תגובה קולקטיבית

ייטב

New member
תגובה קולקטיבית

ג`ו אני לא יודעת מה ההינו עושים בלעדיך. לדעתי אתה המלאך השומר שלנו. יורם בגבתי לך היום מתישהוא על משהו, ולא חזרת אליי. איה אתה? יונית לא סובלת פגישות עיוורות למרות שהיו לי2. אחת מוצלחת אך לתווך קצר השנייה היתה נחמדה אבל בזה זה נגמר. בראשונה בית קפה מביך משהו בשנייה סרט וזה שובר את הקרח. דיסקוטק זה באמת המוני אבל אם שני הצדדים מרגישים בנוח אז סבבה. יש לי סטארט אפ רציני... אולי נארגן מסיבות של פגישות עיוורות ואז זוגות שלא יודעים איך לצאת מזה יפה או מאוכזבים תמיד יוכלו לפנות למישהו אחר באיזור העיקר שאף אחד לא יחזור הביתה לבד. גאוני , לא?!

joe_schmo

New member
בהחלט רעיון נחמד...

עכשיו כול מה שצריך זה לאסוף את כול באי הפורום למקום אחד בזמן אחד, כולם יחדיו וסבבה. אני כבר רואה את זה קורה... :) אם כי אם קצת רצון של כולם... למה לא?

ייטב

New member
משעמם לי

יש לי שאלה שאינה לויאלית במיוחד. התוכל להמליץ לי על אתר מרתק אשר יפיג את השעמום?

joe_schmo

New member
מצטער...

אני מעביר את רוב זמני בין הפורומים של ``תפוז`` לפורומים וצ`ט של ``וואלה``...

יורם**

New member
ייטב... מה מי

על איזו תגובה להודעה את מדברת?באיזה מספר דף?מה הנושא? אאה ועוד משהו.ראיתי שאת יודעת סלסה....פיי יפה אהבתי. אני מקווה שאת עוד בפורום...יורם (גם אני רוקד סלסה)

ronenw22

New member
מי שיבדוק בהסטוריה, יראה שהצעתי

בעבר דבר דומה, הצעתי שכל חברי הפורום הקבועים יפגשו לטיול (כמו שעשו בהצלחה בפורום סטודנטים) או סתם מדורה או סתם מסיבה, שלחתי אימיילים לכל הקבועים בפורום אך ההיענות הייתה נמוכה... אם יש לכם רצון או הצעות בנושא אשמח לשמוע. שלכם תמיד!!! רונן

bluewater

New member
חבל על הזמן

אנשים פה יבשים ואפילו רגישים אבל רונן,חליק מרעיון אתה יודע שבסוף הכל ירד לטמיון האמת שמתאים ככה כולם להפגש אבל משום מה כל הפורום הזה חושש יאללה חבר`ה תזיזו עניניים ונסדר איזה משהו מהסרטים!

ronenw22

New member
קודם כל צריך להחליט מה בתוכנית,

האם זה טיול, מדורה או מסיבה, וכמו כן צריך לדעת כמה אנשים בעניין

ייטב לפי הודעתי

בטח הבנת שלא סובלת אנוכי פגישות עיוורות אבל אחר כך הוספתי שאני מדברת בכלל על פגישות ראשונות. בדיסקוטק. תודה בכל אופן על התשובה. יוניתתתת

למעלה