תגובה נוספת

תגובה נוספת

אני לראשונה יושבת כאן פגועה ובוכה.. כל הזמן, הייתי כאן ותמכתי באנשים בשיא האהבה ובאמת עם כל האיכפתיות שלי. עשיתי את זה כי ראיתי אנשים במצוקה. ולראשונה שאני משתפת בכאב הפרטי שלי, נכנסים בי. תגל באמת הבהירה אולי את מה שהתכוונתי. אולי אני לא תמיד כותבת ברור אבל אני זוכרת שכתבתי שאני כתבתי שזה לא קשור לאנשים שבפורום, אולי לא הדגשתי את זה מספיק. אבל שוב, כמו בחיים שלי, אני אומרת דברים ופוגעים בי. אני נפתחת בפני אנשים, שסמכתי עליהם שהם רכים ותומכים והם לא. אז אני לא יודעת מה לעשות. אדם שלא מוצא את עצמו במקום כזה שאמור לתמוך ובמקום לקבל אותו אליכם אתם זורקים אותו, אז?! טוב בי שוב..

@tagel

New member
אני נשבעת לך שכל עוד זה תלוי בי

את לא זזה לשום מקום!!!!!!!!!!!!!! וזה די תלוי בי חומד... מתוקונת, הייתה אי הבנה וזה קורה. אף אחד כאן לא שופט את השני, לאחר שהעיניין הובהר. אני מבינה שיש מצבים בהם כתיבה מהלב מוציאה את המילים במהירות ולא שמים לב שבעצם אנחנו לא כל כך ברורים. זה דבר בלתי נשלט. גם הדמעות לא שואלות אותנו אם לצאת או לא, אם הזמן מתאים לנו. חומד, הבהרנו מיד את העיניין, וגם אם לא היית כאן כדי לראות זאת, כי יש לך כרגע מחוייבויות שלא נותנות לך אפשרות לגלוש הרבה, אף אחת כאן לא חשבה שזרקת פצצה ונעלמת. את נכס לפורום הזה ואני לא מוותרת עליך בקלות. גם אם זה ייאלץ אותי להגיע עד אליך! אני אוהבת אותך ורוצה להמשיך לראותך כאן איתנו. וכמוני כך כולן. בנות, ניב היא אחת מאיתנו! לא מוותרים על אף אחד כאן אנחנו כאן לתמוך ולקבל תמיכה. שולחת לך חיוכים ונשיקות וים של חיבוקים לשבת טובה אני באיי סי אם את צריכה תגוש שלך

הי תגל

שיט, אני כולי נוזלת. אני פשוט כל כך לא ציפיתי לתגובות כאלה.. לא הבנתי מאיפה זה נופל עלי בכלל.. כי גם כתבתי שזה לא קשור לאנשים שפפורום, קראתי שוב את מה שכתבתי, ובפרוש כתבתי את זה. אז ממש לא ציפיתי לפגוע באף אחד. טוב בי

A-naT

New member
מצטערת

מסתבר שממש לא הבנתי את הכוונות שלך, כנראה שכל זה היה ממש אי הבנה ענקית. לקחתי יותר מדי אישית, והגבתי ככה. אז הרבה הרבה סליחה, ובבקשה תישארי!

זה בסדר..

פשוט פחדתי שיקחו את זה אישית, אז כתבתי בפרוש שזה לא כולל את האנשים בפורום..

למעלה