תגובה

orimozer

New member
תגובה

הייתי רוצה להגיב לדיון שיש בפורום... אני חושב שלדבר ולהתדיין בנושאים האלו זה דבר יפה אך מיותר מאחר שהרבה מהכותבים פה פשוט לא מאמינים בעקרונות דמוקרטים ובמיוחד בעקרון השיויון מבחינתם ילד יהודי יותר טוב מילד ערבי רק מעצם היותו יהודי.... לכן אני חושב שכל אחד חייב לעשות חושבים לקרוע להתעניין ולבדוק בקשר למציאות האמיתית להסכים שכל בני האדם נולדו שווים ורק אז נוכל לעשות דיון אמיתי.

אורי אתה צודק בזה..

ואתה גם יודע שאני לא נמנע על אלה שחושבים שילד יהודי יותר טוב מילד ערבי רק מעצם היותו יהודי... ואני מאוד מקווה שיש כאן עוד אנשים שחושבים כמונו ולא משנה בכלל אם הם ימנים, שמאלנים או סתם חיה אחרת..

AmitCarp

New member
אממ...

אתה צודק כשאתה אומר שאין טעם להדיין עם אנשים כמו לירן דוידוביץ, מכיוון ויש להם תפיסת עולם שונה לגמרי, תפיסה שבה הוא נעלה על אדם אחר רק מהיותו יהודי. רק תיקון קטן בקשר להודעתך: בני האדם לא נולדו כולם שווים. זוהי טעות שחלפה מזמן מן העולם, אך זה לא סותר את הסוציאליזם כמו שיקומו רבים ויגידו. מכיוון שהבסיס של שוויון אמיתי נובע מהמשפט הפשוט שאני מקווה שכולם יפנימו אותו: "מכל אחד לפי יכולתו, לכל אחד על פי צרכיו" עמית

תראה עמית...

שים עכשיו את כל הדיעות הפוליטיות שלנו בצד... למה אתה חושב שיש לך זכות אחרי שלוש שנים שלא דיברנו לבוא לכאן לפורום הזה ולהתנסח בצורה הכי בוטה שאפשר כנגדי?מה בדיוק נותן לך את הלגיטימציה להגיד לי כאלו דברים כמו : נאצי,פאשיסט,אידיוט,בור,גזען... מי אתה בדיוק שתגיד לי דברים כאלו??? ההודעות שלך הן הרבה יותר מוויכוחים פוליטיים,מה אתה בדיוק מנסה להוכיח שם??אתה רוצה להגיד לי משהו שיושב לך על הלב??אז בוא ותגיד לי...אם לא שמת לב רוב האנשים כאן בפורום חושבים כמוני...אז כולם נאצים ואידיוטים ובורים??? תפסיק עם זה ומהר...את הדיעות שלך עליי תשמור לעצמך!!!

AmitCarp

New member
קשה לך...

שים לב, שבמש כל ההודעות שלך, אתה הוא זה שהכניס דברים לפסים אישיים, כל מה שעשיתי, למעט הודעה אחת (שהיתה תגובה לתעמולה שלא יכלתי לעמוד בה יותר), היה לענות על מה שאמרת, שורה לשורה. כל מה שאתה עשית, זה אמרת לי להוריד את הראש ולסתום את הפה, קראת לי חמאסניק, ערפאת, אמרת שאני בעד להרוג יהודים. האם בכל אלה שמרת את הדיעות שלך עליי לעצמך? כן, אתה בור, אתה גזען, אתה פאשיסט (הבנתי שסוף סוף למדת את פירוש המילה, טוב שאורי כתב לך, אחרת האגו שלך לא היה נותן לך לבדוק במילון), ויותר מכל, בהודעה זו, הוכחת כי אתה אידיוט. עמית

אתה פשוט תינוק....

אתה רושם כאן כבר מלא הודעות בכל הודעה שלך אני נזכר בתור אחד גזען ששונא ערבים ורוצה להרוג את כולם ואתה אומר שאני יורד לפסים אישיים?? למה מי אתה חושב שאתה? אני בור? אני שם עלייך זין!שאתה אפילו לא יודע כמה... את הדיעות שלך עליי שוב אני אומר לך שתשמור לעצמך..ואם קשה לי או לא זה תשאיר לי... בשביל מה באת לפה?להראות לנו כמה אתה חכם ואינטילגנט?

AmitCarp

New member
סיפור עצוב

"ואתה אומר שאני יורד לפסים אישיים" כן, אתה הזכרת את הסיפור שביני לבינך, אתה העלית את העובדה שאני צריך לעזור לאורי וכו'. כן, אתה לקחת לפסים אישיים. "אני שם עלייך זין!שאתה אפילו לא יודע כמה... " רוצה קצת פסים אישיים? באמת אבל? לא אני זה שרוצה ליזום "סולחה" בינינו, נכון לירן? אלא אני זה ששומע את רצונך מאורי, סם, ועוד אפילו היום. אז איפה החלק שאתה שם עליי זין? אני תינוק? כל הכבוד על ההודעה הנמוכה ביותר עד כה. עמית

מה אתה רוצה להראות עכשיו?

