תגובה-

תגובה-

נתחיל משומר אמונים - בכייף. כאשר נרשמים בתפוז בהרשמה האתר אומר שישלח למייל קוד אך בפועל הוא לא שולח קוד ,
ומיד לאחר שנרשמים ניתן להכנס לפורום עם הכינוי והסיסמה שנרשמתם בה....הרבה יותר פשוט ממה שהאתר מצהיר...
נמשיך ל ml1231 - מספר דברים
1. מלחמות ראיתי מספיק בחיי ואם אפשר לפתור דברים בדרך השלום אני מעדיף לפעול כך.
2. אני מגן על המשקיעים ובכך אני מוריד להבות..... הסיבות הם כך.... מעולם לא היה לנו קשר ישיר טוב כל כך עם ההנהלה !!!
ואתה יודע את זה טוב מאוד !!! מעולם לא היה לנו תשומת לב מהמפקח כמו שיש לנו היום , וגם את זה אתה יודע !!!
מטבע הדברים כאשר אני באנד אריאל יגאל ונוספים מנהלים מערכה לתיקון טעויות ונלחמים תרתי משמע בכדי לא לפגוע בכללי מתוך אינטרס משותף , ומאידך לדאוג לאינטרסים שלנו , זה לא דבר של מה בכך, ולצורך כך נשכרו בעלי מקצוע כרו"ח ועו"ד בעלויות של עשרות
אלפי ש"ח , בוצעו אין ספור פגישות , עברו בנינו לפחות כמה מאות מיילים , נפגשנו עם המפקח פעמיים , נפגשנו עם הכללי , ונפגשים שוב
בעוד כשבוע ..... ואני מקווה שירדת לסוף דעתי למה אני מנמיך להבות....
מי כמוך יודע כשההינו צריכים להדליק מדורות מי היה אחראי על כתבות במדיה ............
מי כמוך יודע כמה התכתבויות בוצעו בנינו לכללי ולמפקח
אז אם אתה מעוניין לפתוח במלחמה , אני מוכן להעביר לידך את כל הכוחות שמניתי......
משרדי עו"ד שישמחו לתבוע ללא עלויות , משרד רו"ח מהליגה הראשונה בארץ !!! שולם עשרות אלפי ש"ח ע"ח......
מדיה - טלפונים פרטיים של כתבים שישמחו להבעיר אש ותמרות עשן !!!!!!!!!!!!
והכי חשוב , כתובות מייל וטלפונים של משקיעים...בן עשרות למאות שיושבים לי במחשב אותם תוכל לזמן בכל רגע נתון !!!!!!!!
שמחזיקים ביחד כמה מאות מליונים ש"ח בישראמקו !!!
ומעבר לזה אני מבטיח שלא אפריע , אך גם לא אחזור ללבן את ההדורים
כי במלחמות יש נפגעים לשני הכיוונים !
ואסיים במסובך ביותר , סופר דרינק היקר !!!
מהיום שנכנסתי לפורום לפני מספר רב של שנים הכרתי אדם משכמו ומעלה
ובמשך הזמן נפגשנו מספר פעמיים , קיבלת את פני בחום ובאהבה וכך קיבלת פיטבק בחזרה !
הכל החל כאשר יצאנו מהפגישה אצל העו"ד מתל אביב , שאתה לחצת לכיוון מסוים ואני לא.
מאותו הרגע ביקשת ממני במייל להתנתק מהמייל הקבוצתי ואתה ממשיך בשלך.....
משלא נעתרתי לבקשתך הראשונה , ביקשת זאת בשנית , ואני כיבדתי את מבוקשך.
מאותו הרגע החלטת שאתה הולך ראש בראש מבלי להסתכל ימינה ושמאלה.......
אתה מוזמן לעשות עלי חיפוש בגוגל ותראה כשהאמנתי בדרך , הגעתי גם לעליון , וזכיתי !
כאשר איני מאמין בדרך , איני פוסע שם !
ומאז , דרך ההתבטאות שלך בפורום היא "פיל בחנות חרסינה" לא רואה ימין ושמאל , מוריד ראש
מבליט קרניים ומתחיל לשעוט קדימה. בחייאת ראבק תתבגר !!! קח אוויר תחשוב קצת ואר כך תתעדכן
ושוב תחשוב.......ובסוף קדימה. אתה מתיש אותי ואין לי את הזמן גם לחיי האישיים , גם להתנהלות הפורום
גם למערכה מול הכללי , וגם לקרוא ולתרגם לך 200 עמודים ???????? מה נסגר ?
במקום שנהיה אחד לצד השני , הפכת להיות למשקולת עבורי.
אין לי חשק להכנס לאדמיןהפורום להוציא את התגובה שלך שמחקתי
אבל לקרוא לי סניגור של הכללי משמע לקרוא לי........ ואני לא !!!
בסה"כ שלחתי לך מסר ולא ממי שחשבת...... אלא מהמקום הראשון........
אז , "ואהבת לרעך כמוך "...........
סלחתי שחכתי מקווה שהדברים הולבנו
שבת שלום !

ml1231

New member
פגסוס

בהתייעצות עם שאר הפונים אליי החלטנו לתת צ'אנס לעוסקים כרגע במלאכה ולהמתין זמן מוגבל.
למרות שהתהליך כבר החל להתגלגל והתחלנו לאסוף יהשים, אנו נאפשר לכם להמשיך ללא הפרעה מתוך תקווה שבדרכי שלום ניתן יהיה להגיע לתוצאה הרצויה, מבלי להתכתש.

יחד עם זאת, אנו מצפים מהכללי להיות קשוב לתקשורת ולהגיב על כל הכפשה / כתבה מגמתית או כתבה שפוגעת במשקיעים במיידי.

אנו משהים פעילות ומאחלים לכם בהצלחה.

bend77

New member
החלטה נכונה- כל הכבוד ml. תודה רבה ליוג'ין ידידי משכבר הימים

למעלה