תגובותיכם אודה......

Farbiash

New member
האיכות פוגמת בצילום

אבל אני מניח שזה בגלל פורמט השמירה (התמונה מטושטשת מעט ונראית דהוייה). את החלק העליון הייתי חותך (יותר מדי ירוק בלי פרטים). אבל חוץ מזה התמונה מרשימה ומדגישה את היופי של הנערה המצולמת.

SkyEye

New member
המבט על פניה אומר הכל... ../images/Emo88.gif

סגרת צמצם, שמת את המצלמה על חצובה וכיוונת את מהירות התריס בהתאם (וגם פיספסת בקרוב לצמצם שלם לדעתי, אבל לא זה העניין). עד כאן הכל טוב ויפה
. אבל כשאומרים לבחורה "שבי כאן, תעשי את עצמך מחייכת ואל תזוזי כדי שהמים ימרחו יפה בתמונה ואת לא", זה בדיוק מה שמתקבל: המריחה לא מספיק בולטת מכיוון שיש גבול לאיטיות האפשרית, והבחורה נראית להוטה לצאת מהפוזה, שבעליל ברור שאינה נוחה לה. הפתרון, לדעתי הוא שימוש בפלאש: מכיוון שקצף המים הזורמים הוא בהיר, ושאר הרקע כהה (גם הבחורה וגם העלים. בפעם הבאה תן לה גם מכנס כהה ללבוש...), ניתן לסגור צמצם עוד הרבה יותר, לחשוף ליותר זמן ולסיום (או להתחלה, אם אין סנכרון אחורי
) ולהוסיף פלאש למילוי וכדי לסגור עניין. ככה, גם אם היא תזוז (זה טבעי, לא?) תהיה אמנם מריחה קלה וחשוכה שלה אבל הפלאש יקפיא את העיקר. נסו ותהנו
בכל מקרה, בגדול, אהבתי את הרעיון וגם את הביצוע...
רון

ilan_k

New member
אז למר SKY מאבחן תנאי הצילום

טעית ובגדול........
ותיכף ההסבר ... לגבי נצח - צדקת ובגדול הסורק שלי יחסית על הפנים והתמונה המקורית זוהרת ומרשימה בהרבה. ובחזרה ל SKY ... חצובה לא הייתה מעורבת בעיניין אלא אם כן הסלע שהנחתי עליו את ישבני הענוג נחשב
. ולגבי ההוראות למצולמת לא היו ולא נבראו מעבר להרמת העדשה לכיוונה - הפרצוף נובע מהקור של המים... משהו בנוסח הפרצוף
ולסיום שמחתי שאהבתם - הביקורות הופנמו......... יאללה ביי

oriel29

New member
אני יודע שיש כאלה שמתנגדים לזה...

אבל פילטר neutral density בשילוב עם חצובה, היה עושה את העבודה לא פחות טוב...

SkyEye

New member
אהה... הסתרת מאיתנו מידע חיוני ../images/Emo63.gif

איכות הסריקה אכן הצליחה לבלבל אותי
וגם בכלל לא רואים על הראש שלה סימן שהיתה עליו
... התחלת להיזהר מהתנגשויות בין התחביבים

SkyEye

New member
עדי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif כאן אצלנו בפורום../images/Emo35.gif פשש..

יש אולי סיכוי לראות אותך מחר במפגש בזכרון, אמן

למעלה