תגובות בשמחה...

לא מלאך

New member
תגובות בשמחה...

זה היה ערב קיצי חמים ומה לעשות, באזור השרון- גם מאוד מאוד לח... הלכנו לטייל בפרדסים המעטים שעוד נותרו בגוש תל מונד. מכיוון שהיה חם והיינו מותשים מהיום הארוך, אמרנו שנצא לטיול רגלי כדי להתאוורר ובגלל שידענו שאין נפש חיה בפרדס באמצע הלילה, הרשינו לעצמנו ללכת בבוקסר וטי שירט (סיוון לבשה גופיה, שהבליטה את השדיים המדהימים שעמדו דום כמו שני חיילים- אפילו שלא ארזה אותם בחזיה...) אחרי כ 20 דקות הליכה, באחת מקרחות הפרדס המשמשות מקום לריכוז מכלי התפוזים בעונת הקטיף, נראה מרחוק רכב מפואר, כשהתקרבנו ראינו BMW סידרה 5 שממש לא נראתה מתאימה לנוף. החלטנו להתעלם, טוב- זאת היתה מסוג ההחלטות שסיוון היתה מחליטה ושום דבר לא היה עוזר לי... אני טענתי שזו בטח מכונית גנובה וחייבים ללכת לראות אותה כדי שאפשר יהיה לדווח למשטרה, וסיוון מצידה אמרה שאני כרגיל מחפש צרות ושאני אתן למשטרה לעשות את העבודה לבד, או שהגנבים ירוויחו את לחמם "בכל מקרה אני לא צריכה שתתחיל להתעסק עם עבריינים." אחרי שתי דקות של הצקות מצדי, סיוון נעצרה וניסתה את הנשק האחרון שיסיח את דעתי מהב.מ.וו. היא הדביקה לי נשיקה עמוקה וארוכה תוך שהיא מתחילה ללטף את התחת שלי מתחת לבוקסר ומצמידה אותי אליה, לחשתי לה בהתגרות "זה לא ילך לך" והתרחקתי ממנה... סיון הבטיחה שאני עוד אשלם על זה, אבל אני כבר הרגשתי שאני הולך להיות גיבור היום באזור, אחרי הכל לא כל יום מצילים גניבה של 250000 ₪. כשהתקרבנו אל הרכב התאכזבתי כי ראיתי שהוא מתנדנד, אני לא טיפש וישר ידעתי מה קורה שם, פה כבר רציתי להתרחק אבל סיוון שהיא חרמנית מטבעה, בשום פנים ואופן לא היתה מוכנה לוותר, ולי שנותרתי חייב- לא היתה ברירה. הצצנו אל תוך המכונית הבחור שבתוכה- שנראה די טוב רכן מעל בת זוגתו שגם היא היתה לא רעה בכלל, ועצם זה שהם הצליחו לנדנד כך מכונית כה גדולה גרמה לי להבין שהם ממש מזדיינים בעצמה שם בפנים. אני לא רציתי להציק אבל סיוון לא הפסיקה להתקרב עוד ועוד עד שלרגע פחדתי שהיא הולכת לפתוח את הדלת ולהצטרף אל הזוג שממש לא הבחין בה, התקרבתי אליה ולחשתי באזנה "סיוון בואי, את עוד תעשי פדיחות!!" ואני שהכרתי את הניצוץ החרמן שלה ידעתי שזה יבוא , היא נעמדה כשגבה אלי, לא מסירה את עיניה מהזוג במכונית, סיוון לקחה את ידי, ואני שלא נשארתי אדיש למה שקרה מולי, לא התנגדתי, סיוון הוליכה אט אט את ידי אל תוך הבוקסר שלה, והרגשתי שהיא ממש רטובה, הבנתי שהיא רוצה אותי, אמנם לא היתה סיטואציה אידיאלית מבחינתי, אבל אמרתי שאין מה לעשות, טעיתי. "אתה זוכר שאתה חייב לי?" אמרה בלחש – "נו הבאת אותי לראות את זה- אנחנו שווים" עניתי " לא לא לא עדיין לא" קבעה סיוון "אתה תשאר לעמוד פה, רצית לראות את הב.מ.וו לא?" – "הם עלולים לראות אותי" ניסיתי להתחמק "באסה" ענתה סיוון וכבר החלה לעשות מעשה... סיוון נעמדה על ברכיה מולי, כשאני עומד ומסתכל, משום מה לא יכולתי להפסיק אבל מהפדיחה לא כ"כ עמד לי... סיוון הורידה לי את הבוקסר והכניסה לפה את הזין שלי שהיה רפוי לגמרי, היא ידעה שזה אחד הדברים הכי אהובים עלי- שמוצצים לי את הזין רפוי כך שאני יכול להרגיש אותו מתנפח בפה שלה, ובאמת אחרי כמה מציצות חזקות הזין שלי החל להתקשות וסיוון עברה לטפל בביצים שלי, תחשבו על הסיטואציה המביכה הזו באמצע שדה עומד גבר מולו כורעת בחורה ומוצצת לו והוא בכלל מסתכל על זוג מזדיין בפראות במכונית מפוארת "די סיוון" ניסיתי, אבל היא רק המשיכה ללקק לי את הביצים וללטף לי את הזין שהיה קשה לגמרי... ואז היא החלה ללטף עם היד