תגובה שכתבתי ב-ynet

gron83

New member
תגובה שכתבתי ב-ynet

על זוג נשוי כשהבעל יוצא מהארון... הנה תגובתי: אני בחור בן 24 דתי והומוסקסואל בארון. בחודשים האחרונים פתאום נפל לי האסימון שאני לא אוכל להביא ילדים לעולם מזרעי שלי וחרב עליי עולמי! נכנסתי לדיכאון קשה ואני לא מצליח להעלות אצלי את המחשבה שאני אמות בודד וזקן ללא ילדים, וללא אנשים שימשיכו אותי, בלי להפסיק לבכות!! גם אם אני אהיה האדם הכי עשיר בעולם וגם אם לא אפסיק להנות בחיים מה כל זה יהיה שווה כשאמות?? אני לא משאיר פה כלום! הדבר היחידי שאני באמת יכול להשאיר זה משפחה וילדים.. לא, אני לא חושב שזה הוגן בכלל להתחתן עם מישהי בלי שאתה נמשך אליה פיזית מבלי להודיע לה על כך! אתה מאמלל אותה והורס לה את החיים. חד משמעית! אבל אני גם יכול להבין את המצוקה הנפשית אליו הוא נקלע ואת ההכחשה הרבת שנים הזאת כי זה בדיוק מה שעובר עליי.. ועכשיו לרעיון שאני כבר ממש חודש מחפש באינטרנט ולא מצאתי, ואשמח אם מישהו מכיר אתר או ארגון כזה וירשום פה, למה אין אתר שידוכים דתיים שמשדך בין הומואים דתיים ללסביות דתיות, לצורך חתונה על בסיס של יצירת קשר הבנה אהדה ואהבה נפשית ומנטלית אחד לשני, הרי אני יכול לפתח קשר כזה לבחורה אם אצא איתה בין חצי שנה לשנה. הבעיה היחידה שאני לא אמשך אליה פיזית (!) ויש כביכול חשש שאבגוד בה מחוץ לנישואים והרי זאת הקרבה שגם סטרייטים צריכים להתמודד איתה שלא לבגוד בבן/ בת הזוג שלהם בדיוק כמו זוגות הומואים/לסביות מוצהרים, בסה"כ בגידה נפשית היא קשה אבל דבר כזה אני יכול לפתח גם לבחורות.. ומישהי השאירה הודעה: בחורה בת 22 מחפשת אחד כמוך!!! לחיים משותפים בארון , חתונה ילדים ואהבה! עם חברה כמו שלנו זה בלתי אפשרי להיות מי שאתה, פשוט עצוב וכואב!! לכל מי שמעוניין שישאיר מייל אשמח להכיר בכייף! מה אתם אומרים? למה אין באמת איזה ארגון או אפילו איזה אתר למטרות כאלה... ובכלל מה דעתכם על מה שאמרתי? אתם חושבים שנישואים כאלה יכולים להחזיק מעמד?

aviadd1

New member
למה לסבית צריכה אותך?

רוב הלסביות שאני מכיר רוצות לנהל את חייהם בזוגיות עם אישה ומשפחה עם ילדים. ללסביות הרבה יותר קל להביא ילדים לעולם והם לא רוצות שיכנס לתמונה של משפחתם גבר שאינו חלק מאהבה שלהן.

טוהרtoar

New member
דווקא שמעתי...

(למרות שטרם ניסיתי, ודווקא אמרתי לעצמי שאנסה לבדוק) ...שיש באתר של "משפחה חדשה" הכרויות מסוג כזה (של לסביות שמחפשות ביסקסואלים/הומואים) אז כנראה שיש גם כאלה מה שכן, כנראה שאכן ללסביות הרבה יותר קל להביא ילדים...

gron83

New member
כי..

כפי שבטח קראת את התגובה של הלסבית הדתייה שהגיבה לי: קשה לחיות בחברה הדתית מחוץ לארון וחוץ מזה (ובעצם הסיבה העיקרית) שאני רוצה משפחה וילדים ודבר כזה בלתי אפשרי אם אחיה עם גבר ובכלל אני די בטוח שהמשיכה שלי לגברים היא מינית בלבד. מעולם לא התאהבתי בבחור.. אז למה לא להקים משפחה עם בחורה שיש סיכוי שתתאהב בה...

אני מכיר שני הומואים ושתי לסביות שגרו בבית 1

גדול. הם הולידו שלושה ילדים וגידלו אותם. זה היה לפני 30 שנה. לפני כמה שנים שתי הלסביות נפטרו ממחלת לב וסרטן, ושני הגברים נפרדו. אבל הם עוד הספיקו לגדל את שתי הילדות ואת הבן . הילדים סטרייטים לגמרי בעלי השכלה ועוסקים במקצועות מכובדים ומכניסים. לא ידוע לי אם הילדים התחתנו . אני לא מכיר אירגון שמסדר שידוכים כאלה. הם השתדכו מעצמם. מקווה שתמצא פתרון ללבטים שלך. אבל זכור שגם שני גברים דתיים הומואים יכולים לגדל ילדים מזרעם ביחד. גם אם זה נדיר, זה קורה.

gron83

New member
אוי ואבוי..

סיפור קצת טרגי.. אבל אני התכוונתי דווקא לתא משפחתי נורמלי לגמרי אבא אמא ילדים וכלב.. :)

למעלה