שיצאתי מושפל כי רציתי להשלים איתך??? הנה,אני לא מסתיר את זה ואומר שרציתי להשלים איתך כי אתה כמובן לא תשלים איתי...אז אתה ידעת את זה אז מה הקטע של כל ההודעות כאן בפורום?לעשות ממני מטומטם?להשפיל אותי?? אם אתה יודע שאני רוצה להשלים איתך אז אתה בא ואומר לא לכבוד שלי במילים אחרות...תעבור על כל ההודעות שלך מההתחלה ותראה שאין כמעט הודעה שאני לא מוזכר בה בתור דמויות שונות:נאצי,אידיוט,בור וכו'...

רוצה אינטילגנציה אז תענה לי לזה

עמית בפעם השנייה כבר - איך הגעת לאפרטהייד, אתה באמת חושב שאחרי הסכם אוסלו היו נותנים לנו זכויות יתר ??? אם עוד אנשים בפורום היו יודעים מה זה אפרטהייד הם היו מגיבים לכך כמעט בדיוק איך שהם הגיבו להשוואותיך לנאצים. אז למי שלא יודע אפרטהייד - היה הייתה בדרום אפריקה ממשלה לאומנית, בערך בשנות ה-40, שנקטה במדיניות של אפרטהייד ומטרתה - הפרדת כל הגזעים בדרום אפריקה כדי שלכמה לבנים יהיו זכויות יתר ולכמה שחורים לא יהיו זכויות בכלל. אנא ממך נמק, מדוע אתה חושב שמדינת ישראל מסוגלת הייתה לנקוט במדיניות כמו אפרטהייד. נראה לך שבמדינה שמתיימרת להיות מערבית יקרה כזה דבר, כשכמעט כל התושבים דוגלים בדמוקרטיה שווה ??? נגיד ויקרה דבר כהוא זה, אז זה לא מראה לך שעדיף שהיהודים והפלסטינאים יחיו לחוד, איש איש במדינתו ?

kRaNcH

New member
אני פה תומך בלירן...

עמית אתה מתנהג כמו תינוק לא מוכן לשמוע ולהגיע להסכמה מסויימת עם שותפיך לוויכוח אתה לא מקשיב לאף אחד אתה קורא פה לאנשים בכינויים שלירן הזכיר מקודם לפי איך שאני רואה פה מי שלא דמוקרטי זה אתה אתה משליט את הדעה שלך פה על כל הפורום למרות שאתה לא בבצפר שלנו ואומר לאנשים לא להיות פה??!?! לפי איך שאני רואה את זה אתה סובל מעודף ביטחון עצמי בדעה שלך ומסנוור אני לא יודע ממה אני אישית כבר הפסקתי לקרוא את ההודעות שלך ומתי שאני רק מביט לשניה בהודעות שלך אני רואה שאתה מנסה לרמוס דעות של אחרים בנדאם כמוך בחיים לא יהיה דמוקרטי אלא דיקטטור!!!

|פטיאתה לא קובע עם מי יש טעם להדיין

ועם מי יש טעם... רגע באיזה רשות בכלל אתם אומרים שאין טעם להתדיין עם אנשים כמו לירן דווידוביץ'?!?! מאיפה הגעת למסקנה הזאת שלירן חושב שהוא נעלה על אחר רק מעצם היותו יהודי?? דבריו של לירן ניראים לפעמים קצת קיצוניים מידי רק בגלל שהוא רוצה לשרוד!! ואולי אתה לא...אבל הוא מרגיש בסכנה קיומית. הוא לא עיוור..הוא רואה טוב מאוד עם מי יש לנו עסק..להבדיל ממך!! הוא רואה שיש לנו עסק עם עם שברובו הוא ברברי ופרימיטיבי ועכשיו אתה תגיד לי כמה שאני גזען... ואני אגיד לך שאני לא גזען..מפני שאני לא מאשים את העם הפלסטינאי בבורותו ובחוסר הקידמה שלו.. האשם העיקרי הוא המנהיג שלהם!! למרות שלדעתי חובה על העם הזה להראות לעראפת איזושהי התנגדות מינימלית או אלטרנאטיבה שונה מזו של העריץ הארור הזה!! לצערי הרב העם הפלסטינאי לא מראה אף התנגדות למנהיגות הארורה שלו. אפילו לא התנגדות קטנה ביותר.. אני מהרהר לי ושואל את עצמי האם יש טעם לדבר עם אנשים כמוך שמשווים אותנו לנאצים?!?!?!

AmitCarp

New member
אתה נאחז אה?