השניה את פי הטבעת, זאת היתה תחושה נעימה, אני מודה, תמיד שמעתי על זה ואף פעם לא האמנתי שזה יכול להיות כ"כ כיף, סיוון ליקקה את האצבע שלה והחדירה אותה פנימה כשהיא מסובבת אותה בתוכי, שחררתי צעקה שגרמה לגבר שבמכונית להרים את ראשו ולהסתכל עלי, אני מאמין שנהייתי אדום לגמרי. אחרי שהבנתי שהוא ראה אותי השתחררתי קצת כי ראיתי שהוא ממשיך לעסוק בשלו. החלטתי לנסות את מזלי עד הסוף והקמתי את סיון, שממש התנגדה "אל תדאגי, אנחנו לא הולכים" אמרתי והובלתי אותה אל מכסה המנוע של הב.מ.וו. שגדול כמו מיטה זוגית. התחלתי ללקק את הגוף שלה בעדינות, תחילה מנשק את צווארה יורד אט אט אל שדיה המעוצבים, כשהרמתי את ראשי ראיתי את הזוג במכונית יושבים- כמו במצב נסיעה ומסתכלים בנו כשהם מאוננים אחד לשני. זה הדליק אותי עוד יותר והתחלתי לרדת אל כיוון הכוס של סיוון שהיה טוב כולו, התחלתי ללקק את הדגדגן שלה שהפך נפוח, כשמדי פעם אני מכניס את לשוני פנימה יותר ויותר... סיוון החלה משתוללת ומנסה לתפוס במשהו, מנפנפת בידיה וצועקת "עוד!!! כן !! זה טוב !!" התחלתי להחדיר אצבע לאט אל תוך הכוס של סיוון שלפי הרטיבות עוד מעט וגומרת... וכך אני עם אצבע אחת מלטף את נקודת הג´י ועם לשוני מלקק את הכוס של סיוון שגמרה עלי בצעקות. נשכבתי על מכסה המנוע ונתתי לסיוון לעשות בי כרצונה- היא החלה למצוץ את הזיין שאחרי כל זה עמד להתפוצץ, אחרי כחצי דקה גמרתי לסיוון בפה, היא ירקה את מה שהיה שם, משתדלת לא לטפטף על הב.מ.וו, שבעליה יושבים כל העת ומביטים בנו, וחזרה למצוץ אותי בתאווה. הזין שלי התקשה וסיוון הורידה אותי והתכופפה על מכסה המנוע מסמנת לי להכנס, ניסית להכנס ברקטום אבל סיוון מיד הבהירה לי שלא לשם היא מתכוונת, והכניסה אותי אל הכוס החמים שלה שקלט אותי ללא בעיות, התחלתי להכנס כל פעם קצת עוד ועוד כשסיוון נאנקת מתחתי. התבוננתי אל הרכב, בתוכו ישב בחור בתנוחת סטלבט כשזוגתו מוצצת לו בתאווה, ´רק חסר לך בקבוק בירה´ חשבתי. ליקקתי את אצבעי מולו בתנועה שנראית כאילו לקוחה מסרט כחול והתחלתי להכניס אותה אל פי הטבעת של סיוון שלפי הרטיבות עמדה לגמור שוב. הרחבתי לאט לאט את החור של סיוון עד שהפך מספיק גמיש כדי לקלוט אותי נכנסתי אליה בכח עד שצעקה "עוד לא !! תשאר בכוס עוד קצת!!" הכנסתי את הזיין חזרה לכוס והמשכתי עוד מספר שניות עד שסיוון צרחה ממש חזק ולפי ההתכווצויות ידעתי שהיא גמרה. הבחור שמולי המשיך לשבת אדיש דבר שהרגיז אותי והפך אותי לאגרסיבי. תקעתי את התחת של סיוון בכח- כשכל העת היא צועקת מכאב ואילו אני מביט בעיני הבחור המסתורי שמקב מציצה של החיים מולי ואפילו לא ממצמץ. לפתע הבחור החל להתפתל והבנתי שהוא עומד לגמור- זאת הפעם הראשונה שאני רואה בחור גומר מולי וזה ריגש אותי, הוא עצם את עיניו וראיתי אותו מתכווץ, גם אני לא יכולתי לעמוד בזה וגמרתי כשאני מטיח את זרעי בתוך סיוון. סיוון ואני נשכבנו על מכסה המנוע מזיעים ורטובים, כעבור כמה שניות יצא הזוג מהרכב...

*g99

New member
אוי

כמה שהסיוון הזו מזכירה לי מישהי... חמה רטובה ולא מוותרת על מה שהיא רוצה! אהבתי את הסיפור הלוהט הזה,מופע מדהים הצגתם שם!!! g99...

לא מלאך

New member
הבעיה היא...

ש"סיוון" כבר לא איתי... וסקס מדהים כמו שאיתה לא נראה לי שאפשר למצוא

אז קדימה, אני רוצה לשמוע עוד

הסיפור חם ביותר, ואווווו ממש לוהט.... עושה חשק ל..
מלאכית כחולה

לא מלאך

New member
חכי ליום שישי בצהריים

אני אהפוך את זה למנהג... שישי בצהרים סיפור חדש... ואם תרצי אני יכול לשלוח לך ישירות למייל שלך תזכרי שבשביל דברים טובים שווה לחכות

למעלה