תגובה

pasa24

New member
תגובה

כאחד אשר אינו חיי את חייהם של הגאים,אך מידי פעם קורא את תגובתם של אחרים בפורומים אחרים מצאתי לנכון לומר לכם שפשוט יותר מכף, לעיין ולראות את השפה העשירה בהן אתם נוהגים לכתוב זה לזה,וגם ברגעים של כעס ניתן לראות, ולחוש, את העדינות שבמילים אותן מעברים אתם אחד לשני(דבר אשר לא נמצא במחוזותינו) אין מילים לתאר את המילים הנכתבות על ידכם

yosef 30

New member
פאסה הייקר - תודה רבה על המילות עידוד ../images/Emo140.gif

שבת שלום לך
וברוך הבא למשפחת זוגיות גאה
אני מאוד מרוגש מהפידבק שלך ומאוד מתרגש לקרוא תגובות כשלך וכמובן את תגובתם של חברי הפורום. כייף לדעת שנעים לקרוא בפורום - אני חושב שפורום בהחלט יכול להוות מקום ללמידה משותפת. אתה מוזמן לקחת חלק פעיל בפורום. לשתף אותנו קצת על עצמך, ומה הכוונה שאתה אינך חי את חייהם של הגאים. תודה רבה על הפידבק. עכשיו אני הולך לשטוף כלים עם חיוך בלב |בלב|
עשית לי את ה"כלים"
. חיבוק גדול
יוסף.

בופיק

New member
היי פאסה

איזה תגובה כיפית, פשוט תענוג, זה מחזק זה מעודד וזה תורם להרגשה הנפלאה שאפשר לחוש בפורום הזה אתה הרבה יותר ממוזמן לכתוב כאן, להביע את עצמך ולספר על עצמך וכמובן להשתתף בכל הנוגע לפורום הזה.... אשמח מאוד אם תספר על עצמך, מי אתה
מה אתה
זוגיות וכו.... כמובן כל מה שבראש שלך... ושוב תודה על התגובה כיף לפתוח שבוע כך.... בופיק

pasa24

New member
בופיק ויוסף../images/Emo150.gif

תודה על תגובתכם והתעניותכם. בהמשך הדרך אספר מעט על עצמי למרות שחי אני בזהות מינית שלמה עם הצד הנשי. בתודה ליאור

בופיק

New member
היי פאסה

זוגיות היא זוגיות... ונשמח לשמוע גם אם היא נשית, בכל עת שתבחר לך... סה"כ בזוגיות מתמודדים כולנו עם דברים דיי דומים, עם קשיים בעלי קו אופי דומה... כך שזה לא משנה אם אתה יוצא אם נשים. הפורום פתוח לכולם.... יום טוב ושימשי בופיק

yosef 30

New member
בוקר טוב ליאור

כמו שבופיק אהובתי אמרה לך אתה יותר ממוזמן לשתף אותנו גם אם אתה מחובר לצד הנשי כולנו מחוברים לצד הנשי לא
. יום נפלא שיהיה לך
יוסף.

למעלה