תגובות משונות...

hashy

New member
תגובות משונות...

לפני כמה ימים הייתה לי שיחה עם ידיד שלי על האפילפסיה. הוא סיפר לי שהוא ראה פעם מישהו שקיבל התקף וזה היה נראה לו כמו אחד הדברים הכי יפים שהוא ראה. אמרתי לו שיספר את זה לחבר שלי שלא רוצה לראות אותי שוב בהתקף...

qt1

New member
הוא הסביר לך מה היה יפה בזה?../images/Emo12.gif

זה ידיד קרוב? אני לא חושבת שמישהו מהקרובים לנו היה רוצה לראות אותנו בהתקף , בדיוק כפי שאני לא הייתי רוצה לראות בהתקף את מי שראיתי בהתקף בזמנו... מוזר מה שהוא אמר "אחד הדברים היפים" מתקשר לי עם דברים אחרים של לראות אנשים במצב של חוסר אונים ולחשוב שזה דבר יפה , לא יודעת hashy ,משהו מוזר... ת'ראות

hashy

New member
בטח מוזר - פריקי לגמרי...

זה מישהו שיצאתי איתו פעם והיום הוא חבר טוב של החבר שלי ושלי. הוא לא ראה מישהו קרוב אליו בהתקף אלא זה היה מישהו שהוא לא מכיר... הוא אמר שבהסתכלות מהצד על התהליך (עד שהיה ברור מה שקורה) תנועות הגוף, צורת הפריקה של החשמל...לא יודעת, למה אני טורחת? אני אגיד לו לכתוב פה בעצמו... מה שכן, שלחתי את הלינק לפורום למשפחתי. אתמול קיבלתי טלפון מאחי ששאל:" אני מדברת עם הנמשכת לרצפות?" - כן, זה תפס....|:)|

qt1

New member
היי למשפחה של hashy ../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

אתם נשמעים משפחה נהדרת וכייף לנו שזכינו בחברה כזו נהדרת בפורום!!!

Nayeli

New member
../images/Emo151.gifדיי, אנחנו נסמיק.....

היא רצתה שננחש מה הכינוי שלה, היא שוכחת שאני יותר אינטיליגנית מאח שלנו..........יום הולדת ב 1 באפריל גם די הסגיר את זה
תספרי להם על ההתקף שהיה לך כשהייתי בת 7......... זה ל א משהו שרוצים לראות......

qt1

New member
ברוכה הבאה Nayeli ../images/Emo24.gif

את כמובן מוזמנת להמשיך ולכתוב כאן...
ליל מנוחה

מי יסמיק מה יסמיק ../images/Emo68.gif

ל- hashy nayeli והניק שלישי איזה מין שאלות אלה? כיצד נכנים לתוך פירמידה? באותה הדרך שמגיעים אל המאדים, דרך המעברים הסודיים. עוצרים פשום לצלם משהו מגלים עניין בכוח הכבידה מצפינים את הכתבים בתוך כד או בתיק נסיעות גודשים רמזים למשהו שמתרחש בפנים בנועזות מצמידים את האוזן אל הקיר אתם שומעים? אני אוהבת אתכם באמת, אני אוהבת אתכם איך זה? hashy איך עשית לי את זה, שאני אסתובב עם כפית בכיס? למה מה, מה רע לאכול חול בידיים? חה. ולמשתתפי הפורום אמר ג'ורג' ברנרד שאו ואני מסכימה לדבריו: "אנשים מאשימים תמיד את הנסיבת שלהם על מה שהם. אני לא מאמין בנסיבות. האנשים שמסתדרים בעולם זה הינם אנשים, אשר קמים ומחפשים אחר הנסיבות שהם רוצים, ואם הם לא מוצאים אותן, הם יוצרים אותן." והעיקר שיהיה בכייף

hashy

New member
לפני שאת קותשת - הוא צדק! (תסתכלי

קצת אחורה)... תודה שכתבת מאמוש ונראה לי שדווקא כדאי שאת תספרי - אני בטוחה שיש פ הכמה אנשים שיהיו שמחים לקרוא את מה שעבר עלייך ומה שיש לך לאמר. אני אהיה גאה... (כמו תמיד |4|u

מה??(ד"א אני חדשה פה)

חברה שלי ראתה אותי בזמן התקף והיא אומרת שליפעמים זה חוזר לה בחלומות.. יענטו סיוטים!

qt1

New member
סמיילי בסוטול קראתי את הבלוג../images/Emo63.gif

היה לי עצוב לקרוא את ההודעה לל"ת שסוף סוף מישהו נותן לך יחס... ספרי לנו קצת על איך זה להיות בקיבוץ היום? כתבת שאת בחברת נוער, אני הייתי ילדת חוץ , זה שונה, את בטח יודעת , אני חושבת שקל יותר להיות בחברת נוער... ספרי לנו מה שמתחשק לך , אני מזמינה אותך לשתף אותנו ובבקשה אל תרגישי שלא מתייחסים אליך - את לא הגבת להודעות ולא היה למה להגיב , תני הזדמנות להכיר אותך יכול להיות מעניין גם לך. שיהיה לך סופשבוע נעים
ת'ראות חמודה בת 16 עם הרבה חלומות יפים

Blueberry Kiss

New member
טוב...זה קצת מוזר....

אני לא חושבת שלראות התקף יהיה יפה בעייני, ואני מקווה גם לא לראות התקף... טפו טפו טפו...חמסה חמסה חמסה.

ufo11

New member
למה? לא בא לך שאני ארקוד קצת?

את רומזת שאני לא רוקד יפה? ככה? :)

למעלה