תגובות למיו 550

תגובות למיו 550

חברה אני מעויין לשמוע תגובות למיו 550 למי שיש אותו כמובן. אני מעוניין לקנות מכשיר כזה ורציתי שתגיבו עליו קצת איך המכשיר? איך הסוללה? כמה זמן הסוללה מחזיקה מה מיוחד פה? מה פגום בו? הכל פשוט הכל!!! אני יודה לכם תודה!!!

doronnn

New member
עד לפני יום היתה לי התלבטות דומה ..

היי עד לפני יום היתה לי התלבטות דומה: בין המיו 550 לבין אסוס 636A, שאמורים להיות דגמים מקבילים ולעלות פחות או יותר אותו הדבר. לפי מה שהבנתי, הסוללה של האסוס יותר חזקה ומחזיקה יותר זמן. הביקורות עליו באינטרנט מעולות. מה שאהבתי במיו 550 זה שהאנטנה שלו היא פנימית, לא בולטת ולכן היא לא מפריעה ובנוסף אין לה איך להשבר (אלא אם כן אני ממש רוצה לשבור אותה, אבל בשביל זה אני צריך לשבור את המכשיר :) ). לי נראה שאני אלך על האסוס. מקווה שעזרתי, -דורון

guri667

New member
שבוע ויומיים עם הP550

אז ככה הסוללה חלשה מאוד אומנם לא מכיר מכשירים אחרים אבל כשמחובר עם WI-FI היא לא תעבוד יותר משעה ורבע. מסתם עבודה על המכשיר קצת משחקים וקצת ללמוד על המכשיר על כל המשתמע מבחינת פונקציות אז הסוללה מספיקה ל 4 שעות בערך עד שמודיעה על סוללה חלשה. בסהכ מרוצה מהמכשיר בינתיים, לא היו לי ציפיות כי לא השתמשתי במכשירים אחרים לפני כן. חשוב לציין שמבחינת מחיר הוא מאוד זול עלה לי 2000 שח בלי כרטיס הזכרון יש עליו 512 מגה אז זה יתרון לא צריך למהר לרכוש כרטיס חיצוני.

globin

New member
כחודש עם P550

עברי עליו לאחר שנים עם פאלם. נכון זמן סוללה לא מרשים במיוחד אבל לעומת זאת הבלוטוס וה-WIFI עובדים מעולה. בסה"כ למרות החששות למעבר למערכת של WINDOWS המכשיר מצוייין. היתה לי התלבטות בינו לבין האסוס אבל לבסוף גם המחיר וגם נושא האנטנה הפנימית הכריעו לטובת הMIO. בס"ה מרוצה מהמכשיר וחשוב לציין תמיכה מצויינת של רונלייט נכון לכרגע.

למעלה