תגובה של עובר אורח...

Astralbeing

New member
תגובה של עובר אורח...

תוך כדי חיפוש של קונסולה יד שנייה, נתקלתי בהודעות שלכם והמלחמה בין הXBOX ל PS2 ורציתי לומר לכם דבר אחד: אתם לא עובדים בשביל אף חברה וגם לא מקבלים תמלוגים על אף מכירה של כל קונסולה שנמכרת בעולם. יש אנשים שנהנים מהPS2 ויש אנשים שנהנים מהXBOX לא תאמינו אבל אפילו יש אנשים שנהנים מהPS1 וכמה בודדים שעדיין נהנים מGENESIS נינטנדו וסליחה על כל הקונסולות שלא ציינתי. הנקודה התחתונה, המריבות שלכם על מי יותר טוב, הייתי אומר בזהירות בלי להעליב ילדותיות. אם מי מכם שקנה XBOX או להפך לא צריך להתנצח על טיב המכשיר זה לא החברה שלכם שאתם רוצים לפאר אותה ולהראות שלכם יש את הכי טובה (בלונדינית עניים כחולות וחזה משגע). כל הקונסולות טובות, אוליי אחד עם גרפיקה טובה והשני יותר משחקים וכו´ וכו´. קיצר עזבו אותכם התנצחויות טיפשיות ותתחילו לתת ביקורות יותר מקצועיות תרימו ת´רמה של הפורום במקצועיות שלו וסיקרו מכשירים בצורה אובייקטיבית ללא שינאת אחים. מקווה שגרמתי לפחות לאחד מחברי הפורום להגיד לעצמו וואללה יותר אני לא כותב שטיות על המכשיר שלי :) יום נעים לכולכם.

mortinos

New member
צודק -סוף פסוק.

אתה צודק.מסכים איתך מילה במילה קיבלתי את הצעתך. יום טוב לכולם. גם לאלה שהתווכחתי איתם ימים רבים. אם פגעתי במישהו אני מתנצל .והעיקר שנהנה כולנו .

mortinos

New member
ערב טוב

היום בפעם הראשונה שיחקנו בHALO ארבעה שחקנים. כלומר עם 4 גויסטיקים שניים נגד שניים היה כיף לא נורמלי. חבר שלי קנה xbox היום בארקדיה {אני חושב שהם נימצאים בראש העין} וחזר משם עם גויסטיק נוסף על הקיים שבא יחד עם המכשיר. זו פעם ראשונה שאני משחק עם עוד שלושה שחקנים והדבר פשוט מדהים. שיהיה לכל חברי הפורום ערב טוב ומהנה ביי.

mortinos

New member
יש בארץ משהו בחינם?

כמובן שהוא שילם על הגויסטיק הנוסף. לי הביאו את ה xbox מחו"ל מארצות הברית.שם הקונסולה עלתה 199 דולר + גוסטיק נוסף 29 דולר + 3 משחקים 147 דולר. על זה יש להוסיף מע"מ בשיעור 6% כך ששילמתי בשקלים בערך 2000 ש"ח כולל הכל. בארץ הייתי משלם על אותם דברים 3400 ש"ח. הבדל גדול מאוד.

XcalibEr

New member
זה ידוע, אבל ככה השתמע מההודעה.

המחירים כולל משלוח , הרבה יותר זולים מהארץ, הבעיה זה , שרוב האתרים בעולם לא ישלחו קונסולה לארץ. מנסיון!!!

mortinos

New member
לא בדואר אויר

אני קיבלתי את המכשיר על ידי חבר שהוא תושב בארה"ב כשבא לארץ לביקור.כך שגם במיקרה הזה יצאתי בזול.בעצם בחינם אגב זה מה שהעשה כאשר ארצה משחקים. אותו חבר מגיע לארץ כמעט כל 5 חודשים לביקור. נכון שזה לא הכי נוח אבל לפחות זול יותר. בהזדמנות זו רציתי להתנצל אישית אם פגעתי בך באחד ההודעות שלי.

למעלה