כל הודעה יופיעו מספר הכניסות אליה, כמה אנשים צפו בה בחיוורת המתוקה ? והצעה נוספת, קשה יותר ליישום אבל אולי, הייתי שמחה אם הייתה אפשרות להגיב תגובה שמחה בלי מקום בשרשור, נניח לפתוח איזו הודעה שכל מי שמוצא חן בעיניו יכול לשלוח
או
או
... Niki

bugbuster

New member
שאלות טובות

חשיפה ופילוח. תפוז הוא עסק מסחרי. הפורמים, הקומנות, הצ'אטים, הלוגים, הכל הם פלקטים עצומים של שטחי פרסום. כשאיש המכירות בתפוז מציג פורום למפרסם, הרי הוא יכל לתת לו נתונים עד האחרונה שבכניסות לפורום, ואני מניח גם להודעות עצמן. אוכל להעביר את שאלתך לתפוז, והיא שאלה טובה. כשלעצמי אני נגד, ואין לך מדד טוב יותר מתגובות. ישנן שתי בעיות בסיסיות בפורום פםנטזיות אשר לתגובות. אחד, הפורום קטן. שניים, ישנו מעצור מדהים לרבים להגיב לסקס, ולפנטזיות מיניות בפרט. את אשמת היקף הפורום אני נוטל על עצמי. את האלמנט האחר לא ניתן לשנות, כך שגודל והיקף הפורום נישאר היחידי הניתן לשינוי. כיצד? כיצד להרחיב את המעגל? לאפשר מודעות זיונים? לאפשר פנטזיות אני מת לדפוק את ציפי על העץ? ישנו מחיר לכוונה להוביל את הפורום למטרת כתיבה. כתיבה וכתיבה וכתיבה. תחום הכתיבה הרארוטית הוא בלתי נדלה. תמיד יהיו מעט כותבים מוכשרים. ובואי לא ניתמם. אבל המעט הזה כגרעין יכל לתת טון חזק, והוא מה שיש. בכנות ניקי, אני לא מחפש קלישאות של איכות מול כמות, זו פשוט מציאות. לגבי סימוני כיפאק או וי ואחרים, מי שכבר יסמן כף יד או וי לכתיבה כבר יגיב בכל מיקרה. מעט גולשים מגיבים, אינני יודע את האחוזים, לדעתי אף לא חלקי חלקו של אחוז מכמות הניכנסים. זהו נתוון מעניין מבחינה סוציולוגית בכל מיקרה. (אנסה לבררו.) את מודעת אגב, ששאלות כפי ששאלת תורמות הרבה לתחושת הקהילה והיחד של הפורום. נהדר ששאלת.

fun maker

New member
ניקי...

את צודקת, יש פה כותבים מוכשרים, מחרמנים וכו' (כולל הוד ניקיותך). טכנית אין שום בעיה לתת מספרים לגבי הכניסות. אני בטוח שכאתר מסחרי תפוז מספק את הפרטים האלה בדוחות הפנימיים. יותר כניסות יותר כסף לפרסומות. כך גם כניסות פר ניק. אך בניגוד לפורום, זה מידע לא רלבנטי עבור תפוז. למרות ששוב, טכנית זה בר ביצוע (ראי כדוגמא אתר כמו ה'במה',הבלוגים פה בתפוז, ואלפים אחרים). אבל, חוץ מאורגזמה לכותב עצמו (ואני לא מקל ראש בענין
) ,מה באמת יתן לך לדעת שמאה או אלף איש נכנסו להודעה שלך? במיוחד בפורום שכזה, הרי ברור שמספר הסמויים עולה עשרות מונים, מספרית, על מספר הכותבים. והעיקר, תמשיכי (עם השאר) להרטיב את דפי הפורום...

niki love

New member
מה שזה יתן

אין תמריץ בעולם כמו אורגזמה לכותב, אתה לא יודע ? ואין כמו כתיבה מחוזקת של כותב באורגזמה, אתה בטח יודע . מאה ? אלף ? לתמונת הפטמה הגיבו רק שלושה ! לך יותר, אתה יודע ... אף אחד כאן לא מחפש המונים, אלפים, אף אחד כאן לא כותב בשביל המספרים, אף אחד כאן לא מתפשר על איכות בשביל כמות, אף אחד גם לא מפרסם כל שטות. רק רוצים קצת הד, רמז לקהל שמתרגש, חשפנו את עצמינו , את מי זה פוגש ?

הנה חיזוק חיובי במיוחד בשבילך...

אני מת על הכתיבה שלך, היא כל פעם מחרמנת אותי בצורה אחרת... יאללה זזתי לישון, לילה טוב פורום יקר

למעלה