תגובה פחות אוהדת..

תגובה פחות אוהדת..

על אף גילי המופלג ובעל תחומי עניין אחרים אני אוהב לראות טלנובלות מעת לעת,כשהיה לי YES ראיתי את "השיר שלנו" ודווקא מאוד נהניתי,גם טלנובלות אחרות של הכבלים ראיתי כמו "משחק החיים" ו"לחיי האהבה" וגם היה נחמד. אני רואה כל יום את "טלנובלה בע"מ" ואני פשוט משועמם ומאוכזב,אלו יכולותיו של שי קפון כבמאי? משחק גרוע של שחקנים שחלקם נחשבים לשחקנים מצויינים קרי רותם אבוהב ושרון אלכסנדר שמבייש את עצמו שם,לא אמין כל מה שקורה שם,עופר שכטר פשוט בדיחה,בכלל יש חיבורי עלילה שלא תואמים רעיון הגיוני. דוגמא לגבי אמינות משחק: סצנת המתקשרת!! זה היה פשוט מביך לראות את זה,מביך בשביל שי קפון והשחקנית,פשוט סצנה גרועה ולא אמינה. שרון אלכסנדר עם פיצול האישיות שלו: כל כך לא אמין!!!כדאי לקרוא על פיצול אישיות לפני שמלבישים דמות כזו על שחקן. עצתי לשי,כמישהו שלמד קולנוע וטלויזיה,כשאתה רוצה להכניס קטעים קומיים תדאג שהם יצחיקו ולא ילקו בהגזמות מביכות,אל תנסה לחקות את "השיר שלנו" אתה מבייש את עצמך,תהיה אמין בעלילה ובמשחק כי זה מביך. בקיצור,ממש נמוך וחבל. אז רוצים לשמוע גם משהו טוב? טלי שרון משחקת שם נחמד מאוד, ואני לא יודע איך קוראים לשחקן שמשחק את קייזרמן אבל הוא מעולה!!!! ממש מעולה!! אהה...ויש את יעל בר זוהר--נו.."היא יפה מאוד יפה.." אני.

mirushi16

New member
איש איש בדעתו יחיה.../images/Emo4.gif

אל תצפי שמישהו פה יתמוך בך.

גלושש

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo135.gifאני לא מבינה...

אתה רואה את הטלנובלה כדי למצוא את הדברים הפגומים בה
אתה לא יכול פשוט לשבת ולהנות? כי באמת, זה דברים שמי יודע איך אתה שם לב אליהם
לא נראה לי שמישהו פה ישב אי פעם וקרא על פיצול אישיות כדי לראות אם העלילה הגיונית. וחסר לך קטעים קומיים? נראה לי שזה הדבר שהכי פחות חסר
אני לא רוצה להיות מאוסה אבל אף אחד לא מכריח אותך לראות את זה... ואם אתה רואה את זה אתה אמור להנות מזה ולא לחפש פגמים [
]

חח לדעתי זה הדבר האחרון

שצריך לכתוב בפורום על הטלנובלה... חחח אנשים פה בגלל שהם א-ו-ה-ב-י-ם את הטלנובלה ולא בגלל שנאתם המשותפת אליה (חס וחליליה... nock on wood) אז בקיצור נראה לי שטעית בפורום.... אנשים פה לא יאהבו את זה מי יודע מה... חבל על הזמן איזה "אמבוש" יהיה עליך עכשיו...

הגאונה

New member
למה?

המטרה של הפורום היא להביע דעות על הטלנובלה - לטוב ולרע. אני רואה כאן בלי סוף הודעות שנאה כלפי הדמויות השנואות בסדרה (דנה וטליה) - לפי גישתך גם הודעות אלו אסורות שכן הן לא חיוביות.

galoosh15

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתגובה..להיכנס../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני לא תומכת שאף אחד מהדברים שציינת ואני בטוחה שגם כל הפורום ככה, אבל ממש התעצבנתי מאוד שכתבת ששרון אלכסנדר לא משחק את זה אמין.. אני יכולה להתערב איתך שאף אחד מהשיר שלנו לא משחר,שיחק וגם לא ישחק כל כך טוב ואמין כמו שרון אלכסנדר!! ממש חושבים שזה אמיתי, הוא משחק כל כך טוב וכנראה שיש אנשים שלא רואים את זה.. יכול להיות אפשרי גם שהילדים שבאים לקלל פה מפורום זמר לך ("השיר שלנו") פשוט רגילים לרמה נמוכה של משחק ושל עלילה ובגלל זה טלנובלה בעמ נראית להם טלנובלה לא טובה.... תחשבו על זה..

