תגובות לפרק 314!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bj לנצח

New member
יו.. אני לא מאמינה שאני אומרת...

את זה אבל איזה כיף שיש לי מגן בכימיה מחר :))) ככה אני יכולה להיות כמה שיותר עסוקה בללמוד ואז הזמן יעבור מהר עד הפרק!!! אני נשארת חזקה :)

רינת4

New member
אל תיכנעי!!!

פרק אחרון של עונה בסדרה האהובה עליך חייבים לראות בלי לראות שום תמונה ובלי לדעת שום ספויילר!!

../images/Emo58.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

זה היה הדבר ה-כ-י יפה שראיתי בחיים שלי
כל פעם שחשבתי ש"זהו בריאן לא יכול להתעלות על עצמו יותר!" זה קרה... הוא היה פשוט מלאכון לאורך כל הפרק ואני כ"כ נהנתי
(למרות שזה *קצת* שינוי קיצוני. טוב, למי אכפת?!) במיוחד הקטע שהוא חיבק את ג'סטין בוודיז... אני חשבתי שאני עומדת להתעלף...
אבל לא רק הוא עשה את הפרק טוב (למרות שהיה לו חלק די גדול בזה)- אמט היה פשוט ממי
והייתי כ"כ גאה בו שהוא הספיק סופסוף להיות סמרטוט (You go girl!). וכל הקטע עם בן/מייקל/האנטר (ג'ימי?) היה ממש טוב ואני אפילו מחבבת את את האידיוט הקטן
, אבל אמא שלו... הייתי *ככה* קרובה להעיף משהו על המסך כל פעם שראו אותה
והקטע עם הלסביות- בעעעעעעע
שמישהו יעצור אותן
חוצמזה, מה זאת החוצפה הזאת?! היה אפשר במקום זה לשים עוד קטע של בריאן/ג'סטין, לא עדיף? טוב נו, לפחות מל לא הפילה וזאת באמת הייתה אחת הפעמים הבודדות שהתסריטאים לא היו צפויים מראש. ואני לא יודעת מה איתכם אבל אני מעדיפה את החוסר בקליפהאנגר על פני שני הקליפהאנגרים האחרים, זה גם ממש יעזור לי לשרוד את החודשים הקרובים... אז לסיכום: אני נותנת לפרק
ולבריאן

lolly1

New member
../images/Emo41.gifפרק 314 ../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

ו ו א ו !!!!!!! אוקיי...אני ארגע..ולאט לאט.. הקטע הראשון למרות שאף אחת מכן לא התייחסה אליו..נראה לי חשוב ומהההתחלה כבר התחלתי לפעור פה.. הדגל הקרוע והזוג שעובר היה ממש עצוב לראות את זה. אוקיי..to the good stuff! טד: שהוא ראה את הקלטת היה לי ממש עצוב והמסטול הזה מאחוריו רק צוחק. (זו רק אני או שאמא של האנטר נורא דומה לו?
) ואז שבלייק בא היה שמח ונחמד לי כי אני אוהבת את בלייק וממש נחמד שהוא מדריך והכל ומי יודע אולי עונה הבאה טד ובלייק יחזרו כי let's face it אמט וטדי..לא הכי הצליח.. אמט: בובון!! כל הכבוד לו הוא סוף סוף הבין מה טוב בשבילו.. הריקוד עם בריאן היה..אממ..מוזר..יותר מדי זמן מסך של שניהם ביחד..אני לא רגילה.. לינדזי ומל: אני חשבתי שייקרה משהו לתינוק..הייתי די בטוחה בזה המ..טעיתי. אבל יותר טוב בלי יותר מדי סיבוכים. דבי: אני פשוט מתה עליה! היא מדהימה! הקטע בדיינר עם זה שעוד לא הצביע הרג אותי..חיחי .. סטוקוול דביל מייקל-האנטר-בן-הדרמה נמשכת: מייקל הפתיע אותי..וזה היה נורא מוזר לראות אותו יותר מנסה להגן על האנטר מבן.. החיבק של בן והאנטר היה סוחט דמעות
..לאן באמת מייקל נסע?? ..יופ הוא לקח את האוטו הערסי של בריאן..ו...................? בריאן: גאון המאה! איזה שינוי! אני מה זה נהניתי בפרק הזה מהכל ומההתנהגות שלו ומה שהוא אמר לאמט..הוא כזה מלאך
וגם ג'סטין..בסצינה האחרונה שני היפיופים עומדים ומתנשקים |נמסה| ואז בסוףך בסוף אני אהבתי שמישהו בא בכל השחור לבן ושם דגל צבעוני.. זה היה פשוט יפה..סגירת מעגל שכזו חיחי.. טוב........עד לעונה הבאה! שנתחיל בספירה לאחור?
טלי את אחראית על זה

שאלה

מישהו יודע באמת באיזה תאריך בדיוק מתחילה העונה החדשה (סתם בשביל טבלת יאוש וכאלה...)

netaK

New member
אם אני לא טועה....

ב7 במרץ. כי אמרו שזה מתחיל במרת וזה משודר בימי ראשון והיום ראשון הראשון במצרץ הוא ה7

Dizen

New member
יאיי!!!

תהיה לי מתנת יום הולדת נחמדה ביותר...
ושיר- ככה בלי זכויות יוצרים? לא יפה!

ayaliar

Well-known member
פשוט לא להאמין

איזה הבדל בתגובות כאן ובין התגובות בפורומים באנגלית. אני מאוכזבת.

tulchi

New member
אני??? למה אני???

מה אני עשיתי לך רע גירית?? אני לא אוהבת אותך? לא מקדישה לך מספיק תשומת לב? לא מטפחת אותך? לא דואגת לך? עוד 257 ימים אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

מוררררר

New member
שאלה....

מה הגודל של בקובץ של הפרק האחרון??? כי התחלתי להוריד אותו והוא 550 מגה...וזה הרבה יותר גדול מרוב הפרקים!!!!

ayaliar

Well-known member
537 מגה

הפרק הקודם: 477 מגה לפניו: 507 מגה וכן הלאה. איו הבדל בגודל

מוררררר

New member
כל הפרקים שיש לי עד עכשיו

חוץ משני הפרקים הראשונים הם 50 ומשהו מגה....

lolly1

New member
חס ובטטה! ../images/Emo12.gif

פשוט ש..אממ..את היית אחראית לספרית הימים הלילות הדקות והשניות עד לעונה ה3...אז..אני פשוט מבקשת מבעלת התפקיד לשעבר! אולי תרצי לחזור לתפקידך?...

למעלה