האם כשתפגוש מישהו מאיזה חור נידח באפריקה, ויהיה לכם אמצעים להדיין, תתחיל להדיין איתו על פוליטיקה? לא, מכיוון שיש לו תפיסת עולם שונה לחלוטין משלך. עדי, מה אני אגיד לך, אתה נאחז שם עם הקטע הנאצי אה? אין לך פשוט משהו אחר? מה שמעניין זה, שכמה אשכולים למטה, תמכת באורי על השוואה לנאצים. צריך להגיד עוד משהו? עמית

אתה מצחיק את שבא לבכות!!! :)

חחחחחחחחחחחחחחחחח!! ברור שתמכתי ואני עודני תמוך בכך!! היכן ראית שאני מסתייג ממה שאני אומר?!? אל תרד לרמה עד כדי כך מלוכלכת ואל תוליך שולל את הקוראים בפורום!! מה אתה נסה להראות פה שיש לי פיצול אישיות?! גם לירן תומך בכך שאין לומר על עצמינו שאנחנו עם סגולה!! זאתי אימרה גיזענית לשמה!! האם באמת יש עוד משהו להוסיף?!

trouble maker2

New member
סליחה?!?

מי אתה שתקבע מי כן ראוי ומי לא ראוי להדיין בפורום? ועוד בפורום של בית-ספר שלא שלך, משמע לא קשור אליך? מי אתה שתגדיר ותתחום את האנשים שכן יש להם זכות לדבר ואלה שאין להם? ד"א אם כבר אתם מתחילים להכנס לניסוחים הניסוח הכי מתאים הוא שלכל בני האדם מגיעות זכויות בסיסיות שוות

N o u s h

New member
צודק אורי

להתדיין עם אנשים שלא מאמינים בעקרונות דמוקרטים היא חסרת תכלית כי אני בטוחה שכאשר התחילו את כל הדיון הזה יצאו מנק' הנחה כמדברים פה על מדינה ד מ ו ק ר ט י ת ! ומשמעות המילה הזאת היא שוויונית. ואני לא אומרת שכל בני האדם נולדו שווים, ויש לעשות הפרדות בין בני אדם שונים אבל רק עפ"י נתונים רלוונטים- שזה לא אומר מוצא אתני, צבע, דת או כל דבר אחר מעין זה. אז כמו שאורי אמר.. אין טעם להמשיך להתדיין פה עם אנשים כאלה.. כי לך תסביר להיטלר על שוויון ועל זכויות אדם.. נויה

trouble maker2

New member
אני מאמין שלא לזה היא התכוונה

אני חושב שהבנתי אותה והיא לא קישרה את הדברים שלה בכלל ללירן

N o u s h

New member
קבל הסבר

אני לא השוותי את לירן להיטלר הרי היטלר היה נגד יהודים- ולירן לא אבל מה שאני יכולה לעשות זה להקביל את לירן להיטלר הוא לא פועל כמוהו- אבל יש לו תפיסה דומה לשלו וכל עוד זה נשאר בגדר "תפיסה" העולם בטוח.. נויה

kRaNcH

New member
נויה לפי איך שאני רואה את זה

את מזה לא קשרה פה כי את אומרת דברים ממש מטומטמים אם את משווה את התפיסה של היטלר ללירן ואומרת שזה בגדר תפיסה אז זה בסדר אז כבר רואים כמה את לא קשורה אצל היטלר זה לא התחיל מתפיסה? מזה הטמטום הזה! את לא יכול להשוות אף אחד פה להיטלר ואפילו לא בתפיסה וגם את הרב כהנא את לא יכול להשוות להיטלר גם לא בתפיסה כי יש פה דברים שאנשים "חכמים" כמוכם לא קולטים! אז עדיף שלא תגיבי בנושא הזה

N o u s h

New member
חחחח..

דבר ראשון אל תכנה את הדברים שלי "מטומטמים" אני מבינה שהם לא תואמים את דעתך, או מעצבנים אותך אבל זה לא הופך אותם למטומטמים.. ועכשיו לעיקר: זה בדיוק מה שאני אומרת, שהיטלר זה התחיל מתפיסה בגלל זה אמרתי שכל עוד זה נשאר בגדר תפיסה זה בסדר!! אז במקום להתעצבן ולכתוב דברים באמת לא קשורים תקרא פעמיים (שלוש,ארבע,עשר- כמה שלוקח לך כדי להבין) אז אני מבינה שאתה נמנה על האנשים החכמים שכן קולטים.. חבל שאותי לא קלטת בכלל.. ומה שכתבת רק ביסס את מה שאמרתי: היטלר זה התחיל מתפיסה, כמו שללירן יש תפיסה. וכל עוד היא ככה.. אנחנו יכולים להישאר רגועים..:) וזה שאתה לא משווה את הרב כהנא להיטלר.. אני לא רואה איך זה קשור לזה שאני מקבילה (שוב פעם, מקבילה ולא משווה) את לירן להיטלר.. ואחרי כל מה שאתה כותב.. אתה קורא לי "לא קשורה" מצחיק.. נויה

למעלה