תגובה נזעמת!

תגובה נזעמת!

כתגובה נזעמת להודעה שפורסמה ע"י מישהו מטומטם, ששכבת י' היא שכבה של אמריקקיות מתלהבות, באנו לומר שאכן, שורשינו באמריקקיה,ואכן אנו מתלהבות. אך ראלף וולדו אמרסון אמר : שום דבר גדול לא הושג ללא התלהבות. לכן התלהבות היא הדרך. וכולכם אהבלים ואהבלות. ולכל מי שאמר את זה: שתדעו, לא רק בנו פגעתם, אם כי גם במדריכים שהיו לנו שלימדו אותנו להתלהב מעל ומעבר. למשל: בנג'י, אמיתי, נטע, יהלי, רות!! יעל, גיא,עדית וכו...אז כולכם מטומטמים כי זה חלק ניכר בתל"ם. באשר לאמריקקיות: אתם חושבים שאתם לא?! שבוע טוב, והלוואי שתיפלו מההר בטיול פסח.

royelmo

New member
מגניב!

(1) וואו- תגובה מאוחרת... (2) איזה אחלה שם! אפשר את הסיסמא שלו? אני ממש רוצה להשתמש בו... (3) פסח כשר ושמח! ניפגש ב thanksgiving dinner ! רק אהבה, רועי.

וואלה...

אוקי, כבן-אדם שתמך בעובדה שכל שכבת י' הן אמריקאיות (+צרפתי) אני חייבת לציין שהגישה הנכונה להוכיח משהו או להבהיר משהו הוא לא לקרוא לכולם מטומטמים וישר להתקיף... זה משיג לכן בדיוק את ההפך ממה שאתן רוצות... זה רק נותן לשאר לגיטיציה לגנות אתכן בשמות ולרדת עליכן... ענת נ.ב אני יודעת שכל מה שאמרתי זה פלצני ומתנשא... אז אין צורך לציין את זה...

אחרי כל ההתקפות שהם ספגו

כמעט מתחילת קיומו של הפורום הזה שכבת י' הירושלמית מותקפת ע"י חברים בפורום. פעם אחת מחזירים לכם באותה מטבע ופתאום "לא נאה ולא יאה ותראו זה לא נעים..."

royelmo

New member
אני לקחתי את זה בצחוק!

אבל עדיין, שכבת י"ב היא ה-שכבה של תל"ם בתקופה המודרנית.

האמת שגם אני לקחתי את זה בצחוק...

ובגלל זה לא הבנתי מה היה פשר ההתקפה!! ענת God Bless America!!

שני האמיתית

רק רציתי שתדעו שההודעות של "שני מהקורס" (שיש נקודה בתוך ה-ו) הם לא באמת ממני... ומי שכתב את זה (נראה לי שאני יודעת מי אתם) מה זאת אומרת "לא כל כך נראה לי"?

סתאאאאאאאם!

זאת כן אני!!! נכון מגניב? גיליתי שאפשר לשים נקודה בתוך ה- ו! זה כזה מגניב!

לא!

אני לא יודעת איך אז דיייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה