תגובה

שני266

New member
תגובה

היי בנות , זה קצת עצוב לי להרגיש את התוקפנות שבאה פה מחלק ממשתתפות הפורום ... ברור שאף אחד לא רוצה לכאוב ... אני מדברת על הלא מודע , אני מדברת על היקום המופלא הזה על חוקיו והעומק האינסופי שמתחת לאיך שאנחנו רואים את החיים כבני אנוש . זה בסדר גמור שאתן לא מעונינות להיפתח לזה כל אחד פה במסלול המדויק לה ואני מודעת לזה שאני אדם שמחובר לרוח ולאמונה שהדברים הם מורכבים ובעלי רבדים איסופים . אני אדם חוקר שתמיד מחפש את האמת ובחיפוש שלי אני נתקלת בהרבה קונפליקטים שמלמדים אותי שלכל דבר יש שני צדדים מנוגדים כמו חיים ומוות אמת ושקר וכו שהם בעצם אותו הדבר ובינהם יש סקאלה , קשת של הגדרות מה שאני מנסה בחיי הוא לעבור בשני הצדדים בשני הדברים שמיצרים אצלי קופליקט כמו לדוגמא אמת ושקר ולחוות את כל מה שבינהם כי אני מאמינה שעל ידי כך אני אקבל את השליטה במה לבחור מתוך הסקאלה בהתאם לרגע נתון ולא שזה ינהל אותי או יבחר בי . אני מנסה להעביר פה בשיתופים שלי משהו עמוק יותר מכן גלולות לא ניתוח כן אלטרנטיבי וכו אני מנסה לדבר איתכן על היותנו נשים בעלות כוח שכנראה איבדו קשר עם המערכת הנשית ולכן המחלות מתבטאות אצלהן באיזורים הספציפים האלו רחם... כולל אני כן אני מודעת לסיבות למה האיזור הזה אצלי צעק לעזרה . אני מנסה לעורר פה דיון על יכולות הריפוי שבנו על הגורמים למחלות ולדברים שמתפרשים אצלנו כשלילים ולא נכונים , בעיני הכל נכון וגם הסבל הגדול ביותר הוא מדויק ומי שבוחרת להתרגז מזה שתתרגז. אני מבינה כעת שזה לא מה שאתן מחפשות חלקכן וזה בסדר אני לא אפריע לכן בדרככן. לכל אלו שקראו עד כה ומבינות לאין אני מנסה לקחת את השיחה הזאת יש ספר מקסים בנושא גם של אנדו וגם של כל המערכת הנשית גופה של אישה תבונתה של אישה . לי מאוד מעניין לקרוא בו . אני מאחלת לכולכן ריפוי והצלחה בכל דרך שתבחרו בה . ואגב אתן אומרות שאנדו זה כמו סרטן גם לסרטן אין ריפוי ברפואה הרגילה ויש את אלו הבודדים האמיצים שנטשו את כל מה שאנחנו מכירים כטיפול לסרטן ובעזרת עבודה אינטנסיבית חוקרת ומודעת לסיבה שבגללה דווקא הם חלו בסרטן מצאו את כוחות הריפוי ונרפאו.

זואילי

New member
אוי פליז שני

אפילו להתעלם אני לא יכולה. התחלת בסדר עם ההסבר על עצמך עד השורות האחרונות... סרטן זה הרבה סוגים. אני לא מכירה את כל הסוגים למזלי. ואני לא מתיימרת להכיר. יש סרטנים שיש להם ריפוי ברפואה הרגילה ויש כאלה שאין להם. תשאלי רופא אונקולוג על שמות וסוגים. . תביאי לי אישה אחת עם סרטן מסוג HER 2 POZITIVE ותגידי לה שתהיה אמיצה כמו אלו הבודדים עם הסרטנים שאינך מפרטת עליהם ושתעשה עבודה אינטנסיבית חוקרת ומודעת לסיבה שבגללה דווקא היא חלתה בסוג הזה. יש מחלות שאנשים מתים מהם שני. את מוזמנת להתנדב קצת בהוספיס בתה"ש. תבחרי, יש את ההוספיס מבוגרים ויש הוספיס ילדים.

lee E

New member
נו באמת....אני שמחה שאת

משתפת את כולנו...חבל שלא שיתפת לפני שטמנו את אחי הגדול 7 אמות מתחת לאדמה מאותה מחלה...כנראה שהוא לא היה מספיק אמיץ, לפי דברייך...או שאולי הוא לא חקר בצורה מספיק אינטנסיבית? באמת חוסר מודעות מצידו. במשהו אחד את באמת צודקת...באמת איבדתי את הקשר עם המע' הנשית שלי, אשר נקרעה לגזרים בתוך גופי...אני ממש לא יכולה לאתר אותה עכשיו..מישהו, אשר לא חקר מספיק את המודעות האישית שלי, כרת את השאריות שלה, אשר כמעט גרמו למותי על שולחן הנתוחים...והוציא אותה בגופי, איפה היית לפני 14 שנה???

שלום שני ../images/Emo39.gif

אם תקראי פה בפורום אודות המקרים כאן, אולי תצליחי להבין את הסיבה לתוקפנות. את באה מגישה מסוימת,בסדר,הובנת. אבל עצם זה שהובנת לא אומר שצריכים לקבל את מה שאת כותבת. היום זה כבר ברור ונהיר שאנדו' זו מחלה גנטית ובעתיד יוכלו לבודד את הגן שאחראי למחלה, כמו שסיסטיק פיברוזיס,גושה,צליאק ועוד רבות ואחרות כך שגם אם כל היקום יתגייס לטובת הגנטיקה, זה לא יעזור
אפשר להקל,לעזור,אבל לא להעלים לצערי. שמחה שאת שמחה עם הדרך שבחרת ושטוב לך עם הבחירה. שיהיה בהצלחה

למעלה