-> תגובותי לbar666xp ,Jan22 והחלטה?

מתרחקת

New member
../images/Emo165.gif אני

מניחה שכן.שם בשירשור נתת לי גם קישור ל- "גולטופ". זה נראה שזה אותו דגם..

Jan22

New member
זה נייד מצויין ,במקרה אני עובד על

אחד כזה ברגעים אלו ; תזכירי לי שוב את השימושים שלך ? התקציב ?

מתרחקת

New member
../images/Emo98.gif בדיוק כזה?

תקציב: עד 1000$. יש לי אפשרות לקנות ולהביא מארה"ב- האם כדאי? צרכים: אינטרנט מהיר, Office, הורדות. מעבד 64BIT. לא יהיו בעיות של תאימות תוכנות?

Jan22

New member
בדיוק כזה ,לקחתי ל"סיבוב דאווין"

איך אומרים בעגה הישראלית ; אישית ,נייד מרשים מאוד ,בעל כושר סחיבה מצויין של מספר משימות במקביל . המערכת המותקנת היא WinXP באנגלית ואין כל בעיות עם תוכנות מסוימות ! כרטיס המסך שלו די סביר - 200M - ומריץ משחקים ברמה סבירה מאוד . בקיצור ,נייד שמביא תמורה מלאה למחיר ; תמיד מומלץ לקפוץ לחנויות מחשבים בסביבה ולראות את הדגם מקרוב ,ולהתרשם !

מתרחקת

New member
../images/Emo12.gif אז

זהו? זה יהיה זה? 0: איך אני אמצא את אותו הדגם בדיוק עם אותו המפרט בארה"ב? איך אני אוכל למצוא את המקום הזול ביותר שם למחשב הנ"ל? לגבי הXP כתוב שזה HOME ואני רוצה PRO, האם יש אפשרות? מה צריך לעשות בשביל זה? עניין שאני לגמרי לא מבינה בו-Wireless 802.11b/g וכל התקשורת במחשב- איך זה ילך? האם אני צריכה לקנות לו משו בנוסף? האם הרכיבים שקשורים לנט איכותיים במפרט הנ"ל? והחברה של המסך, האם היא נחשבת בין הטובות? ולדוג' חברת DELL, איפה היא עומדת ביחס לצרכים שלי?

מתרחקת

New member
עשיתי חיפוש באתר, ואי-ן את

הדגם שJan22 המליץ לי עליו: HP dv5131eu מה עושים?? תודה על העזרה

bar666xp

New member
מה שבתוח זה שהמחיר ההתחלתי

בסידרות של HP.... http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/generic_category.do;jsessionid=EUlwCfUS91kA2NDquCuZf1g2ER2QTVUb3F22dp3ZymWkD90nWowE!1612613801?catLevel=1&landing=notebooks&category=hp_pavilion&storeName=computer_store

מתרחקת

New member
עזרה, בבקשה..- גם באתר של HP הוא

לא מוצע למכירה אלא רק אם כבר קניתי אותו ואני צריכה תמיכה לבעיות וכו' הנה הדף

Jan22

New member
עוד דבר ..

לשימושים משרדיים תמיד אפשר לקחת נייד עם מעבד סלרון ,ובכך להוזיל את המחיר בכ 1000ש'; מאידך ,אם את רוצה לקחת נייד שיהיה מסוגל להריץ משימות כבדות יותר בעתיד - דגם הטיורון עונה לקריטריונים ! בהצלחה !

למעלה