תגובה

סבביישן

New member
תגובה

למה למה אתה עשית את זה אנשים אני לא כזה אני נשבא מה אנסתי מישהי זה לא יפה חושף ומה זה עניינך חוץ מזה אנשים אני פונה אליכם בקריאה נרגשת בבקשה אל תקשיבו לו זה מישהו שאני יודע מי זה הוא עושה את זה בכוונה לפגוע בי ואני אין לי מה להגיד אני ממש בהלם שהוא עשה לי את זה אני ממש יושב ובוכה כשאני רושם לכם את ההודעה הזאת אני לא יודע מה לעשות שפכו את דמי סתם לחינם אני בן אדם טוב באמת שכן ביי לכולם היה כיף ותודה על הכל

ביחיאת ראבק!

תגיד לי סבבישן אחד בכל התגובות שלך אתה לא רשמת שהוא טועה ושאין לך ילדים אז אם אתה אומר שזה לא נכון למה אתה לא רושם את זה?! אוליי כי זה נכון? אוליי כי אתה נשוי ויש לך 2 בנות בבית?! בונא אתה פשוט לא שפוייייייייייייי אתה עוד כועס עליו? איפה הבושה שלך?!(אהה כבר קבענו שאין לך בושה) תבין שאם אתה רוצה לכעוס על מישהו זה לא על חושף השקרנים אלא עליך אתה עצמך אתה היית הלא בסדר אתה זה ששיקרת אפילו שזה אינטרנט יש אנשים אמיתיים מעבר למקלדת והמסך... פגעת כאן באנשים שיקרת להם במצח נחושה בלי לשים זין על הרגשות שלהם... טוב אני את שלי אמרתי פשוט תתבייש בעצמך ותאשים את עצמך בכל מה שקרה לך כאן או מעבר לכאן! ואת הבעיות שלך עם אישתך כדאי לך לפתור כי חבל לפרק משפחה אדיוס אמיגוס אחלה יום! חיילת משוקולד/יערית

AV80

New member
אני איתך אני לא מאמין לחושף

אני חושב שהאיש צריך לחשוב לפני שהוא כתב הוא הכפיש סתם בן אדם שהוא אפילו לא יודע מי הוא לדעתי הוא אדם מסכן שמחפש צהוב אל תתייחס אליו ואנשים אל תקישבו לחשוף הוא מכפיש שכולם אוהבים

למעלה