תגובה

roei3773

New member
תגובה

ובכן "עפרונית מהודרת" כנראה שלא טעיתי בניחוש הפרוע , דיברו לפני וידברו אחרי על "קשר שתיקה" שקיים בין הקולגות , על גיבוי שניתן אחד לשני , על העלמות תיקים ואו שינוי/מחיקה של פרטים חשובים בגליון המטופל , וגם .....על נסיון להסוות/להסתיר/לעדן את המונח "רשלנות רפואית", או לחילופין להקטין את השימוש בו בפרהסיה - איני יודע אם ישנה יד מכוונת או מניע נסתר בבקשתך , ואיני רוצה להחפז למסקנות חפוזות , אך ברור לי שההצעה להפיכת הפורום "רשלנות רפואית" לפורום "דיני בריאות" - מונח חיובי יותר מהקודם , ועיי מישהו המקורב למערכת , מהווה בדיוק המשך לאותם עברות קשות שהצגתי למעלה (שדרך אגב רואים אותם בסרטים כגון "הסנדק" ) ורק מצדיקה המשך מאבק הולם נחוש ואפקטיבי ברשלנות הרפואית . אני מניח שרופא שהעלים תיק רפואי יודע שהוא צפוי לעונש על פי החוק , .......ואני מניח שאלו אשר מנסים לעדן/להסתיר את המונח "רשלנות רפואית" לא יצאו פטורים ......וכמובן אין הכוונה בשום פנים אליך באופן אישי .....
יום טוב.

משעשע

זה שאתה פרנואידי לא אומר שלא רודפים אחריך. וכמובן אין הכוונה בשום פנים אליך באופן אישי
... עם כל השעשוע שבתיאוריות שלך, נראה לי קצת מיותר להביא אותה תגובה פעמיים - ובמיוחד שבמיקום זה אין אזכור לְמה אתה מגיב.

roei3773

New member
אפשר להבין

אפשר להבין שבטעות קפצה הודעה פעמיים ....אבל זה רק למבינים במחשבים .......

למעלה