תגובה על מה שנאמר.

ravital 33

New member
תגובה על מה שנאמר.

תודה רבה על קבלת הפנים ה"חמה" אין לי לא חשק ולא כוח להצדיק את עצמי. לגבי רוב הטענות שהועלו יש הסבר ואם רק היו שואלים במקום להאשים הייתי אומרת. למשל לגבי השעה שבה הבוס התקשר: במילה בוס התכוונתי לרופא ראשי והוא במקרה עבד באותה שעה. לגבי הנוסח: אני פשוט ממהרת לפעמים. לגבי זה שאחות ראשית זו שעושה את סידורי העבודה ככה זה כמעט בכל בית חולים כי לרופאים פשוט אין זמן. בכל מקרה בהתחלה הפורום שלכם נראה מאוד מאוד נחמד ומצאתי בו עניין. כך או כך אין לי טיפת חשק להישאר פה יותר אז פשוט שלום ולהתראות

ravital 33

New member
שני דברים נוספים.

מתלבטת את יכולה להישאר אני עוזבת, אל תדאגי לא תראי אותי כאן שוב. ולגבי מה שנכתב על אותה עובדת בהריון היא בהריון מהחבר שלה היא גרושה

ophra

New member
רויטל חבל לי....

שאת עוזבת בכלל לא הבנתי את כל מה שקרה פה ומבחינתי כל מילה שנכתבת כאן (כולל אלו שלך) הן אמת לא מפקפקת ולא מחפשת ולא חוקרת יהיו (והיו) שיגידו שאני נאיבית אבל לי לא אכפת אם מישהו רוצה להתחזות - שיבושם לו... בי זה לא פוגע (כל עוד לא פוגעים בי אישית, וגם אז, זה רק וירטואלי...) הייתי מתנצלת בשם כל הפורום אבל לא שמו אותי לדוברת (וגם אם היו שמים, הייתי מוותרת בנימוס...
) מבינה שקשה להתגבר... מקווה שתמצאי מקום שיהיה לך בו נעים ואולי, מי יודע.. יום אחד גם פה... (שוב הנאיביות הזו - אני מאמינה שאיפה לי נעים יהיה נעים גם לאחרים... כמובן שלא תמיד זה נכון) רק טוב - והרבה!!!

amigor

New member
revital חכי חכי, אל יפול לבבך

זה קורא הדברים יצאו מהקשרם או לא הספקת לדייק נכונה הפורום נחמד ונעים, קורא שאנשים מתרגמים או מתיימרים לראות דברים באור אחר. אל לך לכעוס, ראי כי הכל יובהר עמי

ravital 33

New member
שה גם ככה

עמי, היה לי מספיק קשה להיפתח פה גם ככה כנראה שעשיתי טעות. סליחה

amigor

New member
איחוליי, דרך צלחה!

בתקווה להמשכים יפים בעתיד עמי

../images/Emo20.gif עדיין אין לי מילים האמת שגם...

היום אני בכלל תוהה על כל מיני שאלות ואנשים חלק גדול מאתנו אף נראה כאן מקסים ובעצם אולי בחיים שונה למדתי שאי אפשר להכיר כאן באמת את האדם עצמו צריך ללמוד להפריד ויטואלי ממציאותי וכנראה שגם כאן היתה לך בעיה בנושא הזה שאם היינו מסתכלים לך עכשו בעיניים היינו יודעים שאת אכן מה שאת. מצטערת שאת הולכת בטרם הגעת מצטערת אם פגענו בך

ravital 33

New member
פספסת את הנקודה

מוצאת, אני מבינה שלפעמים נדמה שמישהו לא קיים במציאות זה לא העניין. לגיטימי לעלות תהיות כאלה או אחרות. מה שלא היה לגיטימי זה פוט לזרוק את זה ככה ולהאשים ולהגיד שאני זה הצגה זולה ולא יותר. מצטערת, אבל אני לא רוצה לחלוק יותר כלום עם אנשים שפשוט לא נותנים צ´אנס. חוץ מזה אני עוזבת כדי שמתלבטת תוכל להישאר.

אף אחד לא עוזב בלי רשותי../images/Emo70.gifבפקודה

האמת שאני בעצמי כבר לא מאמינה לכלום סתם יום לא הכי. אבל אף אחת לא עוזבת לא מתלבטת ולא את ואני מאמינה שאת חפותך את יכולה להשיג רק אם תרצי. אין לי מושג בדיוק מה נכון מה לא נכון ולא אני אחליט ואחרוץ גורלות. ישנם אנשים טובים יותר טובים פחות כמו בכל מקום אף אחד לא יכול להחליט לך מה לעשות זה בטוח אבל אני מאמינה שלא סתם נכנסת לכאן לפורום ולא יתכן שעקבת אחרינו וקראת אותנו ופתאום אנחנו לא כמו שחשבת. בכל מקרה רק יכולה לאמר לך בהצלחה בכל אשר תפני.

ravital 33

New member
אין לי מושג

אין לי מושג איך אני אוכיח את חפותי. בכל מקרה זה כבר לא מה שחשוב. מה שחשוב זה שאני כבר לא אוכל באמת לשתף. אולי רק לעקוב בשקט מהצד.

חמודה אומרים הצדק תמיד מנצח

אין לי גם מושג איך תוכיחי אבל אני בטוחה שאם תצליחי אז מי שנהג לא קשורה יודה ויתנצל

ravital 33

New member
לא מה שחשוב.

לי לא חשוב אם יתברר שצדקתי. לי מה שחשוב שאני כבר לא יכולה לשתף פה יותר וחבל!!! כי מאוד אהבתי את הפורום. לילה טוב או בוקר טוב ותודה על הכמה ימים פה רק חבל שנגמרו ככה

גדולתו של אדם להודות בטעות

אין לי בעיה להתנצל כאשר אני טועה, כי זו גדולתו של אדם אבל במקרה זה אין לי כל כוונה לחזור בי ולו במילה אחת ממה שאמרתי ולכם, אנשי פורום יקרים, מציעה לקרוא את הקישור הנושא את השם הצילו כנושא (שצירפתי ביום 3/8) את ה"בעיה" שהועלתה ואת כל השירשור תמצאו דמיון מדהים לכל מה שקרה פה בימים האחרונים יום נעים שיהיה לכולנו

*יערית

New member
מתלבטת יקרה...הגעתי../images/Emo13.gif

אם כל מה שעובר עלי לאחרונה..חשבתי על מה שכתבת... חשבתי וחשבתי ואת יודעת מה...אני לא חורצת דינו של אף אדם...אך יש משהו בגו במה שכתבת..... כאחת שנמצאת במיקצוע רפואי אני חותמת לך שד"ר פסיכאטר...לעולם לא מקבל בראש מאחות ראשית..אחות ראבקקקקקקקקק!!!!!! אלא מרופא עם סמכות גדולה משלו! רויטל....צר לי.....לא פוגעת בך אישית..... אבל דברים שכתבת על ביתך והחבר של החבר..מקובלים .. אבל כל העסק עם העבודה והליכלוך לא מתאים לי עם התואר שיש לך(או לא) תודה! ומתלבטת...את בטח לא עוזבת!

למעלה