תגובה ראשונה של הד"ר

תגובה ראשונה של הד"ר

שלום לכולם, 1. תודה על הברכות. למעשה ברכה אחת של יונתן, אך עדיין לא אבדה תקוותנו. 2. תשובה לשאלה "מי זה הרופא מחדרה" תוכלו לראותה כתובה בצמוד לשאלה. 3. בנושא הלוחמה הכימית, האטרופין וכ"ו: אני לא מומחה לנושא אבל מבטיח ללמוד אותו ולחזור אליכם בהקדם. שבת שלום

jasmine38

New member
הנה הנה, הנה הנה, באה העוגה.

העוגה אינה נוצצת, אך טעימה מאוד. לא יכולתי להתאפק, סליחה

sunbeam

New member
אני דוקא רוצה כזאת

סוף סוף נושא מעניין בפורום!

jasmine38

New member
לקרן שמש או קרן אור

יש לי מבחר גדול של עוגות. חבל שאני לא יכול לשלוח יותר מקובץ אחד בהודעה. איך העוגה הצבעונית והמוזרה הזו?

ציפלה

New member
אולי תשימו פרחים ולא עוגות..

זה משפיע על בלוטות הרוק שלי. מפרחים סתם נהנים ולא מתעורר התאבון דליה

jasmine38

New member
לדליה

הנה הבאתי לך בוטנים....... פרחים נובלים בדרך-כלל...........

ציפלה

New member
אתה בטוח שזה בוטנים???

אתה מזכיר לי קצת את חמותי מנשואי הראשונים פעם היא שאלה אותי: "איזו עוגה את רוצה ליום ההולדת" כשעניתי היא אמרה "לא, ליום הולדת עושים עוגת שוקולד" בקשתי פרחים, מה אכפת לך לשלוח לי פרחים? אמנם הם נובלים אבל בוטנים נתקעים לי באמצע הדרך ומזל שאינני צריכה לאכול את אלה ששלחת. חשבת פעם על זה שמה שיפה בפרחים זו העובדה שהם נובלים? בנסיון לחסוך מעצמי את עוגמת הנפש שגורמים פרחים נובלים אני מחזיקה בביתי פרחים סינטטים נכון דומים לפרח, אבל איזה שיעמום דליה

jasmine38

New member
לדליה

זה לקוח משיר של פעם (למען הסר ספק) חוצמזה ......... אילו באמת בוטנים (עם הקליפה),והייתי איתך לארג´, הבאתי לך שק ולא שקית. ואם את חייבת פרחים, אז בבקשה. העיקר שיהיה טוב

ציפלה

New member
הצלחת להצחיק אותי וזה לא פשוט

אתה מעלה בדעתך שאינני יודעת שזה מתוך שיר ששר ישראל גוריון אי מודה לך על הפרחים. אני אוהבת פרחים עם כל דבר, מצעים, בגדים, צלחות, תמונות וכו.. דליה

למה סליחה ? שיתוף הפעולה ממש

מוצא חן בעיני. העוגה מתאימה להפליא לקפה שהכנתי לדר´ וירגיליס. ומכיוון שאני מאמינה גדולה של כוח הדימיון נותר לי רק לאחל - בתיאבון!

jasmine38

New member
סליחה שהבאתי עוגה לא שלמה../images/Emo48.gif

פשוט לא עמדתי בפיתוי, . הריח היה חבל"ז, וטעמתי ממנה בדרך

למעלה