הגאונה

New member
ולענינו של ענין

על אף גילי המופלג ותחומי העניין המגוונים שלי (לא הבנתי למה זה סותר אבל לא משנה) גם אני חובבת טלנובלות. לא ראיתי מעולם השיר שלנו - אז אני לא אגיב. לגבי הטלנובלות שמופקות בכבלים יש לי דוקא הרבה מילים טובות לכתוב. לדעתי הטלנובלות משתפרות מעונה לעונה (לדעתי משחק החיים ולחיי האהבה הרבה פחות טובות מטלנובלה בע"מ ומיכאלה אף על פי שבזמן שידורן חשבתי שהן מצויינות). קראתי בעיון את תגובתו של "הגבר השווה" ואני חייבת לציין שיש משהו בדבריו. גם אני חושבת שרותם אבוהב, שבד"כ מרגשת ומצחיקה אותי מאד לא מנצלת את מלוא כישוריה בדמותה של שרית, ולעניינו של שרון אלכסנדר אני מסכימה ב- 100%. אבל מעבר למשחקם של רותם ושרון ולמעט העובדה שהעלילה קצת צפויה (כמו ברוב הטלנובלות) אני חושבת שיוצרי הסדרה פשוט התעלו על עצמם: כפל המשמעויות הנובע מהעובדה שהטלנובלה היא על טלנובלה - ממש מעולה. כל ה- small talk בין השחקנים פשוט עושה לי את זה, יש לי תחושה לפעמים שאני מציצה לשיחות של אחרים מכיוון שהטקסטים לא תמיד מוכתבים על ידי העלילה. יש משחקים מאד נחמדים של העריכה וכן של העריכה המוזיקלית ובקיצור כמו שקייזרמן (ה-
) אומר יש באזז. ולעניין נפתלי: חבל שנתנו את התפקיד לשחקן רדוד כמו שרון אלכסנדר (ובמילים אחרות חבל שטוביה צפיר איבד את הצפון) שכן אני חושבת שזו היתה יציאה לא רעה להתמקד בנושא כה מרתק כמו פיצול אישיות. עד כה הטלנובלות מהארץ ומחו"ל התעסקו בנושאים כמו אהבה, בגידות, ילדים לא חוקיים, מחלות שכחה וכדומה ולכן זה שינוי מרענן.

זוהי זכותו המלאה להביע ביקורת

כל עוד הביקורות אינן מלוות בקללות (ע"ע חברי פורום השיר שלנו / זמר לך) שסתם עושים את זה לשם ההצקה), זכותו של כל אחד לפרסם ביקורות כמו הביקורת הזאת. שמחנו לקרוא את הביקורת. אנחנו דווקא אוהבים את הטלנובלה
(מאוד). שבת שלום יקירי!

Alfasa

New member
../images/Emo4.gif

תראה, אני אישית לא יכולה לחשוב יותר ההפך ממך. לדעתי משנה לשנה המשחק רק משתפר ובאמת שזאת אחת הבעיות האחרונות של טל"ב. חוצמזה, שאם אתה בא בגישה של "אני למדתי קולנוע, אני יודע על מה אני מדבר, זה סדרה נמוכה ידה ידה ידה...". בסדרות אין "רול בוק"...יש אנשים שנהנים או לא נהנים. וכל עוד חצי מדינה יושבת ורואה את זה כל ערב, לא יעזרו לך גם 10000 שנה של למידה בקולנוע- ועדיין לא תוכל להגיד שזה חרא חומר.

בחלק אני מסכימה איתך ובחלק לא..

תראה.. הטלנובלה הזאת היא שונה.. יותר קלילה יותר קומית מטלנובלות אחרות שהיו בהוט כמו מיכאלה לדוגמא. השחקנים של טלנובלה בעמ חלקם משחקים טוב יותר וחלקם פחות אבל אף אחד לא משחק גרוע (לפי דעתי) אולי יש סצינות פחות אמינות סצינות שמצחיקות יותר ופחות אבל תאמת... קרה אי פעם עד עכשיו שישבת מול הטלויזיה ולא צחקת מסצינה אחת לפחות?! שלא הרגשת משהו כשרננה בכתה על האהבה או קיבלת צמרמורת מהפיצול של נפתלי?! כי אם לא אז זה אומר שאתה פשוט לא מתחבר לסוג טלנובלה הזאת וחבל!! תנסה אולי להיות יותר קליל זה יכול מאד לעזור להנאה...

BEN ZIV

New member
קראת הכל../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif וכתבת הכל../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אני בקושי כותב את הנושא..

למעלה